Jak pisalem wczesniej,ja czekam na znacznie ponżej 1,50 na odkupienie i niedlugo sie doczekam. Kurs na razie stoi ale jak walnie pod ciulowe wyniki, to znowu zobaczymy 1,30
Tak,tak wiemy ty na 0.50 czekasz od 1.2 jak akcje sprzedałes a tymczasem przygotujcie chusteczke ja tez pomacham wam na pozegnanie,ciekawe kiedy pociag dogonicie
Cos jak szukasz kolegów proponuje jakąś infolinię. Tam pewnie ktoś z tobą pogada. A teraz ty Kaziu. Coś ci muszę przypomnieć: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-cisza-cz-2,16706051.html Jak widzisz twoje wizje nie maja nic wspólnego z rzeczywistością. Zwykłe krętactwo .
I jeszcze jedno Kazik. Nie doczytałem twojego posta, a niestety nie mogę przejść koło tego obojętnie. Ostatnio nas zapewniałeś, że posiadasz akcje, a czekasz na niższe poziomy żeby uśrednić ( zdaje sobie z tego sprawę ze to brednie ). Dzisiaj już chyba o tym zapomniałeś, bo twierdzisz, ze na niższych poziomach odkupisz. Także widzisz Kaziu, bo kombinować to trzeba umieć. A tak tylko się pogubiłeś we własnych kłamstwach. No i kiedy te pozwy, czekam!!!
Widzisz facet nie dosyc ze masz zwidy to jeszcze nerwy cie zzeraja ,boisz sie ze znowu ci kurs odjedzie,było nizej nie sprzedawac jak pisałem tylko kupowac,marzycielu
Kaziu, dlaczego nie skomentujesz swojego posta? Czy nos który masz już długi na kilkadziesiąt centymetrów nie przeszkadza ci w pisaniu? Bo chyba bajkę o Pinokiu znasz?
Jeżeli piszesz o osobie która używa dwóch nicków, zdanie powinno brzmieć-" a jaza, czy tam jak on się zwie korki? niech tu siedzi"-, nie siedzą. Do szkoły, albo do taczki, bo tam twoje miejsce.
Dzięki za życzenia/ wzajemnie/ .Jak na każdej spółce należy mieć baczenie na spekułę/ ja się do niej skromnie nie zaliczam - w brew Waszym posądzeniom/. Kasa na GPW lubi obrót, oczywiście nie ze stratą. Tutaj mamy stratę i to sporą z jakimiś tam odległymi perspektywami / obiecanki cacanki a......./. Ja juz raz wtopiłem na CEDC, kiedy zaj.... li mi sporo akcji /ponad 23 tys- prawie 60 tys w plecy// Teraz nie mam zamiaru czekać tylko na MSX Można mieć pakiet,liczyć na uśrednienie/ tak będzie/, a zarazem szukać okazji na innych spółkach, a takie ą np.dzisiaj Kernel. Pozdrawiam
Cały czas pisałem ze to niudacznik,wtedy jeszcze miał akcje,potem sprzedał jescze nizej prawie w dołku, i do tej pory płacze ze go oszukali,nieudacznik.Podobnie jak inni mongoly,22 wydobywca akrobat itd. w jednym,arnoldy,arty,itd,wszyscy gamonie do tej pory płacza,a kto im kazał akcje sprzedawac ? nieudacznicy
Z tą Borutą to podobnie jak z MSX. Też są plany i to wielkie. kurs był niedawno ponad 4 złote, teraz 31 gr. Tam mam zapakowane za 0,50 i też czekam. Milłego weekendu.