• DOBRZE, ŻE JEST ZAWIESZENIE, BYŁO CHYBA CELOWE Autor: ~QWERTY [217.11.133.*]
    Myślę, że zawieszenie notowań było celowe. Spółka wiedziała, że poda taki komunikat i nie wiadomo na jak niskim poziomie byłoby zatrzymanie kursu. Czas uspokoi wszystkich, bo panika to najgorszy doradca. Coś się wyjaśni do 4 kwietnia a jeśli ma być potężny spadek to i tak będzie. i nic na to nie poradzimy. Ja w tym zawieszeniu widzę plus w tym momencie i mam nadzieję, że wyjaśni się wszystko z korzyścią dla akcjonariuszy. Na szczęście tu chyba nikt nikomu za nic nie płacił. Jakie przewidujecie scenariusze?
  • Re: DOBRZE, ŻE JEST ZAWIESZENIE, BYŁO CHYBA CELOWE Autor: ~FREDEK [83.31.136.*]
    Dnia 2015-03-06 o godz. 12:36 ~QWERTY napisał(a):
    > Myślę, że zawieszenie notowań było celowe. Spółka wiedziała, że poda taki komunikat i nie wiadomo na jak niskim poziomie byłoby zatrzymanie kursu. Czas uspokoi wszystkich, bo panika to najgorszy doradca. Coś się wyjaśni do 4 kwietnia a jeśli ma być potężny spadek to i tak będzie. i nic na to nie poradzimy. Ja w tym zawieszeniu widzę plus w tym momencie i mam nadzieję, że wyjaśni się wszystko z korzyścią dla akcjonariuszy. Na szczęście tu chyba nikt nikomu za nic nie płacił. Jakie przewidujecie scenariusze?

majatek jest warty duze pieniadze , akcji jest nie duzo i na niskiej cenie wiec znajdzie sie chyba ktos kto wyprowadzi spolke na dobra droge.poza tym jest tam solorz i jedrzejewski a oni rzadzic umieja wiec jestem spokojny choc mam sporo tych akcji ale w dobrej cenie
  • Re: DOBRZE, ŻE JEST ZAWIESZENIE, BYŁO CHYBA CELOWE Autor: ~Arnold [109.243.101.*]
    Dnia 2015-03-06 o godz. 12:36 ~QWERTY napisał(a):
    > Ja w tym zawieszeniu widzę plus w tym momencie
    >
    no pewnie, będziesz miał mongolskiego suwenira na pamiątkę tej przygody :D:D:D

• Re: DOBRZE, ŻE JEST ZAWIESZENIE, BYŁO CHYBA CELOWE Autor: ~qwerty [217.11.133.*]
    Twoja odpowiedź Arnoldzie jest żenująca, bo zawieszenie to przed takim komunikatem najlepsze co może być. Jeśli będzie zwała to będzie - trudno.
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.