Biomax, Fluid, Braster, Biomass, Apanet, branża OZE czyli Photon, CLC, Novavis, Cybaton... A co wy Robaczki jeszcze macie ciekawego w portfelu (lub na oku) na 2015 jeśli chodzi o NC? Oczywiście pytanko do inwestorów a nie do graczy. Nie bądźcie psami ogrodnika, podzielcie się :D
O Monnari to mi nawet nie przypominaj, bo pogoniłam kwita w zeszłym roku po 7 zł, bo uważałam że to już wszystko, na co stać ten papier...... Głupia baba. Ale od tamtej pory się wiele nauczyłam i teraz mam jajniki ze stali. Monnari i Sfinks to typy z głównego parkietu, ale też dobre typy. Ostatnio bujam się głównie na NC, więc za bardzo nie mam rozeznania, co tam na głównym piszczy, ale po obrotach widzę, że chyba idzie nam hossa na wiosnę. Pozdrawiam również Mateło :)
Na co stać Biomax? :D Na grube złotówki mój Drogi zielony... Ale ja nie jestem graczem, więc nie wiem, na co stać Biomax w tym tygodniu. To już pytanie do pablo7 :*
Dnia 2015-03-24 o godz. 14:01 ~lilka napisał(a): > Na co stać Biomax? :D > Na grube złotówki mój Drogi zielony... > Ale ja nie jestem graczem, więc nie wiem, na co stać Biomax w tym tygodniu. > To już pytanie do pablo7 :*
oj lileczko lileczko nie badz juz taka wscipska:)))juz masz biomax i nie oddaje zapakany jak ty na full:))teraz cierpliwie juz czekam na te zlotowki:)))pozdr
Noooo kolego zielony! Jeśli jesteś świeży na giełdzie i od razu trafiłeś na Biomax, to muszę Ci przyznać, że jesteś w czepku urodzony :) Ja niestety w czasach swojej zieleni wchodziłam w same gnioty i dziś patrzę w przeszłość z zażenowaniem. Ale z drugiej strony - stalowe jajniki, tudzież cohones w wersji męskiej, wykuwają się w ogniu :D Życzę Ci jak najwięcej takich dobrych trafień na giełdzie jak Biomax. Samych dobrych Ci nie życzę, bo nie lubię bujać w obłokach i pisać dyrdymałów. Pozdrawiam :*
ja to już swoje straciłem na gpw, nie wiem kiedy to odrobię; a i z bankrutem też się przejechałem /poljad/ masakra jakaś, także ten biomax to mam nadzieje że z nim właśnie uda mi się poodrabiać choć cześć wtop, także nie taki świeży jestem lilka, ale na pewno nie gracz ze mnie, dzięki lilka i też samych dobrych trafień :)
Eeee no to jak byłeś już w poljad, to w takim razie ja jestem świeższa od Ciebie na giełdzie :) Było minęło, trzeba przełknąć stratę i teraz wykorzystać ogólną hossę na gpw, no i modę na OZE na NC. Pozdrawiam
Oj żebyś Ty mi napisał przy 9zł, że 11Bit bedzie latał po kilku miesiacach po 70zł, to bym Cię wtedy serdecznie... wyśmiała :D A dziś chapeau bas :) Przejdą na parkiet główny to jeszcze pogrzeją na tym papierze ostro.
Asbis wysypany, więc póki co nic tam sie raczej nie wydarzy .
Aaaa... podbitki zawsze były, są i będą. Na każdym papierze. Ale przy tym poziomie dystrybucji Asbis wysoko nie podbije. Mały podskok i powrót do trendu spadkowego. Takie moje zdanie, jednak niestety nieomylna nie jestem :)
Pisałam Ci już Kris, że Sunex jest zgrany i wysypany do dna. Na więcej niż podbitkę do 55gr nie ma co liczyć. Nawet widze, że na 50gr nie ma już siły. No chyba że chcesz trzymać Sunexa długo, to może jeszcze coś z niego będzie, w końcu mają nowy zakłąd, zwiększają moce produkcyjne. Ale na kursie to na ten moment to kiła i mogiła. Ja bym na twoim miejscu pogoniła dziada i wpakowała się w Photon albo Fluid. No albo w Biomax ma sie rozumieć :) Odrobisz na bank, z tym że niekoniecznie w jeden dzień. Ale to twoja kasa i twoja decyzja, sam musisz to przegryźć.