Chyba 1.5, jak na razie to toto nie moze sie wygrzebac ponad poziomy z 2010,takich spólek w Polsce jest sporo , co innego MSX,ile jest w polsce spólek z zasobami miedzi,a chinski rynek zbytu za miecza ,do Chin blisko
A na giełdzie nie kupuje sie przeszłosci tylko przyszłosc,tu sie gra juz pod wyniki za pierwsze pólrocze 2015r. a ponoc w 2015 r , zysk ma byc mniejszy
Gościu z msx - przeginasz pałkę - chcesz abyśmy wszyscy z tego forum weszli na forum msx i zaczęli go obsrywać. Mam sto konrargumentów przeciwko msx żeby go nie kupować. Zbijam każdy twój argument w sposób logiczny i poparty dowodami. Jak chcesz wojny to bedziesz ją miał. Jeszcze2 twoje wpisy na duon i zaczynam kampanie na msx. odejdź puki czas.
Wy chyba nie rozumiecie co sie do was pisze,mówiłem ze ludzie z tego forum panosza sie na forum MSX i nadal to robia namawiajac do sprzedazy,oprócz tego tu smiesznego baltazara sa tez inni,wiec jak oni nie pilnuja swojej społki tylko na MSX namawiaja ludzi do sprzedazy akcji to ja pisze tu dobrze o MSX bo to dobra spólka,nie ja to wywołałem i mnie tu nie strasz, to wy lepiej wynoscie sie z MSX bo tu tez moze przyjsc wiecej wkurzonych jak ja
To barzdo proste gamonie,sprzedaliscie akcje MSX w dołku,kupiliszcie akcje duon na górce,teraz tu chcecie sprzedac a MSX kupic tylko ze MSX kupicie wyzej nieudacznicy