• skąd wy jesteście???? Autor: ~Analityk78 [95.41.49.*]
    nie chciałbym nikogo obrazić... ale czytając tekst typu "do jutra powinno pojawić się info" chce mi się śmiać z naiwności i braku realizmu... a juz pisanie że ktoś kogoś znowu oszukał to czysta pieniactwo...
    to że napisali że do 06.03.2015 ma sie coś zakończyć to nie znaczy że w sobotę 7 juz bedzie komunikat.. ludzie tego czytać sie nie da. Jak będzie w przyszłym tygodniu to będzie sukces, pismo musi wpłynąć, trzeba je przetłumaczyć... proponuje się opanować.

zresztą co mnie to obchodzi, mam pakiet spory i śpię spokojnie....
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~Inwestor [185.18.142.*]
    Chcesz być mądry... to super. Ale pieniędzy już nie zobaczysz. Piach, nic więcej...
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~aaaa [77.223.197.*]
    była małżonka ci tak powiedziała ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.88.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~GII [89.78.8.*]
    Człowieku gdzie ty żyjesz? Musi wpłynąć pismo, przetłumaczyć? A może skriba ma jeszcze przepisać na pergamin a potem będziemy czekać 2 dni i 2 noce na człowieka zza gór, który ma tajemną moc rozmowy wieloma językami i przetłumaczy nam ten list pisany dziwnym śpiewnym językiem?
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~Analityk78 [5.174.79.*]
    właśnie tak GIL...:)
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~Lol [93.105.181.*]
    Masz pakiet i spisz spokojnie?
    Gratuluje optymizmu.

Ciekawe co zrobisz z pakietem jak spolka nie bedzie notowana....
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~katarczyk [195.117.219.*]
    Proponuję wyjazd na miasto, na łono budzącej się przyrody, wyciszenie umysłu,
    a od poniedziałku zaczniemy snuć domysły, obrażać jeden drugiego swoimi mądrościami
    pisać o nadchodzących infach, dzidach, piachu, zaczniemy "normalny" forumowy tydzień.
    Na dziś wystarczy.

Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.152.19.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~Analityk78 [31.1.171.*]
    ani ze mnie jehowa i daleki jestem też od poparcia komorusa...

• Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~wawiak [89.67.84.*]
    http://100najbogatszychpolakow.forbes.pl/najbogatsi-polacy-inwestuja-w-nieruchomosci,artykuly,190737,1,1.html
    http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,17524819,Najbogatsi_inwestuja_w_nieruchomosci__Jakie_.html

Niespokojne czasy najlepsze do inwestycji w nieruchomosci.
    Pozdrawiam
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~wawiok [178.37.96.*]
    Może i masz rację lecz różnica jest taka
    Ze oni zainwestowali.
    A depnd ma tylko takie inwestycje w marzeniach.
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~Dyzma [37.152.18.*]
    to wszystko co się tutaj pisze, jest do chrzanu
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~1916 [89.228.21.*]
    jak będzie wojna to nieruchomości dadzą zarobić ?
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~ja [83.21.171.*]
    oho
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~celtic [213.158.219.*]
    Pisał ktoś jeszcze do Depa? Ja tez dostałem odpowiedz , ze sprawy są w toku i żeby komunikaty śledzić.
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~pytek [83.19.68.*]
    niech wsadzą głowę w piasek bo ja nie potrafiłbym tak robić ludzi w *****

cała ta sytuacja jest żenująca tak bardzo że aż brakuje słów do określenia kim oni są
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~gonzo [46.113.50.*]
    A ja sie pytam - skoro to padaka, to dlaczego nikt sie nie wysypywał?
    Dlaczego akumulacja ciągle na wzroscie i ani razu nie bylo wypróżnienia?
    Nawet w poniedzialek. gdy wiadomo bylo na 100% że po sesji pójdzie uchwala o zawieszeniu?
    Kto mi to wytlumaczy merytorycznie?
    Dnia 2015-03-09 o godz. 12:23 ~gonzo napisał(a):
    > A ja sie pytam - skoro to padaka, to dlaczego nikt sie nie wysypywał?
    > Dlaczego akumulacja ciągle na wzroscie i ani razu nie bylo wypróżnienia?
    > Nawet w poniedzialek. gdy wiadomo bylo na 100% że po sesji pójdzie uchwala o zawieszeniu?
    > Kto mi to wytlumaczy merytorycznie?

postaram się, WSZYSCY DO KOŃCA WIERZYLI, ŻE SPÓŁKA USZANUJE AKCJONARIUSZY I ZROBI ANALIZĘ, ALE TAK SIĘ NIE STAŁO. WSZYSCY LICZYLI DO OSTATNIEJ CHWILI, ŻE MOŻE JEDNAK CZYSTO SPEKULACYJNIE KURS WYSTRZELI, ALE SIĘ POMYLILI I TAK O TO NIE BYŁO SYPANIA.
    TERAZ WSZYSCY ZOSTALI Z RĘKĄ W NOCNIKU I MARZENIAMI .... ODWIESZĄ ???? CZY NIE ODWIESZĄ ????

