'Szef rady Tomasz Pańczyk powiedział „Parkietowi", że w najbliższych dniach spółka poinformuje w komunikacie o dalszych planach (w tym pomysłu na debiut na giełdzie w Londynie), współpracy z Tarantogą oraz uzupełnieniu składu rady"
"od zeszłego roku spółka jest właścicielem zarejestrowanej w Luksemburgu firmy Mineral Resources Holding "
A wiesz ile jest w polsce spólek,skad by na to ludzi mieli zeby sie wszystkimi interesowac,Msx sie interesuje bo głupole zgłaszali ze to sciema itd. itp. I okazuje sie ze to zadna sciema a to co pisali realizuja
Bajanchongorski obszar tektoniczno-metalogenny jest bogaty głownie w miedź. Przeprowadzone tam dotychczasowe odkrycia geofizyczne, wiertnicze, regionalno-geologiczne i geochemiczne potwierdzają również duże zasoby złota i węgla
Wszystkim sie wydaje ze nic sie nie dzieje,na pewno cos sie dzieje,aktywa w MSX wiec moga działac
Pokaz mi gdzie pisałem przy 3.5 ,nigdy nie pisałem,pisałem natomiast jak było duzo nizej niz obecnie,wy za to pisaliscie przy 1.2 ze bedzie 0.50,jeszcze sie gamonie bezczelnie smiieją,napiszcie teraz ludziom dalaczego nie jest 0.50 tylko 1.7
Ty mongol cesarz z Tworek chyba naprawde masz cos z głową,najpierw ludziom wytłumacz dlaczego nie jest 0.50 tylko 1.7,zreszta na gamoni szkoda czas tracic,gamon zawsze bedzie gamoniem
w błocie, zaraz wiesz ze jest w swoim żywiole. Czekają całe dnie na forum aby tylko popyskować. Utopieni z dwoma tysiacami czekają, bez zadnych argumentacji, sami zwątpieni-początkujący tak myślą że sie nie pomylili, bo jak to? Przeciez obiecali ze urośnie.
Piszesz że dyskusja z posiadaczami akcji to "zapasy ze świnią". Zapytam więc jak nazwiesz dyskusję z tobą, płatnym pachołkiem spekuły, który przesiaduje tygodniami na forum, kłamiąc oszukując i manipulując faktami. Wszystko po to żeby zarobić parę złotych. Zapewne słowo jakim bym cię nazwał nie zostało by zaakceptowane przez moderatora, więc niech każdy czytający ten post znajdzie tą niecenzuralną nazwę sam.
co jest nieprawdą? To że szoruje od roku po dnie(pewnie to jeszcze nie dno), To że obiecują od roku nową przyszłość spółki a nie kwapią się z żadnym komunikatem? To,że nawet błędy dziecięce popełniają w raporcie? To,ze mamią o podaniu informacji w przeciągu kilku dni? To ze od czasów Kluzy KNF stała się pożal się boze tworem z poprzedniej epoki, której nie znasz boś za młody?, To,że zegarek ma akcję za dług jaki posiadał mostostalexport wobec niego? Co jest nieprawdą chłopcze
Prawdą jest to że firma posiada koncesje wydobywcze i cały czas prowadzi prace w Mongolii. Prawdą jest też to, ze siedzisz tu od miesięcy i udajesz zakłopotanego dobrodusznego człowieka, mającego na celu pomóc posiadaczom akcji je sprzedać. Prawdą jest też to że jesteś zwykłym oszustem i naganiaczem, chłopcze.
I kto tu jest swinią ? po pierwsze to nic nie obiecywałem,po drugie to nie mam sobie nic do zarzucenia,pisałem ze urosnie i urosło,to wy gamonie naganiacze na spadki pisaliscie ze spadnie a urosło
A JA WIERZE w SOLORZA bo ten PAN MA GŁOWE DO INTERESU, poza tym jego nie interesuje zysk 100 czy 200% mozna poczytac a tysiace % zysku.JEDRZEJEWSKI tez wie co robi KUPUJAC AKCJE MSX .POCZYTAJCIE KTO BYL WTEDY W MONGOLII podczas tej wizyty a moze przejrzycie na OCZY(TO SIE TYCZY ( MALEGOMONGOŁA)
identyczne gadki, obietnice,mamienie o Komi. Mądrzy ucza sie na swoich błędach,a sprytni na cudzych. Tu same mongołstwo. Nikt z was nie wie czy trwają jakiekolwiek prace w mongolii, fakty sie liczą.