• co w trawie piszczy Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Szanowni koledzy i koleżanki też,
    Ponieważ nikt z wyjątkiem mr.kuchara nie zabiera tu głosu w sprawach merytorycznych, pozostaje mi sprowokować co poniektórych do wypowiedzi odnośnie GTC przypominając jedynie hajterom, że Chodzika Księżycowego pożegnaliśmy już zdecydowanie i wracać w tamte czasy nawet nie wypada.
    Popatrzyłem na wykres, pogadałem z kim trzeba, ucho przystawiłem tu i tam i oto teraz jak zwykle podam wam na tacy moi drodzy rodacy wszystko, co chcielibyście usłyszeć i to czego usłyszeć nie chielibyście również.

Sprawa z GTC wyglada tak, że spólka potrzebuje kapitału jak ja powietrza, w związku z tym ponownie poprosi o zrzutke z prawem poboru i tym razem kasę dostanie. Miejmy nadzieje , że nowy prezes wykorzysta te pieniądze lepiej niż stary prezes. Pod tą kasę wezmą nowe kredyty i zadłużą się na maksa.
    Kupią to, co chcieli kupić, a co w ich mniemaniu będzie nie do kupienia za kilka miesięcy. Ta śpiewka obija mi się o uszy za każdym razem jak słyszę refren, ale co tam niech będzie. Akcję nowej emisji będą nieznacznie tańsze niż cena rynkowa w momencie podjęcia tej decyzji. Ostatno ci z za wielkiej wody nachapali się do syta jak co poniektórym to i owo pękło na skutek odpisów księgowych, które jak wszyscy wiemy nie mają nic współnego w wypływem gotówki ze spółki.
    Tak więc to co było latającymi pakietami, znalazło się w mocnych rękach, które to są znacząco zaangażowane pod brodę a może nawet po uszy. Dlatego też jestem przekonany, że ostateczne dno w perspektywie dwóch lat mamy poza sobą a wszystko co może nas złego spotkać to testowanie tego i owego.
    W połowie roku, spółka powinna dostać pozwolenie na budowę, które jak mniemam potrzebuje jeszcze jednego małego papierka do kompletu. Od razu zaczną budowę pierwszej z dwóch galerii w Warszawie, bo na to kasa już czeka odłożona.
    Patrząc na wykres ostatnich wzrostów w perspektywie 60 minutowej możemy dostrzec impuls wzrostowy o budowie klina. Po nim mamy nowy szczyt zrobiony trzema falami, co wskazuje na korektę pędzącą jak zakładał mr.kuchar. Drugą możliwość stanowi korekta nieregularna, która lepiej by było, gdyby nie było, co by być miało.
    Wiem co powiedziałby Chodzik Księżycowy, ten wólkan namietności. Powiedziałby kupujcie GTC z ceną docelową dwucyfrową.
    Ja jednak jak wiecie dalece spokojniejszy muszę być, trzymam nerwy na wodzy, aby podczas podawania kawy oko mi nie drgało.

Kamerdyner Profesora

• Re: co w trawie piszczy Autor: ~antygtc [46.112.63.*]
    kamerdyner-profesora trzeba przyznać, że pisać to potrafisz , czy będzie nowa emisja czy jej nie będzie tego jeszcze nie wiadomo , lepiej żeby nie było bo skończy to się na wycenie akcji 2.XX i kolejnej emisji już ratunkowej przed upadłością , tak można doic akcjonariuszy aż do ZERA , zgodnie z prawem , a zarząd cały czas zarabia i się śmieje
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~mrkuchar [31.61.138.*]
    Abyśmy tutaj zobaczyli dwucyfrowke to trzeba powalczyć. Wreszcie napisałeś to, co chodziło Ci po głowie.
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~vbg [83.26.120.*]
    Wystko idzie do akt-wróci do szpitala i od razu podwójna porcja tabletek.

• Re: co w trawie piszczy Autor: ~moro [217.17.38.*]
    Prowokujesz to masz, ten tydzień spadki. Jak myślisz dlaczego? Podpowiem coś na trzy.
    Później się zobaczy ::)
  • Re: co w trawie piszczy Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Ja tu spadku nie widzę, a ty widzisz ?
    Moro teraz skojarzyłem.
    Tobie chodziło o piątek trzynastego.
    No to ci tylko powiem że.............