JEDNA WIELKA NIEWIADOMA, A PREZESI POKAZALI JAKIMI SĄ ZARZĄDZAJĄCYMI I DALEJ POKAZUJĄ BO JEŻELI FAKTYCZNIE COŚ W TYM KIERUNKU ROBIĄ TO POWINNI WYDAĆ KOMUNIKAT I TYLE
    zatem drugie moje pytanie - poproszę równie merytorycznie bez chamstwa:
    skąd masz pewność, że tej analizy już nigdy nie podadzą i tym samym już nigdy nie odwieszą dependa? masz wiarygodne info, że tej analizy nie ma i nigdy juz nie bedzie? a co jeśli jednak podadzą? zmienisz poglądy czy nie?
    wg ciebie tutaj akcje mają tylko drobni, którzy siedzieli w akcjach do ostatniego momentu żywiąc tylko nadzieję?
    nie ma tutaj nikogo z grubszym pakietem, który mógłby mieć jakieś chociaż szczątkowe ale wiarygodne informacje tylko dla siebie?
    uważasz że dokladnie wszyscy akcjonariusze dependa są marzycielami? nie było tutaj ani jednej żywej duszy, która myśli racjonalnie i która by się nie wysypała w poniedziałek?
    uważam że nadzieja, że depend dostanie jednak kredyt była silniejsza . Nie wiem, może odwieszą, życzę wam tego.

Bardziej zastanawia mnie to dlaczego firma analizy nie upubliczniła wcześniej jeżeli np mają i tak ją podać/zrobić.

Po zawieszeniu wiara w zapewnienia i obietnice dla niejednego pewnie umarła.

Sądzę, że byś się mocno zdziwił gdybyś zobaczył, dla jak niewielu ta wiara umarła. W poniedziałek już bylo wiadomo,że notowania zostaną zawieszone od wtorku, bo termin na analize był do końca tygodnia. W poniedzialek byl pierwszy dzień pracy GPW po dniach wolnych i w poniedzialek dopiero mogla powstać uchwala o zawieszeniu. I zawieszenie było pewne od wtorku, zresztą wiele osób pisało w trakcie sesji poniedzialkowej, że po sesji decyzja o zawieszeniu.
    A mimo to NIKT sie nie wysypał. Ani jeden racjonalny spośród marzycieli.

Nie ma żadnych przeslanek, by twierdzić że analiza już nigdy nie zostanie podana a depend odwieszony, ani też żadnych przesłanek, że analiza się pojawi. Zostało nam kierowanie się pozostalymi faktami. Moje fakty są takie, że nikt sie nie wysypał, ani duży ani mały. AD do wglądu.
    Ty możesz mieć inne zdanie i ok, szanuję je.
    Ale nie typuj przyszlości tej spolki na podst. tego, co sądzisz że inni myśleli, marzyli, mieli nadzieję, bo tego nie da się w żaden sposób sprawdzić czy udowodnić.
    Mogli marzyć a równie dobrze, mogli mieć jakieś wiarygodne przecieki, którymi nie chwalą sie na forum.
    Tego nie potrafisz sprawdzić. Ani ja. Ja się kieruję AD, bo to jedyny rzeczowy odnośnik w tej sytuacji.
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~graham [193.34.223.*]
    Analityku, wciąż spisz spokojnie ?
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~Analityk78 [37.7.103.*]
    nic złego się nie dzieje przecież... widziałeś jakiś negatywny komunikat?
    tylko spokój:)
    spokój i jeszcze raz spokój, od czasu do czasu akcjonariusze wyciągają ręke z nocnika żeby zapalić papierosa
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~wawiok [77.254.207.*]
    A co sądzicie o zniknięciu strony prometheuscapitalgroup.us
    Jaki jest powód tego zniknięcia
  • Re: skąd wy jesteście???? Autor: ~4-5-procent [82.139.164.*]
    Idą równolegle z Dependem: Depend "nie działa" i PCG przestał działać, to jasne :))

Zdaje się, ze z terminami też coś nie tak:

......Jednocześnie firma Prometheus Capital Group poinformowała Zarząd Spółki, że harmonogram wypłat linii kredytowej dla Syndykatu Nr HK-0016027-12 zostanie przysłany do spółki do dnia 6/03/2015.............

Rzekłbym: "Kończ Waść, wstydu oszczędź"
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.