• Nie nazbierali 0,5 mld... Autor: ~Zeus [109.243.224.*]
    Nie wiem czy to czasem nie lepiej, że wyszli z tych wszystkich koncesji od tej spółki.
    Ogromne kredyty musiał by MSX brać. Warto zająć się swoimi koncesjami i nad nimi pracować. Nie wiem jaka będzie przyszłość ale przynajmniej wiadomo skąd to dołowanie kursu w ostatnim czasie.
  • Re: Nie nazbierali 0,5 mld... Autor: ~FREDEK [83.31.136.*]
    Dnia 2015-03-06 o godz. 13:49 ~Zeus napisał(a):
    > Nie wiem czy to czasem nie lepiej, że wyszli z tych wszystkich koncesji od tej spółki.
    > Ogromne kredyty musiał by MSX brać. Warto zająć się swoimi koncesjami i nad nimi pracować. Nie wiem jaka będzie przyszłość ale przynajmniej wiadomo skąd to dołowanie kursu w ostatnim czasie.

spolka posiada niezly majatek a cena akcji w stosunku do majatku jest mała wiec mysle ze solorz i jedrzejewski beda zainteresowani by wszystko poszło w dobrym kierunku.trudno nie bedzie mongolii bedzie cos innego.mam sporo akcji ale mysle ze cena dzisiejszych akcji jest naprawde mala w stosunku do majatku jaki posiada spolka.
  • Re: Nie nazbierali 0,5 mld... Autor: ~kkkkk [87.105.250.*]
    bierz pożyczkę zastawiaj dom daj już ludziom spokój nie naciągaj iwyłącz sie
  • nawet 5zlp by WYDMUSZKA nie uzbierała :-) Autor: ~xxx [77.254.18.*]
    jakby poszli po kredyt do banku to by ich SMIECHEM zabili :-)
  • Re: Nie nazbierali 0,5 mld... Autor: ~mepps [83.7.92.*]
    Dołowani kursu? Teraz to kurs walnie o ziemię z hukiem!! TKO to już 0,90zł!!
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.