• Kiedy scalenie i przejscie na ciagle? Autor: ~zainteresowany [88.217.152.*]
    Tak jak w temacie, kiedy to scalenie co uchwalili?
    Czas juz im sie konczy, jesli chodzi o pobyt na fiksach.
    Czas sie scalic i wejsc na ciagle.
    Kiedy planowane jest walne i wyznaczenie terminu scalenia?

• Re: Kiedy scalenie i przejscie na ciagle? Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    masz tu odpowiedź jaką otrzymałem na maila od byłego już prezesa na pytanie o scalenie:
    " w sprawie scalenia akcji....cały czas czekamy na decyzję Sądu
     nie wiemy z czego wynika takla opieszałość
     być moze wynika to z faktu, ze zdaniem KNF jest to najtrudniejsza do scalenia Spółka notowana na GPW
     1. akcje imienne i uprzywilejowane, w sposób, który dziś nie moze występować....5:1
     2. jakieś ciągłe problemy z ustaleniem precyzyjnym ilości akcji (niezgodność kilku sztuka )
     co wymaga dodatkowych operacji i stwierdzenia ich zgodności
     ale ostatnio nie dostajemy z Sądu żadnych dodatkowych pytań więc to moze być dobry znak
     Myślę, że po scaleniu i aktualnym odpisie kurs sie odbuduje....."

• Re: Kiedy scalenie i przejscie na ciagle? Autor: ~babaoddoktora [193.106.246.*]
    "Po scaleniu kurs się odbuduje" I to napisał Prezes? On na to liczy? Że niby scalenie to panaceum na powrót wzrostów? Nic o fundamentach, reformach w spólce, innowacjach, skupie akcji, nowych zawartych umowach, loteriach na Cyprze, inwestorze i nie wiem już co? On liczy tylko na scalenie? A co to zmieni? Tylko będzie z czego spadać. Załamka.
  • Re: Kiedy scalenie i przejscie na ciagle? Autor: ~jolka [77.255.99.*]
    po kiego grzyba ci to scalenie --malo masz czasu codziennie zeby sprzedac lub kupic - wez sie ogarnij wrzuc w necie wykresy spolek ktore sie scalily i przeanalizuj jakie to dobrodziejstwo dla akcjonariuszy - po tej lekturze raczej ucichniesz
  • Re: Kiedy scalenie i przejscie na ciagle? Autor: ~Ferdek_Kiepski [178.252.11.*]
    Dnia 2015-03-11 o godz. 08:09 ~jolka napisał(a):
    > po kiego grzyba ci to scalenie --malo masz czasu codziennie zeby sprzedac lub kupic - wez sie ogarnij wrzuc w necie wykresy spolek ktore sie scalily i przeanalizuj jakie to dobrodziejstwo dla akcjonariuszy - po tej lekturze raczej ucichniesz

a widziales Bioton, co sie stalo po resp 250 % up ? tu nic nie jest pewne ! najbardziej mnie wqurfia brak informacji kurs polecial na dno a nic nie wiemy, przydalby sie jakis komentarz zarzadu ale chyba to maja w d... e
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.