Ja bym dokupił po 0,02 z 1000000 szt. ale zawiesili , to nie zwalnia zarządu ,z podawania komunikatów , bo czym trudniejsza sytuacja tym tych wiadomości powinno być więcej , a tak to totalna olewka inwestorów
Teraz się obudzili idiotów z nas robią. To jest znak że nic z tego nie będzie,bo tam już jest dno BANKRUT. Kolesie wydoili kasę ze spółki i tylko patrzec jak się wypną. PO IDEONIE !!!
Fakt ze Król po latach wygrał sprawę ze skarbówką ,to wielki sukces, który pokazuje jego umiejętności i doświadczenie , żeby teraz potrafi przekonać inwestorów o dalszej woli walki ,uczciwego podejścia do akcjonariuszy to ta spółka powinna wyjsc na prosta i jaszcze dać zarobić .Wesołych Świat Wielkanocnych .
Knują i mataczą z tymi raportami bo to jest bankrut. Tam niema już z czego dosypywac . A o inwestorze strategicznym nie ma co nawet marzyc bo nikt tej ekipie nie zaufa.
do "obserwator"- masz chyba rację że to już koniec i jutro ostatnie notowania na GWP. Też obserwowałem i myślałem że może im się uda a teraz już mam całkiem inny pogląd.Chyba od 1.07 notowania zawieszone na 3 miesiące i wszystko zaczyna wskazywać i iść w tym kierunku że zmienią jednak na upadłość likwidacyjną-a majątek faktycznie nie pokrywa zobowiązań i powrót według mnie nie nastąpi -scalenie chyba również nie dojdzie do skutku tym bardziej że im bank na akcjach siedzi-podobny scenariusz jak z Gantem .