• straciłem 17tyś Autor: ~xmen [78.88.157.*]
    zaufałem firmie zainwestowałem 1,5 roku temu 30 tyś zostało ledwie 13 tyś i co dalej?
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~On [178.36.200.*]
    Ja to cie pocieszy, to straciłem dużo, dużo więcej... trzeba zyc dalej. Zając sie czymś co przynosi radośc w zyciu i pogodzić sie z faktem, że bogaci to my nie bedziemy. A może sie uda tak, że to sie wyjasni na tyle, ze uda sie odzyskać więcej kasy :)
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~waldek [109.243.194.*]
    ja 10 razy tyle , tragedia
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~hossa [83.21.239.*]
    moze odwiesza wam za miesiac wiec nie straciliscie ludzie co wy wypisujecie zawsze panikujecie niepotrzebnie heh, ps nie mam msx naszczescie ale zycze by sie wam udalo odzyskac choc czesc kasy po odwieszeniu.
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~mongołgold [83.9.76.*]
    a co musi sie stac zeby pojawił sie popyt ?????

moze tu warto sie zastanowic
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~oszukanynamaksa [89.72.245.*]
    przez manipulacje informacjami spółki i popełnione przestępstwo wyłudzenia pieniędzy przez Panów : .... straciłem 40 tyś., nadzieję na odzyskanie pieniędzy z tytułu poniesionej szkody widzę tylko w pozwie zbiorowym o odszkodowanie, według mnie okradli nas do cna. Co o całej sytuacji sądzą główni udziałowcy i odpowiedzialny za cały ten cyrk KNF? Jeśli pozostawieni zostaniemy sami sobie, nie podaruję im tego, nie tylko z uwagi na szkodę majątkową ale również moralną, prawo i zasady obowiązują wszystkich
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~Merk [178.1.97.*]
    co to za afera w porównaniu z amber goldem albo skokiem z Wołomina tam dopiero nakradli kasy albo taki Imagis prawie 300mln zł i to w naszej Polsce .Wszyscy kradną i nie ma na to sposobu i nie będzie
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~mokr [31.63.72.*]
    W kólko teraz bedzie to samo pisał,Forum bedzie zasmiecał,w dołu sie kupuje nie na górce
  • nie płacz stracisz i resztę :-) był BALON a została WYDMUSZKA :-) Autor: ~xxx [77.254.116.*]
    j.w.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.165.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~mokr [5.185.247.*]
    Jedni maja przody,inni tyły,taka giełda
    A po za tym to ogłosili tu jakąs upadłosc czy co.....ci co w dołku sprzedali na pewno na dzien dzisiejszy maja strate
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~wlad [46.165.221.*]
    Zgoda. Zatem niech teraz nie wylewa łez na forum, skoro na własne zyczenie pakuje sie w tego typu spolki.
    Za bardzo nie dzielcie skóry na niedzwiedziu,moze sie jeszcze okazac ze aktywa wróca do MSX a jesli nie to nic złego sie nie stanie

