• Indie Autor: ~as [178.42.252.*]
    baraki na biura pojechały , tam to złoża , tam ktoś kasę zrobi , narkiewicz tam nie węszył ?
  • Re: Indie Autor: ~drop [31.61.129.*]
    No Indie od mongoli nie daleko,Chiny sa najwiekszym na swiecie konsumentem miedzi i wegla,Chiny sa za płotem a Indie to duzy konsument węgla
  • Re: Indie Autor: ~drop [31.61.129.*]
    MSX dysponuje duzym obszarem,a wielki chinski rynek zbytu za miedzą
  • Re: Indie Autor: ~korki [208.94.247.*]
    MSX to drugi Kghm moze byc albo lepszy bo z Chile Kghm do Mongoli ma bardzo daleko a MSX z Mongoli do Chin ma przez płot
  • Re: Indie Autor: ~baltazar [78.8.181.*]
    proponuje udac sie do dobrego psychiatry:) jak porównujesz MSX do KGHM:)

proponuje Ci zebys zastawił dom, zone, dziecko i za wszystko kupil MSX:) haha
  • Re: Indie Autor: ~mongolgold [83.9.208.*]
    nie znacie ostatnich newsow ????
    teraz biznesmeni leca z naszy prezydentem do …..japonni indie mongolia to przerzytek
    do skosnookich bedziemy sprzedawac tunczyka bo sa najwiekszymi odbiorcami ….
    tylko jeszcze nie wiemy czy wezma w PUSZCE ?????
    no ale napijemy sie sake i jakos im wmowimy ze puszka jest lepsza do sushi niz tunczyk błekitnopłetwny ….czy ktos wie czy tarantoga tez leci ??????
  • Re: Indie Autor: ~lm [91.219.113.*]
    A za miedzą bez płotu są zielone ludziki, które powodują na Zachodzie uzasadniony strach przed inwestowaniem w tamtym rejonie. Stąd tak trudno znaleźć inwestora większościowego. Duzi zainwestowali na Krymie i co im zostało?
  • Re: Indie Autor: ~korki [204.27.58.*]
    A to niby dlaczego nie mozna porównywac,maja duze pole zeby sie rozwijac.Co do akcji ja swoje mam a ciebie gołodupcu jak nie stac bo zebrzesz o akcje to mozesz dom sam zastawiac,ja swoje mam i mi starczy
  • Re: Indie Autor: ~korki [204.27.58.*]
    Kghm tez mieł kiedys swoje poczatki
  • Re: Indie Autor: ~as [95.49.78.*]
    a może gaz głupkowy zaczną wydobywać u nas ,narkiewicz ma różne sny
  • Re: Indie Autor: ~inf [185.26.182.*]
    Gaz łupkowy to ty masz w d...
    Uwazaj zebys kibla nie rozwalił
    Idiota na spadki nagania a nawet nie wie kto jest w akcjonariacie
    Solorz swój majatek od zera budował a teraz jest najbogatszym człowiekiem w Polsce,wszystko jest mozliwe
  • Re: Indie Autor: ~mongolgold [83.9.71.*]
    hehe to ty tez masz szanse
    I dlatego jedni zarabiaja a mongoly i jakies smieszne baltazary ujadaja i płaczą
    Nie chodzi o mnie ,chodzi o MSX,to nie rzadkosc ze z małych firm tworza sie wielkie firmy a jesli ja moge przy tym zarobic to czemu nie.
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.