Graham wiem ze to czytasz przywroc swego bloga to bylo jedyne miejsce gdzie mozna bylo merytorycznie pporozmawiac. Po drugie blog byl bardzo poczytny Ludzie wpisujcie sie kto chce przywrocenia bloga petycja do grahama.
merytorycznie? przecież to było kółko wzajemnej adoracji, toż to mitoman co twierdzi że ma 40k akcji ze średnią 2,5 a liczy na 100 zł. Czeka na ekipe z Certusa żeby nadmuchali kurs pod niebiosa. Zauważ jego pozostałe inwestycje, Ubot kupowany po 90 gr, w tej chwili bodajże 16 gr i zawieszony. Pozostałe spółki strata conajmniej 50-70%. Przez tego człowieka kilka osób potraciło kasę. Lepiej niech nie reaktywuje tego bloga, bo po co ?
Blog działa i można się z niego dowiedzieć ciekawych rzeczy. A Ty baranie grah.m cz jak ci tam spadaj z tego forum i nie podszywaj się. Każdy powinien inwestować wg siebie a nie słuchać i czytać innych i tyle.!!!!!
Merytoryczny to ten blog nie był zupełnie. Tam się spotykali fani groszowych spółek i ich pobożne życzenia. Nie przypominam sobie ani jednej merytorycznej oceny spółki. No chyba, że ktoś za merytorykę uznaje powiedzenie "wydaje mi się".
Hej juz wiele razy pisalem wczesniej ze skasuje bloga za jakis czas, bo oprocz waszych pozytywnych komentarzy zdarzaly sie niestety za czesto te negatywne i dokuczliwe, to mnie zniechecilo by prowadzic bloga. Cenie sobie spokoj, wiec nie beda mi go inni psuc piszac swe dokuczliwe komentarze. Zycze wszystkim udanych inwestycji, niektorzy za bardzo patrzeli na moje ruchy stad ich ostatni zal do mnie, bo mialem swoich kilka pozycji stratnych, ale juz o tym ze mialem kilkadziesiat pozycji zyskownych od czasu zalozenia bloga to juz nie wspomna cfaniaki, typowe dla nich umieja tylko obrazac innych, zobaczymy jak sobie teraz sami poradza. Zreszta zawsze pisalem ze kazdy ma swoj rozum i nie powinien sie kierowac czyims wpisem i tym bardziej miec pretensji o to do do kogos jak juz do siebie, ale niektorzy pewnych spraw chyba nigdy nie zrozumieja. Wiecej sie nie wypowiadam juz, zalecam samodzielne inwestowanie w ciszy i nie kierowanie sie tym co ktos napisze, pelno tu naganiaczy na bankierze zarowno na spadki jak i wzrosty, wiec radze uwazac. Co do Formuly to czekam sobie na ok 10zl - mozliwe ze sprzedam nieco wczesniej lub jeszcze wyzej, wszystko zalezy od tego co sie bedzie dzialo dalej w Formule i z kursem(chwilowo ustawiony na 100zl na S) Zalecam tez miec w przyszlosci ok 50-75% w obligacjach, kiedy juz sie dorobicie wiekszego majatku na GPW. Bedziecie wtedy zyli bezstresowo z odsetek a dalsze zarabianie na gieldzie potraktujecie bardziej jak rozrywke niz prace co dla niektorych..
Uwazam,ze chociaz platforme dotyczaca 8Formula moglbys zachowac.Dzieki blogowi udalo nam sie skonsolidowac rozdrobniony akcjonariart Spolki Tu masz niewatpliwie ogromne zaslugi.jak nie chcesz zajmowac sie rekomendacjami Niech beda tylko aktualnosci ze spolek i tyle.Tak czy siak daj jakis namiar mozesz przeslac na moj priv na fiorum parkietu.Pozdrawiam
Chłopie , co TY myślisz,że będą ciągnąć kurs na wariata ? Odczekają trochę , zbiorą po taniości od wystraszonych i sprzedających ze stratą i wtedy kurs ruszy na wyższe poziomy. !!!!!!!!!
Nie kupiłbym drożej jak za 0,80 w tym 0,30 to wiara, że w ciągu pół roku może (lub nie) iść trochę wyżej. Fajnie Graham, że także Twoja determinacja doprowadziła do odwieszenia.
Pozdrawiam cierpliwych czekających na 50 groszy (przy tej stagnacji obstawiam powolną obsuwę może i do 50 groszy), oraz pozdrawiam ludzi z mocnymi zwieraczami kupującymi po 2,50 zł i trzymających do teraz... ;-))) Szacun ! Oczywiście w kwestii kursu to są moje subiektywne przemyślenia. ;-)
Rano, na 1,03 zł ktoś przyczaił się z ukrytym kupnem. 5 kilo akcji nie przedarło się przez tą zaporę. Co nie zmienia faktu , że może już zapora zdjęta. ;-)
Graham Jak masz mozliwosc odpal bloga chociaz w wariancie bardzo okrojonym nawet tylko i wylacznie do Formuly 8 Jako platforma wymiany informacji np do czasu powrotu do notowan do jakiegos targetu po ktorym spokojnie mozesz zdjac parasol ze 100.. Dostawie tam tez male co nieco w poniedzialek. W moim odczuciu dla akcjonariatu 8Formula Twoj blog stal sie strona domowa,ktorej nagle zabraklo...! Pzdr