Dnia 2015-02-25 o godz. 16:18 ~oksymoron napisał(a): > że jakaś menda chce zwiększyć zaangażowanie w promocji ;) więc Kto to jest ??? > bo chce wiedzieć Komu zawdzięczam stratę
~oksymoron [95.40.167.*] może to nie był słup, tylko dzwonił dzwon w kościele i coś pomyliłeś, może to ojciec dyrektor zbierał na tace...
nie udawaj że coś wiesz, jak nie wiesz, bo tu głupich nie ma...
choć nie jestem ekshibicjonistą to publicznie napiszę ze mam sześciopak pod klatą i nic Nikomu do tego co robię i z Kim w łóżku... kwestuj dalej :) może coś wrzucą Ci do puszki
Dnia 2015-02-25 o godz. 18:28 ~oksymoron napisał(a): > choć nie jestem ekshibicjonistą to publicznie napiszę ze mam sześciopak pod klatą i nic Nikomu do tego co robię i z Kim w łóżku... > kwestuj dalej :) może coś wrzucą Ci do puszki
Dnia 2015-02-25 o godz. 18:39 ~oksymoron napisał(a): > może masz i racje ;) Ona za dużo romansów czyta i ta wyobraznia ;) strach się bać > nie wierz nigdy kobiecie
~oksymoron [95.40.51.*] a ja myślę, że kobiety lubią Ciebie, ......za sześciopak,....... rzadko pozwalam sobie na marzenia, ale za sześciopak oddałabym sporo akcji orphee
nie czekaj na info, nie będzie
ja czekam na info z 5 marca i to będzie bardzo dobre info
Najdroższa Pandoro, dostarczałaś dokumenty osobiście, czy wysyłałaś mailem, jeżeli to drugie, czy dostałaś potwierdzenie? Chodzi mi o to że na Załączniku 1 jest wymagany podpis osoby z QS, a co jeżeli nikt tego nie podpisze i oferta zostanie odrzucona z góry? Pozdrawiam
Dnia 2015-02-26 o godz. 20:11 ~SzalonytTygrys69 napisał(a): > Najdroższa Pandoro, dostarczałaś dokumenty osobiście, czy wysyłałaś mailem, jeżeli to drugie, czy dostałaś potwierdzenie? Chodzi mi o to że na Załączniku 1 jest wymagany podpis osoby z QS, a co jeżeli nikt tego nie podpisze i oferta zostanie odrzucona z góry? > Pozdrawiam
) wypełnić formularz Oferty Sprzedaży Akcji, którego wzór stanowi Załącznik nr 1 do Zaproszenia, podpisać wypełniony formularz i poświadczyć podpis złożony na formularzu u pracownika punktu obsługi klienta biura maklerskiego lub Banku Powiernika prowadzącego rachunek papierów wartościowych osoby składającej Ofertę Sprzedaży Akcji lub poświadczyć podpis notarialnie – podpis może być złożony w obecności pracownika Q Securities, po sprawdzeniu tożsamości składającej go osoby i w takiej sytuacji podpis nie wymaga poświadczeń, o których mowa powyżej.
Dnia 2015-02-26 o godz. 20:11 ~SzalonytTygrys69 napisał(a): > Najdroższa Pandoro, dostarczałaś dokumenty osobiście, czy wysyłałaś mailem, jeżeli to drugie, czy dostałaś potwierdzenie? Chodzi mi o to że na Załączniku 1 jest wymagany podpis osoby z QS, a co jeżeli nikt tego nie podpisze i oferta zostanie odrzucona z góry? > Pozdrawiam
Byłam osobiście.
Te informacje co mam są takie, że w Warszawie domy maklerskie mają duże problemy z wystawianiem świadectwa depozytowego. Jak zadzwonisz w tej sprawie to pracownik pyta ze zdegustowaną miną: chodzi o orphee??????? a potem wyjaśnia jak bardzo dziwny i niepewny dla klienta jest ten skup i jak to jego biuro nie bierze odpowiedzialności za wystawione dokumenty i jak ten q sequrites jest bardzo dziwnym domem maklerskim. Osobiście uważam to za bardzo nieprofesjonalne, ale jest faktem. Faktem też jest że w dużym domu maklerskim dużego banku na 100 klientów posiadających akcje, tylko czterech brało świadectwo.
Na stronie m banku jest informacja, że świadectwa wysyłają pocztą. Jak wtedy poświadczyć ten podpis???
Nie wiem ile masz akcji ale ja na wszelki wypadek poświadczyłabym podpis u notariusza lub w banku jeśli biuro maklerskie tego nie zrobiło. Nie wysyłaj bez poświadczenia bo mogą Ci nie przyjąć. Szkoda stracić kasę ze skupu bo może być duża.
podpis ze strony QS nie jest problemem jak wysyłasz na skanach., Oni na skanach się podpisują. gdyby był, to nie byłoby możliwości wysłania skanem !!!! To tylko odpowiedź na zaproszenie. Najważniejsza jest UMOWA podisywana osobiście
moim zdaniem skup będzie bez akcji Cormay sprzedanych Łapińskiemu, taka czynność to pozorna czynność prawna ze strony Cormay aby oszukać innych akcjonariuszy i nie dotrzymać umowy zawartej w memorandum
Tuora nie uwzględni tych akcji w skupie, a Łapiński niech się odwoła od decyzji Rady Dyrektorów, życzę powodzenia
a Orphee jako wierzyciel Cormay powinien wystąpić do sądu aby unieważnić umowę wyprowadzającą ze spółki majątek tuż przed ogłoszeniem upadłości
to co zrobił Płocica jest wyprowadzeniem majątku ze spółki niczym innym, jakby miał dobre intencje to by Cormay podżerował kredyt
ciekawi mnie najbardziej co zrobią inne fundusze będące w Cormay
a Ipopema powinna zerwać z nim współpracę, bo gdyby tą transakcje robił w uzgodnieniu z innymi funduszami to akcje poszłyby do funduszy a nie do prywatnej firmy