panowie szlachta,analizując sytuację dochodzimy do wniosku,że fundusze zarejestrowane w luksemburgu,nastawione są na oszustwa na wielką skalę.szczególnie podatne na oszustwa są spółki,upadłościowe,którym przedstawia się wizję wyjścia z tarapatów.msx miał możliwośc sprzedaży majątku i za 300mln.kupił wizję.która okazała się fikcją.nie analizowałem sytuacji finansowej spółki,ale wydaje mi sie,ze to koniec.ja jestem w plecy 2000zł.kupiłem po1,68zł.solorz też nic nie pomoże.w grudniu czytałem na temat tego funduszu,okazuje się że powiązania są tak niejasne że msx tak łatwo uwierzył w obiecanki cacanki. bez zbezpieczeń. pozdrawiam.
Dnia 2015-03-05 o godz. 22:18 ~tępy napisał(a): > panowie szlachta,analizując sytuację dochodzimy do wniosku,że fundusze zarejestrowane w luksemburgu,nastawione są na oszustwa na wielką skalę.szczególnie podatne na oszustwa są spółki,upadłościowe,którym przedstawia się wizję wyjścia z tarapatów.msx miał możliwośc sprzedaży majątku i za 300mln.kupił wizję.która okazała się fikcją.nie analizowałem sytuacji finansowej spółki,ale wydaje mi sie,ze to koniec.ja jestem w plecy 2000zł.kupiłem po1,68zł.solorz też nic nie pomoże.w grudniu czytałem na temat tego funduszu,okazuje się że powiązania są tak niejasne że msx tak łatwo uwierzył w obiecanki cacanki. bez zbezpieczeń. pozdrawiam.
MYSLISZ ze SOLORZ i JEDRZEJEWSKI WYKADAJAC TAKIE MILIONY WCHODZILI W CIEMNO?SOLORZ MA NAJLEPSZYCH PRAWNIKOW WIEC NIE WIERZE WIEC ZE SOLORZ DAL SIE NABRAC.POCZTAJ O JEGO BATALII O ERE A BEDZIESZ WIEDZIAL ZE JEGO PRAWNICY TO ELITA
Dużo jeszcze będzie tych świrów z tymi wszystkimi rewelacjami ?? Masakra jakaś, skad ta wiara sie bierze... taa i MSX niemanikogo w Mongolii i te wszystkie badania, odwierty i tp co robią to sie nie dzieje. Gdyby Panowie S i J sie pokapowali, nawe po czasie, że to wałek to by dawno stad wyskoczyli ratując reszte kasy. Takie moje zdanie... a skoro kolega czytał takie rewelacje w grudniu to dlczego kupił akcje ?? A skoro juz kupił i żałował, to można było spokojnie sprzedać w każdej chwili!! I dlaczego stracił ?? Co to , spółka przestała istnieć ?? Ludzie, myślcie jak piszecie!!
Dnia 2015-03-05 o godz. 22:38 ~On napisał(a): > Dużo jeszcze będzie tych świrów z tymi wszystkimi rewelacjami ?? Masakra jakaś, skad ta wiara sie bierze... taa i MSX niemanikogo w Mongolii i te wszystkie badania, odwierty i tp co robią to sie nie dzieje. Gdyby Panowie S i J sie pokapowali, nawe po czasie, że to wałek to by dawno stad wyskoczyli ratując reszte kasy. Takie moje zdanie... a skoro kolega czytał takie rewelacje w grudniu to dlczego kupił akcje ?? A skoro juz kupił i żałował, to można było spokojnie sprzedać w każdej chwili!! I dlaczego stracił ?? Co to , spółka przestała istnieć ?? Ludzie, myślcie jak piszecie!!
PRAWNICY SOLORZA DOBRZE SPRAWDZILI TEN INTERES i nic nie bylo w ciemno.
A nawet jak jeden z drugim pospieszyli się i kupili na "hurra" akcje bo myśleli że szybko zarobią...to juz rok czasu od tego faktu minął , na pewno spokojnie poznali co sie dzieje w spółce i jakby było jakoś mega zle to mogli spokojnie wywalić akcje żeby uratować kase. Nie zrobili tego,cały czas trzymają udziały... ale musi sie znalezć jeden taki świr i swoją wersje wydarzeń przedstawić...która się "kupy" niestety nie trzyma...
rząd japoni kupił fałszywe obrazy z gwarancją rządu francuskiego,badali najlepsi eksperci,oczywiście przekupieni,msx również oparł się o wiarygodnych analizach odnośnie złóż i koncesji.lecz ubezpieczył tylko 142mln,a takie koncesje kupuje się od rządu ,a nie przez pośrednków o nipewnej reputacji.158 mln nie. ubezpieczył.
Dnia 2015-03-05 o godz. 22:46 ~tępy napisał(a): > rząd japoni kupił fałszywe obrazy z gwarancją rządu francuskiego,badali najlepsi eksperci,oczywiście przekupieni,msx również oparł się o wiarygodnych analizach odnośnie złóż i koncesji.lecz ubezpieczył tylko 142mln,a takie koncesje kupuje się od rządu ,a nie przez pośrednków o nipewnej reputacji.158 mln nie. ubezpieczył.
To znając takie rewelacje po co pchałeś sie w te akcje ?? Wiesz o tym od grudnia, kurs w tym czasie spokojnie pozwalał na sprzedaż Twojego pakietu bez strat, dlaczego tego nie zrobiłeś ??
