Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,10 zł , zmiana od tamtej pory: -76,19%

Re: słup dzwonił....

Dnia 2015-02-26 o godz. 20:11 ~SzalonytTygrys69 napisał(a):
> Najdroższa Pandoro, dostarczałaś dokumenty osobiście, czy wysyłałaś mailem, jeżeli to drugie, czy dostałaś potwierdzenie? Chodzi mi o to że na Załączniku 1 jest wymagany podpis osoby z QS, a co jeżeli nikt tego nie podpisze i oferta zostanie odrzucona z góry?
> Pozdrawiam

Byłam osobiście.

Te informacje co mam są takie, że w Warszawie domy maklerskie mają duże problemy z wystawianiem świadectwa depozytowego. Jak zadzwonisz w tej sprawie to pracownik pyta ze zdegustowaną miną: chodzi o orphee??????? a potem wyjaśnia jak bardzo dziwny i niepewny dla klienta jest ten skup i jak to jego biuro nie bierze odpowiedzialności za wystawione dokumenty i jak ten q sequrites jest bardzo dziwnym domem maklerskim. Osobiście uważam to za bardzo nieprofesjonalne, ale jest faktem. Faktem też jest że w dużym domu maklerskim dużego banku na 100 klientów posiadających akcje, tylko czterech brało świadectwo.

Na stronie m banku jest informacja, że świadectwa wysyłają pocztą. Jak wtedy poświadczyć ten podpis???

Nie wiem ile masz akcji ale ja na wszelki wypadek poświadczyłabym podpis u notariusza lub w banku jeśli biuro maklerskie tego nie zrobiło. Nie wysyłaj bez poświadczenia bo mogą Ci nie przyjąć. Szkoda stracić kasę ze skupu bo może być duża.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.