Czy nie zastanawia was bardzo, dlaczego ciągle, nieprzerwanie i namiętnie, ludzie bez akcji, przeciwni spółce starają się zadbać o nas i o nasze zainwestowane pieniądze. Czy nie dostrzegacie ich taktyki związanej z ciągłym pisaniem niedorzeczności,przewalaniem akcji z wora do wora, zmianą nicków i działaniem mającym na celu zdyskredytowanie spółki i zachęceniem do wyprzedaż drobnicy. Niestety są jeszcze tacy, którzy dają się na te machloje i oszustwa tej bezczelnej grupy cwaniaków nabrać. Dedykuję to 22, baltazarowi, wydobywcy,zeg,xxx,kazikowi,arnoldowi, mongołowi,art,asowi i ....jak kogoś nie wymieniłem, to przepraszam. Trochę się was nazbierało chłopaki. Musi wam bardzo zależeć.
Co prawda napisałem ten teks w jednym z wątków, ale myślę że można śmiało go wyemitować jako wątek samodzielny.
patrzac historycznie nasuwa sie jedna jedyna odpowiedz chca cie przestrzec przed wtopa pewnie ?????
kwiecien 2007 cena akcji 300 zl wrzesien 2009 cena akcji 70 zl czerwiec 2011 cena akcji 40 zL maj 2013 cena akcji 3 zl styczen 2014 cena akcji 1.26 zl ufffffff styczen 2015 cena akcji 1.20 zl uffffff
bez komentarza ….zebym nie byl posadzony o naganianie albo dwulicowoscs czyste fakty do sprawdzenia
ja wiem kto to solorz,czarnecki, krauze. Wy myślicie ze to bogacze, a ja wiem że słupy, dzięki którym Grupa ma banki,media,giełdowe spólki do koszenia kasy. Choćby jedną osobę uratowac przed inwestycją w nich to sukces
Same tuzy doradztwa inwestycyjnego. Czujemy się zaszczyceni faktem, że spółka, która nie jest nic warta cieszy się niezmiernie wysokim zainteresowaniem ze strony całkowicie niezwiązanych z nią osób. Podziękowania należą się zwłaszcza tym, którzy od lat przepowiadają rychłe bankructwo MSX.
Jak juz chcesz głupoty wypisywac to moze cofnij sie jeszcze wczesniej np. do 2005 r. gdzie z 1 zł. urosło do 12 zł, skad was biora z głupkowatymi postami
Można oczywiście wchodzić w polemikę, ale jest to pozbawione sensu, bo nawet podane dane są tendencyjne. Przykładowo w styczniu 2015 minimalne notowania to 1,58 zł (niewielka ilość akcji). "Zapomniałeś" napisać jednej istotnej rzeczy mianowicie marzec 2014 (05.03) 5,75 zł czyli kilka dni po zakupie akcji przez Elektrim. Tak to właśnie wygląda mongolgold.
Jak tam baloniarz, zarobiłeś już dzisiaj na chusteczki do wycierania brody??? A może ty już jesteś już taki zarobiony że zatrudniasz opiekunkę medyczną???
Ja kupowałem nieco ponad rok temu po 10 gr i 8 gr, a byli tacy co mieli po 5 gr. Na każdej spółce są tacy co kupują na górce i sprzedają w dołku. Poziom notowań jest wynikiem działań poprzednich zarządów i dużego FF, który spowodowany był wyjściem znaczących akcjonariuszy na przełomie 2013 i 2014. Powoływanie się na historyczne notowania jest bez sensu w obecnej sytuacji.