jest okey .batazar nie panikuj .będzie jazda , tylko nie wiemy w którą stronę do czasu publikacji. pisałem że klimat dla biznesu w mongoli się zmienił na korzystny. i może tarantoga sama chce realizować te cele? a może to tylko wypadek przy pracy spółki zależnej .po prostu szykują SIĘ W NIEJ ZMIANY .NA PEWNO ELEKTRIM I PAN KRZYSZTOF WYROLOWAĆ SIĘ NIE DADZĄ TO PEWNE! a może w spółce zależnej chcą mieć coś go gadania i dlatego ludzie tarantogi się wycofali ze szkodą dla spółki.za mało danych by mówić o kłopotach.
tez chciałem cos takiego napisać ... sraczka baltazara naprawde przedwczesna i bezpodstawna ... będa fakty ..będzie mozna komentować ... obsuwka na MSX to chyba juz wszyscy przywykli mam kontakt z firmą regularny i nie wyczuwam cienia niepokoju w rozmowach .... nie dzieje się nic uzasadniającego panikę .....baltazara nawet ten zauważalny od dłuzszego czasu KURS HORYZONTALNY AKCJI trzymający się na poziomie 1,7 ..niezaleznie od wszystkiego świadczy wyrażnie ze ktoś go TRZYMA !!!!! żeby nie spadł poniżej złotówki po scaleniu ani nawet do tych minimów 1,2-1,3 zł komuś tu jednak zalezy ????