To skandal, że do tej pory Tuora nie poinformował akcjonariuszy ile zapłacił Q..... Seciuritas za to , żeby jako jedyni na rynku zgodzili się wziąć udział w tej farsie. Czy to faktycznie są tak ogromne kwoty ?
Dnia 2015-03-04 o godz. 20:05 ~vic napisał(a): > To skandal, że do tej pory Tuora nie poinformował akcjonariuszy ile zapłacił Q..... Seciuritas za to , żeby jako jedyni na rynku zgodzili się wziąć udział w tej farsie. > Czy to faktycznie są tak ogromne kwoty ? >
po co pytać, wasz najważniejszy doradca oświeci Łapę i ten będzie wiedział
zmień nick bo ten jest tutaj już spalony, ktoś napisał już żebyś przestrzegał przykazań
widzę ,że puszka znów się otworzyła i zieje jadem :)
To nie zmienia faktu, że nadal czekamy na odpowiedź na kluczowe pytanie: Ile trzeba było zapłacić jednopokojowemu DM o intrygującej nazwie Q ...... Securitas , aby chciał z siebie zrobić idiotę ?
Dnia 2015-03-05 o godz. 10:08 ~vic napisał(a): > Przecież byłaś to wiesz czy dałaś radę się się wcisnąć. > > Następnym razem weź termos z kawą i składane krzesełko, bo będzie tłum inwestorów.
"termos i krzesełko" może jeszcze beret z moheru???? ale masz klimaty....
Yes Madame, zdążyłem.......Robiłem to daleko od swojego miejsca zamieszkiwania, daleko od aktualnego pobytu, rwałem bezdrożami do banku i udało się......WSZĘDZIE załatwiali mnie pokazowo, wręcz cudownie! W banku nawet poczęstowali mnie kawą - a nie jestem jakimś znaczącym akcjonariuszem!
W tym orphowym badziewiu spotykały mnie tylko przyjemne chwile, myślałem, że śnię......
becher prawda jest taka, że jesteś dobry człowiek i ludzie się poznają na Tobie
mam nadzieje, że starczy Ci na pokrycie kosztów tego biegania nawet jak redukcja będzie mniejsza, mi z wyliczeń wynikało, że jak tt1 zgłosi swoje akcje to wyjdzie jakieś 13%
mi to starcza na spłatę kredytu i zostanę z mnóstwem akcji orphee, sama nie wiem czy śmiać się czy płakać
No tak - chodzi głównie o r-k gdzie przelewać kasę...... Jednak myślę, ze chcą przyspieszyć sobie pracę bo przecież to wszystko można podać przy podpisywaniu umowy. Kwestia dla mnie neutralna.
Czy już Orphee opublikował komunikat ze skupu ? Bo w dalszym ciągu nie podali za ile Tuora musiał przekupić Q.... Securitas, A przecież z pewnością nie była to mała kwota,