• pytanie... Autor: ~michałek [83.11.48.*]
    JAKIA JEST SZANSA NA WYBICIE SIĘ KURSU DO 2...4  zł. ?  Czy w przeciągu roku ....no do max 2 lat jest na to szansa ?  Dziękuję za odpowiedzi  !!!
  • Re: pytanie... Autor: ~Stal [185.63.109.*]
    Tu jest wszystko możliwe, ale na razie cisza i nuda. Tu taka posucha, że jednego dnia można zrobić 1zł. Ale jak mówią musi przyjść moda na papier.
  • Analiza technicz Autor: ~Tyznawca [78.9.142.*]
    A gdzie ty byłeś jak było po 10 zł A T dla idiooooot nie po scaleniu załapany na górce hi hi uśredniaj do następnego scalenia.

• Re: Analiza technicz Autor: ~michałek [83.25.93.*]
    Wiesz...ja tutaj utopiłem dużo kasy, tzn. dla mnie dużo...20 000 ,  kilka lat oszczędności mojej rodziny !  Kupowałem te akcje po ok 3.50   i  moje pytanie brzmi  czy jest szansa na odzyskanie chociaż połowy z tego ...  dzięki !
  • Re: Analiza technicz Autor: ~juras [37.152.19.*]
    Akcje pójdą w górę na 100 % tylko musi być układ z wierzycielami. ABM ściągnął ostatnio kilku fachowców z pierwszych stron gazet, więc sukces gwarantowany...
  • FACHOWCÓW ! Autor: ~michałek [83.11.98.*]
    a od czego są Ci fachowcy, może napiszesz coś więcej ?
  • Re: FACHOWCÓW ! Autor: ~juras [94.40.23.*]
    Od postawienia spółki na nogi i rzecz jasna robienia kasy

• Re: FACHOWCÓW ! Autor: ~cs [85.28.152.*]
    Ta ... ściągnął byłego Prezydenta Tarnowa Ryszarda Ś. który będzie teraz więcej przesiadywał w sądzie, na swoim procesie karnym, niż w ABM-ie (http://www.rdn.pl/index.php/wiadomosci/tarnow/10401-ruszyl-proces-ryszarda-scigaly).

Jeżeli pracownicy mają być wizytówką firmy, to trudno zrozumieć klucz doboru nowej kadry przez Pawlika. Chyba, że chodzi o pracowników z doświadczeniem we wręczaniu i przyjmowaniu łapówek.
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 15:20:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.