pokój numer osiem, korytarza mrok. Tam się spotkali, o Micie gadali. Jak zrobić podpuchę i oddać co można, bezwartośiowy papier inwestorom naiwnym.. Bo już wtedy MIt był bankrutem, ale im się udało i wsadzili na konia i na wielbłada całą karawane, którą piach na pustyni przysypał. I nie została nawet kitka z tego mitka. Szli przez pustynię śladami promieni Chodzika Księzycowego, który ostrzegał ich przed tą wyprawą. Niestety, nie słuchali tych ostrzeżeń. Teraz karawana leży cała przysypana piachem. Z Mitka miał być hit i pełno złota, ale ze złota został jedynie żółty kolor piachu. Gdzieniegdzie wystaje jakaś ręka, jakaś noga, a tam widać nawet dwie głowy obok siebie. Jeszcze dychają. I chociaż już ledwo słowa można wyczytać z ich ust spalonych złońcem, to oni jeszcze wierzą, jeszcze mają nadzieję, że MIT to bedzie HIT.
Małpa na dziesięć 5 razy trafi, a ten gościu wyjątkowo nie ma szczęścia : ). TOTALNY NIEFART : ( A ta jego AT to istna FARSA. Jakie to analizy? Co on tam widzi? Szklaną kulę by kupił to będzie celniejszy : )
Jak nie trafi to mówi, że wpuszczał w maliny : ) A jak jednego MIT trafił pisząc by po 70 gr sprzedawać to tata po całym forum i się WKOŁO chwali. Ale zapomniało mu się, że polecał zakupy po 37 gr.
A jak tam Sfinks mistrzu. Pisałeś by po 1,32 sprzedawać nawet ze stratą , a tu w krótkim czasie 2,70 zł się zrobiło : )
z głodu nie umrzecie 15.09.2014 Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-09-15 10:11 ......Z wykresu jasno widać, że będzie testowane historyczne dno, czyli spadek powinien zejść ponizej 90 groszy ...Nie wiem i nikt dziś nie odpowie, czy to będzie 50, czy 30 groszy. Być może skończy się na podwójnym dnie ...
Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]2014-12-02 11:40 Moim skromnym zdaniem, z którym przecież nie musicie się liczyć, notowania akcji Sfinksa zejdą poniżej jednego złocisza. I sam nie wiem jak to możliwe jest, skoro spółka ma tak dobre wyniki a na dodatek do dań dodaje kiszonego ogórka. gratis Chodzik Księżycowy
chodzik ma racje to już nawet 3 gr nie wart straTA na akcje to 1,6 zł rozgrabili cwaniaki majątek firmy ,,, chodzik szacun ode mnie nie miałeś racji w sprawie arctica ale w sprawie sfinksa i mita twoje opinie są trafne - zobaczcie prezes i jego kolesie rozłożyli spółke oszukali akcjonariuszy i nic im nikt nie zrobi, biorą ogromną kase dalej a dawcy kapitału dalej kupują ich cudo,,, szkoda że kase już dawno wyprowadzili
Tak szczególnie Sfinksa trafił którego polecał sprzedawać po 1,32 - hahahaha A może i na PKN Orlen jest 20 zł które zapowiedział : ) ...............................................................................................................................
4 luty 2014 chodzik księżycowy (KAMERDYNER) - zapowiada, że niebawem będzie 20 zł, a tu już 50 zl przebiło : )
Jakież to analizy ci te DWA z przodu zł pokazały? Inny wymiar? Inna rzeczywistość? To AT? To raczej TP - Totalna Porażka (jak zwykle zresztą).
po prostu Chodzik Księżycowy Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-04 14:25 Moi drodzy koledzy (i koleżanki też) w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty. Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu. Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci. Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania. Chodzik Księżycowy
Nie mój drogi, To uważasz, że ja Kamerdyner Profesora na Sfinksie, gdzie mnie jedynie opluwacie, miałem wam napisać co naprawdę o tym myślę ? Już to raz zrobiłem na poprzedniej fali wzrostowej, kiedy wyraźnie napisałem, aby kupować Sfinksa po 90 groszy. Wtedy kurs poszedł do góry o 160% i co za to dostałem od takich jak ty ? Szlajaliście moje imię i obrzucaliście mnie wyzwiskami. Jak chcecie z forum zrobic szambo, to róbcie. Ja chciałem zrobić platformę wymiany analiz, nie udało się. I jeszcze ci powiem jedno, spółka o której tu na Mitku wspomniałem a majaca trzy litery w nazwie, spokojnie sobie do góry powędruje.
Cena z chwili rekomendacji (24.11.2014 godz 10): PBG = 1,90 zł , SFINKS = 1,32 zł Dziś......................................................................... PBG = 1,68 zl , SFINKS = 2,69 zł ................................................................................................................................ prorocze słowa Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-24 09:59 Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem. Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet. Motto na nadchodzące tygodnie brzmi: Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą kup... PBG Jak zwykle pozdrawiam Chodzik Księżycowy bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
Nikt nie chce sprzedawać taniej akcji MIT, wiedząc, że po prosu muszą iść do góry, choćby ze względu na fakt, że kosztują obecnie raptem niespełna 1/5 ich właściwej wartości!!