Hahahaha śmieć mi sie chce, przeciez to było dziecinnie proste, jasne i klarowne. Hahahaha a śmialiście sie.... Ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni hahahahaha
Według mnie do Rady wejdzie jeszcze ktos z Elektrimu.Elektrim chyba szykuje się na giełde i moze to zrobic poprzez MSX,Bozena Grybałow jest juz w MSX
Bożena Grybalow – Sekretarz Rady Nadzorczej Absolwentka Wyższej Szkoły Zarządzania oraz Oxford Brookers University. Jest Dyrektorem Biura Zarządu Elektrim SA. Wcześniej pracowała m.in. w Foto-World joint venture with Kodak, Ministerstwie Współpracy Gospodarczejz Zagranicą oraz Ministerstwie Gospodarki. Członek rad nadzorczych Elektrim Megadex SA, Energia Nova SA, Megadex Serwis Sp. z o.o..
Oj wstydu nie macie... Naprawdę nie widżucie tego jak od dluzszego czasu robią w bambuko? aktywa wyparowały ? Nie ma pieniędzy zeby zapłacić? Hahahaha, śmieje sie bo mi was żal ...
Odsyłam ciekawskich do Wikipedii - poczytajcie o profesorze Tarantoga Hahahahah ... Najlepszy jest ten płyn do zapominania złych wspomnień ... A wiecie co słyszałam ze kazdy kto ma choc jedna akcje dostanie go jako dywidendę ... Hahahaha
przede wsztstkim trzeba by wyjaśnić, kto się kryje za nickiem kolo_msx, to zarajestrowany użytkownik forum bankier.pl, to on to zaczoł i twierdził, że cena dojdzie do podwójnego nominału
Ja kilka razy pisałem ze nawet pomijajac te cała tarantoge to cena akcji jest i tak za niska,czym teraz naganiacze beda naganiac? pisali tu o wielomiliardowych emisjach dla tarantogi i teraz ich nie bedzie,haha
Poumaczali i żyją w niepewności oj to musi być straszne no ale na własne życzenie ja im nie raz pisałem kupujcie po konkretnych informacjach bo tak to kupujecie powietrze... ale nadal mają tupet naganieać tylko niewiadomo na co...