Kazik po takim info to zbyt duże ryzyko żeby cokolwiek kupować a tym bardziej wpadać w spirale uśredniania... jescze nie jeden większy gracz może sypnąć ostatnio za dużo spółek zaczeło odrabiać swoje spadki zapewne wielu trzymających tutaj zamrożone pieniądze skusi się na to...
NO kujwa przewidywałem ok. 1.20 a tu zawieszonko, !!!! To sprawka infa. korkiego i im podobnych, haha. Jak tak Koledzy samopoczucie????? U mnie ciulowe.
CZEKAM NA INFO o WALNYM, BEDZIE CIEKAWIE kogo przedstawiciele bedą w RADZIE.CIEKAWE czy dojdzie ktos nowy kto przekroczyl 5% czy bedzie info o ZWIEKSZENIU ZAANGAZOWANIA.TARANTOGA miała za duzo czlonkow rady, poza tym 2 musi byc niezaleznych wiec wychodzi na to ze bedzie miała tylko 1 tak jak SOLORZ i JEDRZEJEWSKI.A MOZE JUZ SIE ZACZELA WALKA kto bedzie rządzil.NAPRAWDE MOZE BYC BARDZO CIEKAWIE gdy ODWIESZA KURS i na dodatek miedzy czasie beda DOBRE INFA Z MONGOLII
Dnia 2015-03-04 o godz. 14:06 ~Kazik napisał(a): > A dlaczego przewidujesz, że nie zdążymy kupić po taniości/ ok. 1,20-1,30/. Raport będzie zapewne tragiczny a więc spokojnie.....
WYSTARCZY BY BYLO INFO O ZWIEKSZENIU ZAANGAZOWANIA np przez pana SOLORZA a KURS BEDZIE RAZY 3
Zgadzam się z jednym: wybito oręż spekule/ tej zawodowej/ bo kurs uwaliliby w ciągu dnia do minimum a tak???? Są i to duże zawirowania w spółce. Gra idzie o rozliczenia . Dyrygent??? Tarantoga.
Jestem bardzo zadowolony, że tak KNF zareagował. Skończyła się spekulacja do czasu rzetelnych informacji. Część spekulantów nie za bardzo może się z tym pogodzić . Widać to po ich śmiechu poprzez łzy. Mieli duże nadzieje na zwalenie kursu, a teraz nie mają pewności w jakiej cenie może się otworzyć. Taki mongoł, będzie tu obgryzał paznokcie do czasu odwieszenia. Współczuję.
Baloniarz, mam propozycję. Jak jednak zostanie odwieszony, to już nigdy się tu nie pokarzesz. Pokaz że masz jaja i jesteś pewny swojej wiedzy. Tylko co ty byś biedaku wtedy robił? Ekstaza która przeżywasz jest bezcenna, prawda???
Dnia 2015-03-04 o godz. 14:43 ~jaza napisał(a): > Baloniarz, mam propozycję. Jak jednak zostanie odwieszony, to już nigdy się tu nie pokarzesz. Pokaz że masz jaja i jesteś pewny swojej wiedzy. > Tylko co ty byś biedaku wtedy robił? Ekstaza która przeżywasz jest bezcenna, prawda???
ONI JUZ DZISIAJ WIEDZA ze zostali wyd..czeni.TERAZ CZEKAMY PRZEZ MIESIAC NA DOBRE INFA ALE MNIE NAJBARDZIEJ INTERESUJE KIEDY ZWOŁAJA WALNE.
Dnia 2015-03-04 o godz. 14:57 ~korki napisał(a): > Przyznam ze sam sie zddziwiłem tak szybka decyzja,bardzo dobra decyzja,co niektórzy mysleli ze spadnie i ze akcje nizej kupia a tu zdziwko
ALE DZISIAJ ROZPACZ u tych co nie maja AKCJI?TERAZ MYSLA A JAK PO POWROCIE OTWORZY SIE BARDZO WYSOKO co oni BIEDAKI POCZNĄ
Dnia 2015-03-03 o godz. 17:02 ~Kazik napisał(a): > I co Korki, info itp. Waliliście we mnie jak...,. Spokojnie czekamy na 1.20.1.30 kupujemy, uśredniamy i zobaczymuy!!!!
JESZCZE POWIEDZ JAK KUPISZ i od kogo?TRZEBA BEDZIE SZKOWAC DUZO WIECEJ niz ci przez głowe przechodzi jak bedzie tylko DOBRE INFO z MONGOLII.DLA CIEBIE KURS BEDZIE NIEOSIAGALNY, zostales z akcji wycyckany i czy bylbys w stanie np.kupic w cenie dwucyfrowej gdyby po takiej chodzil kurs?NIE bo jestes tylko zbieraczem napiwka tak sie kiedys mowilo o takich co graja zeby zarobic napiwek