Trzynastego nawet w grudniu jest wiosna.
    Trzynastego każda droga jest prosta.
    Trzynastego nie liczy się strat.
    Trzynastego od morza do Tatr.
    Trzynastego kapelusze z głów poważnych zrywa wiatr.
    trzymaja papier w ryzach. Jest siła i chęć aby przejść 5,01 ale nie wiem czy pozwolą . Obroty ogromne jak na ta porę dnia w porównaniu z dotychczasowymi.
    Moim skromnym zdaniem masz rację i poziom oporu prędzej czy później padnie.
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~antygtc [46.112.213.*]
    Dnia 2015-03-17 o godz. 12:08 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Moim skromnym zdaniem masz rację i poziom oporu prędzej czy później padnie.

padnie albo i nie padnie !!!

http://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/GTC
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~vbg [83.21.175.*]
    Księżyc i  
    kucharz jak zwykle padną i zaczną się listy do zarządu i wycie na forum już tak było na hb polska na jsw i na pbg.
    Anty GTC,
    Skoro się kierujesz tego typu analizami i tego typu analitykami, to już wiem skąd te twoje decyzje inwestycyjne się wzięły.

Mr kuchar.
    Spółka zatrzymała się na 0.382 poprzedniej fali spadkowej i potrzebuje oddechu.
    Patrząc jak sobie rynek pogrywa nie zdziwię się jak będziemy świadkami mocnej końcówki
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~antygtc [46.112.112.*]
    podbiją na 5-6 a potem kolejne emisji nowych akcji?i spadek na 2-3
    ten schemat się powtarza od 2011 roku
    jednym słowem dziadostwo i 2 metry mułu
    Twój pesymizm mnie dobija,
    miej litość proszę.
    Dnia 2015-03-17 o godz. 16:53 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Twój pesymizm mnie dobija,
    > miej litość proszę.

mój pesymizm jest uzasadniony , obseruje GTC od 2011 roku od przedazy dużego pakietu po 22 zł
    trzeba być slepym zeby nie widzieć co oni robili i jak wydoili akcjonariuszy z kasy
    To wpadnij do nich i wygarnij, co na wątrobie ci leży.
    Mają biura po drugiej stronie Galerii Mokotów.

A swoją drogą dobrze, że nie kupiłeś akcji MITka
    Tam nie została nawet kitka.
    Dnia 2015-03-17 o godz. 17:18 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > To wpadnij do nich i wygarnij, co na wątrobie ci leży.
    > Mają biura po drugiej stronie Galerii Mokotów.
    >
    > A swoją drogą dobrze, że nie kupiłeś akcji MITka
    > Tam nie została nawet kitka.

ale ja nie jestem z Warszawy , więc im nie wygarnę , ale według mnie to oszuści ci z GTC
    MIT na szczęście nie mam
  • RAPORT ZA 2014 [ 2015-03-23 ] Autor: ~antygtc [46.112.112.*]
    2015-03-23 skonsolidowany - rok
    2015-03-23 jednostkowy - rok

zobaczymy co w poniedziałek pokażą ???

• Re: RAPORT ZA 2014 [ 2015-03-23 ] Autor: ~vbg [83.21.175.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~moro [217.17.38.*]
    Pudło, nie o piątek trzynastego. Dalej podtrzymuje tezę, że do "trzech" będą spadki. Choć już mniej pewnie...
    ale zagadka dalej jest.
    Raport co najwyżej spowoduje korektę na której duzi dokupia akcje.
    Ja zresztą też. Zagadki nie odgadnę, bo nie wiem, ale wiem jedno. Bumech broni się przed spadkami. Wybicie z trójkąta co prawda nie zostało jeszcze zanegowane, ale z każdym dniem coraz mniej prawdopodobne. Pokazały się pierwsze nieśmiałe oznaki akumulacji.
    Nie jest to oczywiście moment do zakupu, ale do bacznej obserwacji już tak

Kamerdyner Profesora
    18 marca 20115r
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~mrkuchar [79.184.61.*]
    prawdopodobnie graja scenariusz: przejście oporu 5,01-5,04 im bardziej spektakularne tym lepiej. Później cofniecie po raporcie i kontynuacja wzrostów. W końcu kto ma olej w głowie ten dobrze wie, że wiele negatywnych czynników z raportu juz jest w cenie.
    może raport taki tragiczny nie będzie i żadnej cofki też nie będzie ?!!!
    ja zarządowi z GTC już od dawna nie wierze , oni już dobrze wiedzą jak wystawić do wiatru akcjonariuszy
    i wydoić z kasy , spodziewam się że przyszedł czas że będą grali w drugą stronę i będą przeszacowywać aktywa w górę
    całkiem możliwe że te badziewie giełdowe wróci do 20 zł

• Re: co w trawie piszczy Autor: ~vbg [83.10.185.*]
    Kamerdyner już ci pisałem nieudaczniku że z trójkąta to na GTC a nie na Bumechu-czy ty nigdy nie opanujesz choćby podstaw AT.

