Dnia 2015-02-26 o godz. 20:11 ~SzalonytTygrys69 napisał(a):
> Najdroższa Pandoro, dostarczałaś dokumenty osobiście, czy wysyłałaś mailem, jeżeli to drugie, czy dostałaś potwierdzenie? Chodzi mi o to że na Załączniku 1 jest wymagany podpis osoby z QS, a co jeżeli nikt tego nie podpisze i oferta zostanie odrzucona z góry?
> Pozdrawiam
Byłam osobiście.
Te informacje co mam są takie, że w Warszawie domy maklerskie mają duże problemy z wystawianiem świadectwa depozytowego. Jak zadzwonisz w tej sprawie to pracownik pyta ze zdegustowaną miną: chodzi o orphee??????? a potem wyjaśnia jak bardzo dziwny i niepewny dla klienta jest ten skup i jak to jego biuro nie bierze odpowiedzialności za wystawione dokumenty i jak ten q sequrites jest bardzo dziwnym domem maklerskim. Osobiście uważam to za bardzo nieprofesjonalne, ale jest faktem. Faktem też jest że w dużym domu maklerskim dużego banku na 100 klientów posiadających akcje, tylko czterech brało świadectwo.
Na stronie m banku jest informacja, że świadectwa wysyłają pocztą. Jak wtedy poświadczyć ten podpis???
Nie wiem ile masz akcji ale ja na wszelki wypadek poświadczyłabym podpis u notariusza lub w banku jeśli biuro maklerskie tego nie zrobiło. Nie wysyłaj bez poświadczenia bo mogą Ci nie przyjąć. Szkoda stracić kasę ze skupu bo może być duża.