Dnia 2015-03-05 o godz. 22:51 ~On napisał(a): > To znając takie rewelacje po co pchałeś sie w te akcje ?? Wiesz o tym od grudnia, kurs w tym czasie spokojnie pozwalał na sprzedaż Twojego pakietu bez strat, dlaczego tego nie zrobiłeś ??
bo trzeba miec ,takie jest moje zdanie.trwa zaklinanie przed powrotem do notowan aby nie bylo wysoko
Dnia 2015-03-05 o godz. 22:56 ~tępy napisał(a): > kupiłem akcje na2dni przed zawiszenim,gdyż ja gram na kreski.obiecanki złotego runa i konika na bigunach.ja podobnie wtopiłem na krośnie i serenity.
wiec chociaz nie pisz takich bzdur.poczytaj o solorzu
Kto wiedząc takie rewelacje pcha sie w takie akcje ?? Kolego, costu mącisz ?? Ja jeżeli bym wierzył w to co piszesz to bym z dala był od takiej spólki!! Nie rozumiem...i nie wierze w te Twoje bajki... wymyśli inną wersję...
O jakim ubezpieczeniu mówisz ?? Bo ten wątek jakoś mi mało znany jest... dlaczego Tarantoga jeszcze nie wywaliła resszty akcji, skoro chciała oszukać MSX to powinna wyjsc ze spółki... Za dużo kolego niejasności w Twojej wersji wydarzeń ;)
panowie szlachta, obym się mylił.w tarantoga capital pojawia się nazwisko górski,który figuruje jeszcze w innych tajemniczych funduszach.fundusz tarantoga nie figuruje i nie podlega luksemburskiemu prawu.pod tym numerem co posługuje się tarantoga istnieje inny fundusz o nazwie softent holdigens.wyprawa po złote runo jest bardzo ryzykowna i nie zawsze się opłaca.pozdrawiam.
Nie masz o niczym pojecia i nic nie rozumiesz,pod tym numerem istnieje sofnet holdings bo tarantoga to spólka corka sofnet hohdings albo odwrotnie,a sofnet holdings jest tez obecny w mongoli.Majatek tarantogi moze byc wiekszy niz wszyscy myslicie a ty nie masz o niczym pojecia
W akcjonariacie Elektrimu tez trudno znalezc nazwisko Solorz a wiadomo ze jest włascicielem i kontroluje elektrim pprzez spólke z Cypru,i jesli ciezko znalezc nazwisko Solorz w akcjonariacie Elektrimu to nie znaczy ze solorz nie istnieje.Dobry nick sobie dobrałes
jeżeli uważasz że tarangota jest wiarygodny i ma dużo kasy to dlaczego taki potentat kulczyk nie korzysta z jego licencji.tonący brzytwy się chwyta.gdyby te miliony zainwestowali w deweloperke to pomału wyszliby na prostą. a tak to skok z feudalizmu do komuny żle si ę kończy,obym się mylił.pozdrawiam.solorz obecnie robi w majty.milczy.gdyby było tak dobrze to przez rok czasu zwiększyłby,zangażowanie.tarangota jako inwestor strategiczny msx nie daje sprawozdania.
ja nie mam co rozpaczac,gdyż opreuję kwotąok15000zł.gram szybko ,zbieram małe zyski .ale tu strata 2000zł.jest dla mnie bolesna.msx płynie na wzburzonym oceanie i zatonie,gdyż zderzył się lub został zatakowany przez piracki okręt.pozdrawiam.
"tępy" - wcale taki nie jesteś. Na tym forum jest kilku cwaniaków co cały czas naganiają na złote runo a tu nawet wyliniałej skórki już nie ma. Został się tylko smród. Ci co mają coś do powiedzenia w sprawie MSX robią pieniądze na realu poprzez fikcyjne wyceniane wartości (przysłowiowe dwa koty po 500 tys za rower i worek pszenicy) a nie na nędznych akcjach po 1,5. Czy ktoś się gdzieś zapytał i dowiedział kiedy się kończą koncesje? Zdaje się że chyba ze dwie to w tym roku. Wystarczy tylko sięgnąć do numerów koncesji i poszukać na stronach Mongolii. Jest tam taka strona komu i na jaki czas udzielono koncesji. Tyle że niektórzy mogą dostać zawału jak sie dowiedzą w co wdepnęli.
Koncesje mozna przedłuzyc,sa tez koncesje do 2042 r.Odnosze wrazenie ze tu jest dwóch trezch naganiaczy którzy ciagle pisza pod róznymi nickami,nie rozumie skad biora tyle samozaparcia zeby tu przesiadywac dniami i nocami nie majac akcji
Zadziwiające jest to stękanie znanych tu naganiaczy. Spółka zawieszona, a oni dalej się wypłakują. Ja rozumiem że nie przewidzieliście takiego rozwiązania, przynajmniej takiej szybkiej reakcji ze strony KNF i wasza strategia zwalenia kursu legła w gruzach. Ale niestety, na nic wasze płacze nie pomogą, ponieważ odwieszenie nastąpi po opublikowaniu raportu po którym co nieco się dowiemy. Zaklinanie ze Mongolia nie istnieje nic wam teraz nie da. A ty "tępy" jesteś najwyraźniej dobrym kolegą baltazara. On też twierdzi ze posiada akcje, a wali w spółkę ile wlezie. Do tego twoja bajka jest kompletnie nielogiczna. Nikt już takich dyrdymałów tu nie kupi. Daruj sobie. A tak w ogóle, to mamy sporo czasu. Zostawcie pisanie swoich sensacji na później, bo cała para pójdzie na marne. A za miesiąc mogą o waszych "rewelacjach" zapomnieć.