Zobacz wątki dotyczące Globe Trade CentreZobacz profil Globe Trade Centre
    Autor: ~vbg [83.26.120.*] 2015-03-16 12:37
    O
    Re: to są skutki pluskania się pod prysznicem
    Z
    Pajac kamerdyner ogłosił trójkąt na Bumechu - co za osioł a trójkąt to będzie miał tutaj i znowu po porach.
    No to wziąłem trochę Bumechu, ot takie zaznaczenie tego co mnie interesuje
    Vbg,
    powiem ci w zaufaniu i tylko dla ciebie.

Ja się naprawdę nie chwalę,
    Ja po prostu, zwyczajnie mam talent
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~mrkuchar [79.184.61.*]
    Bumech musi zebrać najpierw troche sił przed podróżą.

Co do GTC to tak jak napisałem. Moim zdaniem raport co najwyżej zrobi nam przystanek z ew. korektą. A tak do nastepnego oporu mamy stabilny wzrost. to spokojny papier i konsekwentny.
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~Elliott [172.56.11.*]
    Dnia 2015-03-18 o godz. 11:28 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Vbg,
    > powiem ci w zaufaniu i tylko dla ciebie.
    >
    > Ja się naprawdę nie chwalę,
    > Ja po prostu, zwyczajnie mam talent

Nieudolny mój Ty uczniu , akurat masz niesamowity talent do kupowania akcji GTC na samej górce po 9,4O złotych .
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~mrkuchar [83.10.188.*]
    czyżby znów test podażowy i wysokie zamkniecie?
  • Re: co w trawie piszczy Autor: ~hans [178.180.82.*]
    Czesc antytgc.W całosci popieram ciebie.a jak czytam tych wspanialych inwestorów to zygac mi sie chce.oni taki pisza jakby caly czas na gtc zarabiali a juz nie pamietaja jak kupowali za 9 potem 8 a potem 7 i 6 a teraz bylo 4,80 i podskoczyl na 5 i wielce sie podniecaja,a jak by spadlo teraz na 2 to napisza ze juz taniej nie bedzie kupowac i podskoczy na 2,5 i beda wielce sie cieszyc,oczywiscie przed informacja o dodruu akcji swoje akcje sprzedali z zyskiem i znowu kupili po nizszej cenie i znowu sprzedali przed info o spadku warosci godziwej o 132mln i napewno dokupili na dolku 4,45 i teraz tak strasznie sa do przodu.no nostradamusy.pogratulowac.de..bile
    Dnia 2015-03-18 o godz. 21:56 ~hans napisał(a):
    > Czesc antytgc.W całosci popieram ciebie.a jak czytam tych wspanialych inwestorów to zygac mi sie chce.oni taki pisza jakby caly czas na gtc zarabiali a juz nie pamietaja jak kupowali za 9 potem 8 a potem 7 i 6 a teraz bylo 4,80 i podskoczyl na 5 i wielce sie podniecaja,a jak by spadlo teraz na 2 to napisza ze juz taniej nie bedzie kupowac i podskoczy na 2,5 i beda wielce sie cieszyc,oczywiscie przed informacja o dodruu akcji swoje akcje sprzedali z zyskiem i znowu kupili po nizszej cenie i znowu sprzedali przed info o spadku warosci godziwej o 132mln i napewno dokupili na dolku 4,45 i teraz tak strasznie sa do przodu.no nostradamusy.pogratulowac.de..bile

jesteś jedyna osoba która mnie tu poparła , dzięki , ja ten walor obserwuje od prawie 5 lat i wiem jak zarząd GTC wyrolował akcjonariuszy kilka razy , ci co kupują teraz tego nie wiedzą i się zachwycają niewielkim wzrostem po ogromnych spadkach
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.158.218.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.112.20.*]
[x]
GTC -1,48% 2,67 2026-05-15 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.