http://manager.money.pl/prosto-z-firm/artykul/msx-resources-stracilo-prawa-do-udzialow-w,52,0,1729332.html
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~mit [89.229.213.*]
    ja też zainewstowałem 7 kafli i zostało 4 ale na mit sobie odbije bo tam bedzie rosło
    Ludzie, nie piszcie że straciliscie kase bezpowrotnie. Czy to już koniec spólki i już nie dowieszą notowań że takie bzdury piszecie. Tak wszyscy piszą jakby MSX zapłacił 600 baniek z kasy spólki i te 600 baniek poszło sie walić... oni nie zapłącili za to wiec nic nie stracili!! Ludzie, opanujcie sie. Sprawa teraz sie tyczy tych 118 baniek, ale nie wiadomo czy to była gotówka czy jakies zwrotne obligacje, znaczki pocztowe czy cholera wie co jeszcze. Czekajmy na wyjasnienia, raport i odwieszenie notowan i zobaczymy co sie bedzie dziać.
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~jednozębny [31.174.110.*]
    Najpierw okradli społeczeństwo, teraz okradają sami siebie. Przecież firmy zarejestrowane w Luksemburgu nie płacą w Polsce podatków, natomiast usiłują z Polski wycisnąć ile się da. Najprawdopodobniej firmy te kierowane są przez ludzi wiadomej nacji - tylko mamona za wszelką cenę. Takiej nieuczciwości dawno nie było. Po co im tyle kasy - na wojnę się szykują? Sąd w Lublinie (e-sąd)zawalany jest roszczeniami firmy windykacyjnej właśnie z Luksemburga. To by oznaczało, że Polska jest absolutnie żle zarządzana, skoro dopuszcza takie manipulacje, krzywdzące społeczeństwo. Czy to aby polski rząd?
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~miki [5.185.235.*]
    Mnie nikt nie okradł
    Myslicie ze przez głupie pisanie wszyscy wam akcje akcje po taniosci beda sprzedawac
    Wiesz, niestety tak będzie. Oni piszą, tłumaczą, że nie naganiaja na spadki bo nikt normalny nie słucha wypocin z forum...jak Ty napiszesz, że nic sie nie stało to wyzwą Cie zes głupi, straciłeś, firma to bankrut , wydmuszka i co tylko a Ty namawiasz na zakupy ( chociaz twierdzą, że nikt normalny forum sie nie kieruje). Każdy fakt potrafią wykorzystać w dowolną dla nich strone, najpierw Tarantoga to zło ( i mieli racje, firma przekręt) a teraz piszą ze to kozioł ofiarny!! Pisza co im slina na język przyniesie, totalnie nie znając faktów ( 2 fixy i kurs TKO) a cześć ludzi sprzeda i oni sie beda smiac, obkupią sie akcjami , być może za 50 groszy, sprawa sie wyjasni, kurs wskoczy za pare miesiecy na 1,50- 2 zł a oni będa sie znowu smiac z tych co sprzedali.
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~tępy [95.41.48.*]
    pisałem w przeddzień podanych informacji to nikt mi nie wierzył.jak się przekonali że ludzie wiedzą oco chodzi to na drugi dzien podali info.w/g mnie nic nie jest jeszcze stracone.do gry wejdzie p.solorz,a gra jest o duże pieniądze.tutaj tarantoga jest już nie potrzebny.tarantoga posiada 9% akcji.z 130000tjok1 200 000 .jeden milion dwieście tys.razy1.5złtj 2mlnzł.w,/g ceny rynkowej,a w/g bilansowej 40mln.a gdy cena spadnie 0 30% to akcje tarantogi będą warte niecały milion.moje obliczenia są obarczne 5%błędem,na otwarciu notowań akcje będą stały 1zł.natomiast czy będzie skup reszty akcji to będzie zależec od elektrimu.pan solorz pójdzie tą drogą bo mongolia to jest złote runo i jest w miarę dobre prawo,nie ma łapownictwa i mafi.pozdrawiam.aktywa msx wynoszą 680mln.
  • Re: straciłem 17tyś dla "tępy" Autor: ~sfora [78.10.228.*]
    Na Solorza to nie licz, gdzie wejdzie  to wtopa,  tak było na Biotonie, Midasie ,znają jego pazerność posiadacze Elektrimu
    pozdrawiam Tych co stracili z tym panem.
    Dochodze do wniosku ze posiadanie akcji MSX Resources to taka - murzyńskość . Nie trzeba amber goldów żeby wydoić frajerów. Rozpalone głowy myslały że chwyciły Pana Boga za nogi. Jeszcze ta debilna nazwa , tak jak by polskiego nie znali. Identyczny scenariusz jak na Petrolinveście. Przecież od grudnia 2013roku jak główni akcjonariusze wywalali do spodu - do 5 groszy aż huczało w necie na wszystkich forach i watkach że to bajera z ta Tarantogą , że tylko po to wymyślili ta bajeczke że by wywalić gniota w ulicy .
    Heloł, czy ktoś te akcje wywali w ulice ?? Kiedy sie pytam ?? Jak już to dokupywali Solorz i Jędrzejewski,miedzy czasie nikt tego nie sprzedał. Nie pisz bzdur!!
    Wykres i korelacja informacyjna z Espi , ci to wytłumaczy , no i jeszcze jest coś takiego jak własny rozsadek. A co do stanu posiadania przez głównych to są informacje , ale z końca września ubieglego roku - czyli na tą chwilę mogą być nieaktualne.
  • Re: straciłem 17tyś Autor: ~eee [193.239.144.*]
    Ja straciłem 70 tys i wywaliłem to hojst.. z portwela
    To co tu jescze robisz naganiaczu
  • jak to co ?śmieje się z przygłupów którzy kupowali BALONA a okazał się Autor: ~xxx [77.254.116.*]
    WYDMUSZKĄ :-)
  • Re: do xmen Autor: ~marek [178.36.210.*]
    ja kupiłem ubota
    po bardzo dobrych infach i raportach
    i co?
    zostałem oszukany na maxa
    notowań już pewnie nie otworzą
    strata 80tys.
    mam nadzieję że ludzie za to odpowiedzialni pójdą siedzieć

bez odbioru
  • Re: do xmen Autor: ~miki [5.185.235.*]
    Kto tu nagania,ile tu juz watków załozyliscie ?wszystkie watki przez was załozone
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.