• info o skupie. Autor: ~iii [89.65.33.*]
    ....chyba cos przeoczyłem a nie chce mi sie szukac. Czy bylo info podsumowujace ile dokladnie akcji skupił Enap? Kiedy i czy te skupione zostana umozone? Co zrobili/ maja zamiar zrobic z pozostala kwota rezerwy jaka byla zawiazana na skup akcji?

• Re: info o skupie. Autor: ~cinias [89.68.4.*]
    Znalazłem tylko coś takiego
    http://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/ENAP,zakonczenie-realizacji-programu-skupu-akcji-w-2014-12-23,ESPI,20141223_074230_0000025941
  • Do iii Autor: ~jtt [109.173.164.*]
    Dużo Ci zostało jeszcze papieru, bo kurcze trochę hamujesz nam ten wzrost , no ale może po wynikach jakiś impuls sie wiekszy pojawi. Pozdrawiam
  • Re: Do iii Autor: ~iii [79.189.155.*]
    zostal mi caly papier. Moge pokazac na 2,00PLN. To nie ja sprzedaje. Za male obroty zebym mogl to rozsadnie wysypac....

• Re: Do iii Autor: ~iii [89.65.33.*]
    zreszta przy tym poziomie to ja jeszcze poczekam....
  • Re: Do iii Autor: ~jtt [109.173.164.*]
    a to przepraszam , podejrzewałem że to Twój pakiet jest w ruchu. Rzeczywiście poziom jest przynajmniej o 30 gr za nisko. Zobaczymy co powiedzą po wynikach. Zapewne znów pojawi sie propozycja 5 gr dywidendy. Kasy na skup nie przeznacza bo Energetyka rusza z dużymi inwestycjami i będą chcieli mieć kasę na przetargi.
  • Re: Do iii Autor: ~iii [89.65.33.*]
    ....dobre i 5gr. Lepiej niz w banku.
    Ale nie na to liczylem. Choc skoro zbieralem to dlugo i czekałem tez dlugo to zobacze co sie bedzie w tym roku dzialo. W koncu kasa na energetyke jest potezna to i ENAP powinien wygrywac jakies przetargi. Jesli to nie ruszy kursu to w 2016 nie bede juz ich akcjonariuszem :-(
    Przy poziomie 1,00 - 1,01 pewnie bede jeszcze bral...
    Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.
[x]
ENAP 0,00% 2,88 2025-10-23 15:15:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.