Powiem tak, ja na jego miejscu bym sie bał. Jeżeli jakis akcjonariusz bedzie miał jaja i duży minus przez tego Pana, to czasami możemy sie doczekać ekranizacji DŁUG II .... ja jestem za jakimiś mega karami cielesno - fizycznymi dla takich oszustów. Więzienie nie robi na nich wrażenia... ale np obcięcie jaj, języka, ręki,już powinno. Koleś wydymał w cholere ludzi,kłamał że spółka nie miała sie lepiej... doprowadzi ją do bankructwa, wyprowadził kupe kasy. Powinien zostac wykastrowany , mieć obcięty język i zostawiony na pastwe losu. Bez prawa do ubezpieczeia społecznego,ez prawa do paszportu , bez prawa wyjazdu za granice kraju. Może jakby tak paru ukarali to by dało to do myślenia... ale tak nie będzie nigdy, bo Ci u góry kradną najwięcej, więc kary wymyślają tak, żeby nie były straszne. Lepiej okraść ludzi na pare baniek, niz mieć przy sobie 1 gram marihuany...taki mamy kraj :(
Życze wszystkim poszkodowanym, żeby odzyskali swoje pieniądze - choć będzie niezwykle trudno...to było wszystko z góry zaplanowane...także pewnie to - jak uniknąć temidy...
Niby z jakiego ukrycia mial maciąg wyjsc? on nigdy sie nie ukrywal, siedzial w swoim domu w bielsku-bialej i smial sie wszystkim w twarz. Potraficie tylko gadac i krzyczec na forach ale nikt nie ruszyl palcem aby zorganizowac odwiedziny u maciąga i porozmawiac z nim jak chlop z "chlopem". Adres przeciez wielokrotnie ukazywal sie na forach wiec nie rozumiem dlaczego teraz jeczycie...
... A nie dość że się podszywają to jeszcze zgłaszają moje posty do moderacji. Bezczelne towarzystwo myśli że przez usuwanie postów na forum nie pozwoli przedrzeć się informacjom na światło dzienne. Ponieważ głupimi wpisami tylko zwiększacie moją determinację - zamierzam dementować każdy post przedstawiciela Misiągów, Urbanowiczów, Stonóg i Gawrońskich. Jak zajmiecie się handlem bazarowym to wam odpuszczę.
Ubezpieczeni na 15 ml? 15 ml czego? Wyciągu z Stonogi? Imitacjo mojego nicka - jesteś śmieszna i groteskowa zarazem, ale próbuj dalej się ośmieszać.