Hej juz wiele razy pisalem wczesniej ze skasuje bloga za jakis czas, bo oprocz waszych pozytywnych komentarzy zdarzaly sie niestety za czesto te negatywne i dokuczliwe, to mnie zniechecilo by prowadzic bloga. Cenie sobie spokoj, wiec nie beda mi go inni psuc piszac swe dokuczliwe komentarze. Zycze wszystkim udanych inwestycji, niektorzy za bardzo patrzeli na moje ruchy stad ich ostatni zal do mnie, bo mialem swoich kilka pozycji stratnych, ale juz o tym ze mialem kilkadziesiat pozycji zyskownych od czasu zalozenia bloga to juz nie wspomna cfaniaki, typowe dla nich umieja tylko obrazac innych, zobaczymy jak sobie teraz sami poradza. Zreszta zawsze pisalem ze kazdy ma swoj rozum i nie powinien sie kierowac czyims wpisem i tym bardziej miec pretensji o to do do kogos jak juz do siebie, ale niektorzy pewnych spraw chyba nigdy nie zrozumieja. Wiecej sie nie wypowiadam juz, zalecam samodzielne inwestowanie w ciszy i nie kierowanie sie tym co ktos napisze, pelno tu naganiaczy na bankierze zarowno na spadki jak i wzrosty, wiec radze uwazac. Co do Formuly to czekam sobie na ok 10zl - mozliwe ze sprzedam nieco wczesniej lub jeszcze wyzej, wszystko zalezy od tego co sie bedzie dzialo dalej w Formule i z kursem(chwilowo ustawiony na 100zl na S)
Zalecam tez miec w przyszlosci ok 50-75% w obligacjach, kiedy juz sie dorobicie wiekszego majatku na GPW.
Bedziecie wtedy zyli bezstresowo z odsetek a dalsze zarabianie na gieldzie potraktujecie bardziej jak rozrywke niz prace co dla niektorych..
Pozdrawiam