Martin bez urazy, rozumiem że jak brylowaleś na forum informujac jak to kupiłes w samych dołkach i sprzedawałeś na gókach to było cacy... jak sie wyleszczyłeś na finiszu to teraz co drugi post przekonujesz jaki to syf... To że nie chcesz na otwarciu jak odwiesza pakowac po złotówce to jestem w stanie zrozumieć... ale przesiadywania na forum i odpisywania na każdy post plując na spółke to juz niebardzo...
Bo to na razie jest typowa wydmucha do kręcenia kółek , dopiero jak dostaną kredyt to się zmieni. Wtedy zaczną zarabiać jakieś pieniądze za parę lat jak wszystko dobrze pójdzie i spłacą kredyt to nie dosyć że zaczną jeszcze więcej zarabiać ( odejdą raty) to jeszcze sama spółka będzie miała konkretny majątek - ale do tego to jeszcze nam trochę czasu zostało. Teraz dla nich być albo nie być to kasa na koncie na zakupy - inaczej będą się tak bujać od 10gr do 30 aż w końcu dadzą sobie spokój z giełdą.
Martin to inteligentny naganiacz. Przestałem zwracać uwagę na jego wpisy. Prawda obecnie jest taka, ze gdyby nie idiota który napisał na Depka skargę do GPW smigalibysmy dzis ponad 30 groszy. Ja tez dostałem odpowiedz od Depa na moje pytanie jak sprawy stoją. Odpisano mi , ze sprawa jest w toku i aby oczekiwać komunikatu na ESPI i EBI.
Witaj aaa-bez urazy[na spółkę nie pluję] - każdy odbiera mój wpis na forum w[g swojej percepcji i swojego rozumienia tematu.Do dark7-na sytuację geopolityczną składają się również sankcje nakładane na Rosję ,które rykoszetem uderzają w naszą gospodarkę Czekajmy cierpliwie do 6 marca na stosowny komunikat-Pozdrawiam-Martin EWP.
pisze tak bo chce kupic taniej akcje jak odwiesza....nie znam wielu piszących zle o spolkach jeśli nie posiadaja akcji spolki....no chyba ze ci ze zrytym beretem na całej giełdzie którzy potracili majatki i pisza na wszystkich watkach zazwyczaj zle. Dependa i jego wieści o kredycie sledze już mase czasu i raczej nie kupowałem ale po ostatnim infie o nadaniu syndykatu stwierdziłem ze może to ruszyc dość szybko dlatego kupiłem.....i ani kwestia analizy ani inne akcje nie sklonily mnie na razie do sprzedaży. Ale wiem ze wielu tutaj sprzedalo bądź nie kupilo bo wiedziało o zawieszeniu.....ja tez wiedziałem ale zaryzykowałem zostając....czy dobrze zrobiłem się okaze. Zatem Martin czekaj na komunikaty i zbieraj pieniądze na akcje.
Martin dlatego właśnie teraz lepiej kupić niż jak będzie boom gospodarczy, pamiętasz jeszcze jak się kiedyś mieszkania sprzedawały jeszcze dziury w ziemi nie było a już wszystko było sprzedane na pniu i wiesz kto wtedy dyktuje warunki :) Pamietam też że wtedy kupiłem mieszkanie 46m we Wrocku za 144tys w dobrej lokalizacji a sprzedałem 4 lata później za 360tys i to w jeden dzień a w zasadzie pół dnia bo wystawiłem na otodom.pl w nocy w niedzielę a w poniedziałek przed południem miałem kupca który nawet się za bardzo nie targował - zresztą telefony jeszcze miałem przez kilka miesięcy i musiałem się tłumaczyć że oferta nieaktualna :) Był taki moment że miałem tego badziewia 200k bo 100k było zakiszone a 100k zarabiało na siebie teraz mam mało ale to dlatego że są lepsze i bardziej pewne spółki do zarabiania. Tutaj jednak nie mam jakiś wielkich obaw a jak już pisałem nie podarowałbym sbie jakby po tylu latach miało mnie nie być przy podziale tortu :)
przeciez ten MARTIN to naganiasz jakich malo nagania na swoj blog zeby ulica brala i pompowala kurs potem sam wywala i ludzie zostaja z akcjami na miesiace,wybiera spolki z malym ff cwaniak i tyle uwazajcie
Dnia 2015-03-04 o godz. 18:51 ~xyz napisał(a): > przeciez ten MARTIN to naganiasz jakich malo nagania na swoj blog zeby ulica brala i pompowala kurs potem sam wywala i ludzie zostaja z akcjami na miesiace,wybiera spolki z malym ff cwaniak i tyle uwazajcie
Jak ktoś inwestuje na podstawie jakiegoś bloga /forum lub jakiejś podobnej instytucji to sam sobie jest winny. Nic i nikt nie zwalnia od samodzielnego myślenia. Najważniejsze powinny być oficjalne komunikaty - wiadomości u źródła. Większość takich akcji że np. ktoś na forum depka poleca co innego w 99% świadczyć może że gość właśnie się obkupił i szuka frajera który od niego towar odbierze.
Tajemnica korespondencji obowiazuje, wiec pisze miej wiecej. . Zapytalem po prostu o sytuacje z audytem i dostalem odpowiedz w dwoch zdaniach , ze prace sa w toku i aby sledzic najblizsze komunikaty EBI, ESPI.