• Pamiętam była jesień Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    pokój numer osiem, korytarza mrok.
    Tam się spotkali, o Micie gadali.
    Jak zrobić podpuchę i oddać co można, bezwartośiowy papier inwestorom naiwnym..
    Bo już wtedy MIt był bankrutem, ale im się udało i wsadzili na konia i na wielbłada
    całą karawane, którą piach na pustyni przysypał.
    I nie została nawet kitka z tego mitka.
    Szli przez pustynię śladami promieni Chodzika Księzycowego, który ostrzegał ich przed tą wyprawą.
    Niestety, nie słuchali tych ostrzeżeń.
    Teraz karawana leży cała przysypana piachem. Z Mitka miał być hit i pełno złota, ale ze złota został jedynie żółty kolor piachu.
    Gdzieniegdzie wystaje jakaś ręka, jakaś noga, a tam widać nawet dwie głowy obok siebie. Jeszcze dychają.
    I chociaż już ledwo słowa można wyczytać z ich ust spalonych złońcem, to oni jeszcze wierzą, jeszcze mają nadzieję, że MIT to bedzie HIT.
  • Re: Pamiętam była jesień Autor: ~polecał-po38-gr [81.190.153.*]
    Małpa na dziesięć 5 razy trafi, a ten gościu wyjątkowo nie ma szczęścia : ). TOTALNY NIEFART : (
    A ta jego AT to istna FARSA. Jakie to analizy? Co on tam widzi? Szklaną kulę by kupił to będzie celniejszy : )

Jak nie trafi to mówi, że wpuszczał w maliny : )
    A jak jednego MIT trafił pisząc by po 70 gr sprzedawać to tata po całym forum i się WKOŁO chwali.
    Ale zapomniało mu się, że polecał zakupy po 37 gr.

.................................................................................................

A jak tam Sfinks mistrzu. Pisałeś by po 1,32 sprzedawać nawet ze stratą , a tu w krótkim czasie 2,70 zł się zrobiło : )

z głodu nie umrzecie 15.09.2014
    Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-09-15 10:11
    ......Z wykresu jasno widać, że będzie testowane historyczne dno, czyli spadek powinien zejść ponizej 90 groszy ...Nie wiem i nikt dziś nie odpowie, czy to będzie 50, czy 30 groszy. Być może skończy się na podwójnym dnie ...

Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2014-12-02 11:40
    Moim skromnym zdaniem, z którym przecież nie musicie się liczyć, notowania akcji Sfinksa
    zejdą poniżej jednego złocisza.
    I sam nie wiem jak to możliwe jest, skoro spółka ma tak dobre wyniki a na dodatek do dań dodaje kiszonego ogórka. gratis
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_moim-skromnym-zdaniem,16070069.html
  • Re: Pamiętam była jesień Autor: ~roni [213.158.222.*]
    ja pie... le
    całe życie z wariatami
  • Re: Pamiętam była jesień Autor: ~oszukanyBankrut [89.229.213.*]
    chodzik ma racje to już nawet 3 gr nie wart straTA na akcje to 1,6 zł rozgrabili cwaniaki majątek firmy ,,, chodzik szacun ode mnie nie miałeś racji w sprawie arctica ale w sprawie sfinksa i mita twoje opinie są trafne - zobaczcie prezes i jego kolesie rozłożyli spółke oszukali akcjonariuszy i nic im nikt nie zrobi, biorą ogromną kase dalej a dawcy kapitału dalej kupują ich cudo,,, szkoda że kase już dawno wyprowadzili

• A może i na PKN Orlen jest 20 zł które zapowiedział : ) Autor: ~polecał-po38-gr [81.190.153.*]
    Tak szczególnie Sfinksa trafił którego polecał sprzedawać po 1,32 - hahahaha
    A może i na PKN Orlen jest 20 zł które zapowiedział : )
    ...............................................................................................................................

4 luty 2014 chodzik księżycowy (KAMERDYNER) - zapowiada, że niebawem będzie 20 zł, a tu już 50 zl przebiło : )

Jakież to analizy ci te DWA z przodu zł pokazały? Inny wymiar? Inna rzeczywistość? To AT?
    To raczej TP - Totalna Porażka (jak zwykle zresztą).

po prostu Chodzik Księżycowy
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-04 14:25
    Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
    w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN
    jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
    Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
    Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
    Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/temat_po-prostu-chodzik-ksiezycowy,14153371.html
  • Re: A może i na PKN Orlen jest 20 zł które zapowiedział : ) Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Nie mój drogi,
    To uważasz, że ja Kamerdyner Profesora na Sfinksie, gdzie mnie jedynie opluwacie, miałem wam napisać co naprawdę o tym myślę ?
    Już to raz zrobiłem na poprzedniej fali wzrostowej, kiedy wyraźnie napisałem, aby kupować Sfinksa po 90 groszy. Wtedy kurs poszedł do góry o 160% i co za to dostałem od takich jak ty ?
    Szlajaliście moje imię i obrzucaliście mnie wyzwiskami.
    Jak chcecie z forum zrobic szambo, to róbcie. Ja chciałem zrobić platformę wymiany analiz, nie udało się.
    I jeszcze ci powiem jedno, spółka o której tu na Mitku wspomniałem a majaca trzy litery w nazwie, spokojnie sobie do góry powędruje.

Kamerdyner
  • (wiadomość usunięta przez moderatora). Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora).
  • Kup PBG-sprzedaj SFINKSA 24.11.2014 godz10 (PBG = 1,90, SFINKS = 1,32) Autor: ~buhahaha [81.190.153.*]
    CK - te PBG już polecałeś - hahahahaha

Cena z chwili rekomendacji (24.11.2014 godz 10): PBG = 1,90 zł , SFINKS = 1,32 zł
    Dziś......................................................................... PBG = 1,68 zl , SFINKS = 2,69 zł
    ................................................................................................................................
    prorocze słowa
    Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-24 09:59
    Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem.
    Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet.
    Motto na nadchodzące tygodnie brzmi:
    Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą
    kup... PBG
    Jak zwykle pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
  • Re: Kup PBG-sprzedaj SFINKSA 24.11.2014 godz10 (PBG = 1,90, SFINKS = 1 Autor: ~doChodz [89.229.213.*]
    powiedzcie lepiej czy kupować mitk-a skoro jest taki tani kosztuje 13 groni to darmo a przecież spolka nadal wart jest 70 gr jak pisze biznes radar
  • Re: Kup PBG-sprzedaj SFINKSA 24.11.2014 godz10 (PBG = 1,90, SFINKS = 1 Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Musisz po prostu wierzyć w to co piszą a nie w to co widzisz.
  • Jakoś nikt nie chce sprzedawać taniej... Autor: ~Adwersarz [31.61.136.*]
    Nikt nie chce sprzedawać taniej akcji MIT, wiedząc, że po prosu muszą iść do góry, choćby ze względu na fakt, że kosztują obecnie raptem niespełna 1/5 ich właściwej wartości!!
  • Re: Kup PBG-sprzedaj SFINKSA 24.11.2014 godz10 (PBG = 1,90, SFINKS = 1 Autor: ~egonlach [109.125.202.*]
    jak miszczu klawo jak diabli co
    egon na wastok pajechał  cacy ?
  • Re: Kup PBG-sprzedaj SFINKSA 24.11.2014 godz10 (PBG = 1,90, SFINKS = 1 Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.