~oksymoron [95.40.51.*] czy Ty sobie kpisz ze mnie??? myślisz , że cokolwiek rozumiem z tych znaczków co umieściłeś????? człowieku ja wyglądam jak Monica Bellucci tylko mam większą miseczkę i w życiu posługuję się kobiecą intuicją, a nie jakimiś "dym wid"
jeśli myślisz, że sprzedawał ktokolwiek, kto jest zobowiązany do info to się grubo mylisz, pisałam Ci że takie sprawy załatwia się niepublicznie, żadnego info nie będzie
Monica Bellucci – jedna z najseksowniejszych gwiazd kina wszech czasów – będzie dziewczyną Bonda w najnowszej, 24 odsłonie kultowego cyklu. Co prawda, do historii wchodzi jako najstarsza z kobiet 007, ale jakie to ma znaczenie, jeśli 50-latka wciąż zachwyca? 2/7 linklink linklink
ja to coś takiego tyle ze z 10 lat mniej i czarne włosy, no i mam wredny charakter i lubię wkurzać ludzi, jak nie mam przynajmniej 5 czerwonych rączek to czuje, że mi się nie udało....
powiem wam w sekrecie, że po wczorajszych i dzisiejszych spadkach Cormay czara goryczy się przelała, może to nie jest jeszcze dno, ale wyraźny impuls aby coś konstruktywnego zrobić, mam nadzieje że dotychczas uśpione fundy wezmą się do roboty i wypracują jakiś plan naprawczy, bardzo, ale to bardzo liczę na piątkowe walne w Cormay, może paru facetom w garniturach dojdzie do świadomości, że dalsza wojna nie ma sensu i że trzeba wypracować kompromis
a moje akcje orphee, te które zostaną po skupie będą bardzo dużo warte....
Pandorko wyluzuj troche,odstresuj się .Ja też w ,,,,,,,,,,,,,ny,ale jek będę w Warszawce możemy się zabawić w Panią i jej sługę.Pozdrawiam oczywiście ,że to żart.