powiem ci szczeze losiuze nie bo za bardzo mnie on nie obchodzi mam tego gowna 3 kola i chce to po prostu wywalic i nie wazne po ile ale ty jak to powiedziales dzieciaczku ze sw45 kolami kupionymi po zecie to dopiero jestes dorosly INWESTOR proponuje zebys ty zabral i poszedl sie pobawic w piasku--no to pa i nie denerwuj sie jak puszczaa to po 20 groni smiecia sprzedaz---buhahaaaaa
no i dostałeś komentarz od zakompleksionego gówniarza. maskara ile chamstwa jest na tym forum. typowa polskość jak nie widzą to mogę wszystko, niestety u nas w kraju włącznie ze złodziejstwem.
ciekawe czy odwieszą, jeżeli tak według mnie cena poleci na kilka gr. duża strata w 2013, podobna będzie pewnie w 2014, nadzieja to tylko pokój w donbasie, ale to może potrwać kilka lat, jak to znajoma mi osoba powiedziała, ruscy wytrzymali staliningrad, to dla nich jakieś tam sankcje, głód etc. nie mają znaczenia, to pogibany naród, póki wóda jest nie ma probliema, liczy się duma.
Pamiętajcie, ze Sadovaya trzyma się sztywno z Coal Energy. Chodzi mi oczywiście o cenę :) Na ile by nie spadło podczas najbliższej paniki to i tak wzrośnie do takiego poziomu by być o połowę tańsza od coala. ja jestem zapakowany ostro po 84 gr. Za żadne skarby nie sprzedam ze stratą. Teraz jest czas na ewentualne dokupowanie. Zobaczycie, że będą zbierane akcje przez najbliższy czas. Przecież gdyby było tak tragicznie to nikt by nie kupował
oglądaj sobie TKO na czym chcesz skoro cię to rajcuje ale z doświadczenia wiem że to strata czasu bo to się ma najczęściej nijak do otwarcia więc czy teraz pokazują TKO 5gr czy 5zł nie ma to znaczenia i sensu
za nieco ponad kwadrans dojdzie pewnie do TRAGEDII..za nieuwagę rok temu przyjdzie zapłacić. Lizanie ran potrwa. boję się, że ruszy od paru groszy. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Widze ,żę stoperan mocno pomógł co poniektórym i w końcu ich mocno przeczyścił ;-). Ciekawe czy spółdzielnia bardzo dobrze się czuje z tego powodu to jest pytanie???