• androny Autor: ~andre [83.11.219.*]
    co wy tu wypisujecie za bzdury , jaki KNF jakie  zawieszenie.  nie widzicie  że ktoś zbiera te akcje, ta spółką przyniesie zyski dla tych co inwestują długoterminowo . ileż to razy inne spółki nie wywiązywały się ze sprawozdań i dały zarobić? a co do terminów to jeszcze żadne nie zostały przekroczone. więc po co ta panika w waszych słowach? po prostu zarząd sobie coś zaplanował  zbyt wcześnie
  • Re: androny Autor: ~mongolgold [83.9.199.*]
    czy ty nie masz rozumu czy jestes naganiaczem ?????
    trzeba bylo sluchac mongola
  • niezrzeszony Autor: ~mongolgold [83.9.199.*]
    i CO pan na TO ??????
  • Re: niezrzeszony Autor: ~korki [204.27.56.*]
    Przy 1.2 cie gamoniu posłuchali i do tej pory załują
  • Re: niezrzeszony Autor: ~drop [31.61.129.*]
    Według mnie do Rady wejdzie jeszcze ktos z Elektrimu.Elektrim chyba szykuje się na giełde i moze to zrobic poprzez MSX,Bozena Grybałow jest juz w MSX,Moze elektrownia w Mongoli albo w Chinach.MSX skazany jest na wzrosty.Solorz za jednym zamachem byłby w Mongoli,na giełdzie w Warszawie i Londynie

Bożena Grybalow – Sekretarz Rady Nadzorczej
    Absolwentka Wyższej Szkoły Zarządzania oraz Oxford Brookers University. Jest Dyrektorem Biura Zarządu Elektrim SA. Wcześniej pracowała m.in. w Foto-World joint venture with Kodak, Ministerstwie Współpracy Gospodarczejz Zagranicą oraz Ministerstwie Gospodarki. Członek rad nadzorczych Elektrim Megadex SA, Energia Nova SA, Megadex Serwis Sp. z o.o..

http://twarzebiznesu.pl/artykuly/821000,cesarz-chce-wrocic-na-gielde-elektrim-szykuje-sie-do-drugiego-debiutu.html
  • Re: niezrzeszony Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    Już napisałem i nie będę się powtarzał. Powinieneś się cieszyć z chwilowej promocji, ale jak znam życie i tak nie skorzystasz.
  • Re: niezrzeszony Autor: ~mongolgold [83.9.199.*]
    za chwile z ta promocja zostanie pan na dlugi czas w zamrozonej spolce

ratuj sie pan …jesli mozesz
  • Re: niezrzeszony Autor: ~mongołgold [83.9.199.*]
    re niezrzeszony
    mam nadzieje ze skorzystał pan z mojej porady czasu było az nadto ……pozdrawiam
  • Re: niezrzeszony Autor: ~korki [208.94.247.*]
    Jak zwykle drobnica robi sie w banbuko,sprzedac sprzedaja a kiedy odkupią... .Frajer zawsze bedzie frajerem
  • Re: niezrzeszony Autor: ~cesarzztworek [83.9.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: niezrzeszony Autor: ~mongolgold [83.9.199.*]
    ładnie sie nazwałes
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.