chodzik księżycowy obrazasz tu ludzi i wyśmiewasz. Wszystkie te twoje analizt to totalna porażka, tylko MIT gdy po 70 gr trafiłeś pisząc tu (po złosci) by sprzedawać. Ale zapomniałeś, że po 37 gr to już polecałeś zakupy.
Wszystko o tym panu jest na forum SFINKSA. To nie żadna spóldzielnia tylko ktoś kto nie ma nic normalnego do roboty, a ma dostęp do internetu. Zobaczcie jak np Sfinksa (3 miesiące temu) polecał sprzedawać bo 1,32 zł (nawet ze stratą)
Cena z chwili rekomendacji (24.11.2014 godz 10): PBG = 1,90 zł , SFINKS = 1,32 zł. Minęło 3 miesiące i Sfinks kosztuje 2,16 zł tj 65% WIĘCEJ. ................................................................................................................................ prorocze słowa Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-24 09:59 Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem. Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet. Motto na nadchodzące tygodnie brzmi: Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą kup... PBG Jak zwykle pozdrawiam Chodzik Księżycowy bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
"Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*], 2012-09-16 14:03 Witam wszystkich Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych. Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat. Za zyski państwo zabiera kasę a jak u.du-pic.ie to sami odrabiajcie sobie straty. Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu. Możecie to zweryfikować na innych forach. Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM Pozdrawiam wszystkich
Z jakiego powodu mnie szukają na Sfinksie ? Mają żal, że dzisiaj zaraz po otwarciu sprzedałem wszystkie akcje ? Przecież to była podpucha, właśnie po to zrobiona.
Grupa analityków o nazwie KAMERDYNER PROFESORA (dawny chodzik księżycowy) dokonała podpuchy polecając sprzedawać Sfikasa po 1,32 (nawet ze stratą) - hahahaha
Co jeszcze wymyślisz kosmito? Jesteś coraz bardziej zabawny : )
- Myślenie ur.oj.eni.owe Par.an.oik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.
Grupa analityków o nazwie KAMERDYNER PROFESORA (dawny chodzik księżycowy) dokonała podpuchy polecając sprzedawać Sfikasa po 1,32 (nawet ze stratą) - hahahaha
Co jeszcze wymyślisz kosmito? Jesteś coraz bardziej zabawny : )
Cena z chwili rekomendacji (trzy miesiące temu) --- SFINKS = 1,32 zł, a dziś już ponad 2,10 zł -buhahaha
CK kamerdyner bez wątpienia jesteś najlepszy hahahahahaha Alleluja i do Tworek : ) ................................................................................................................................
prorocze słowa Autor: kamerdyner-profesora [87.207.76.*] 2014-11-24 09:59 Dzisiaj w poniedziałek 24 listopada 2014 roku, mogę już wam pokazać, co mnie interesowało w ostatnich tygodniach i dlaczego tu do was na frytki zaglądać nie chciałem. Ponieważ teraz możecie jedynie wspierać kupione i bezpieczne już akcje, moje akcje oczywiście więc podam wam ponownie na srebrnej tacy, cacy rodacy, to co warte jest zainteresowania, a nie tam jakiś przypalony kotlet. Motto na nadchodzące tygodnie brzmi: Sprzedaj Sfinksa, nawet ze stratą kup... PBG Jak zwykle pozdrawiam Chodzik Księżycowy bez wątpienia najlepszy analityk techniczny na forum bankiera
A wiesz dlaczego znów się odezwałem? Bo WCIĄŻ (na okrągło) obrażałeś ludzi. Ile razy będziesz się pysznił i innych wyzywał i wyśmiewał? W każdym poście kpina. TO NIECH KAŻDY WIE Z KIM MA DO CZYNIENIA. MIT to jedyna spółka gdzie połowicznie trafiłeś bo najpierw zapowiadałeś spadki tylko do 50 gr, a później zalecałeś kupno po 37 gr. Nikt nie wiedział, że tak mocno spadnie. I NIKT nie wie co tak naprawdę będzie tu za rok!!!
A tu niżej masz całą prawdę. W miejsca należne CK wstawiam kropki.
.......................................................................................................... Autor: pan_maciej_z_krakowa [213.241.1.*], 2014-02-20 21:27 Błędy robi każdy, ponieważ nie ma bezbłędnej metody spekulacji - ale nie każdy jest małym .......kręta.czem, próbującym ch.am.sko naganiać i osz.ukiwać innych. Niedoścignionym mistrzem takiego działania był .... o ksywie Chodzik Księżycowy. Na szczęście jak na .... przystało musiał się zwinąć z forum pod naciskiem uczciwych ludzi. Uczestnicy forum umieją bezbłędnie wykryć małego .......... kręt.acza i odróżnić od ludzi uczciwych. Ps. Wystarczy metoda dająca 60% spekulacji zakończonych sukcesem aby osiagnąć finansowy sukces w spekulacji. ...
Ciebie szukają na Trakcji, bo gdzie jest 3,57, na MSW, bo gdzie jest 12 zł, Bumechu, bo gdzie jest 14 zł, na MIT ubierałeś przy 60 groszach oraz 18. O BOMI nie chce mi się już pisać. :D
Czasem wydaje mi się, że to zaledwie jeden duży, dobrze poinformowany cwaniak w większości przerzuca akcje z lewej na prawą i z powrotem, a wszystko po to, by utrzymać minimalny kurs oraz zniechęcać i zniecierpliwiać oraz odbierać akcje zdezorientowanym!!