wszystko jest w raporcie te spadki to sztuczne machloje zarządu. Nikt z ulicy nie kupił na dzisiejszych poziomach juz pisałem kilka dni temu " sztuczne zbijanie kursu" sami sobie walą do wora w ten sposób nic nie tracą a ulica nie kupuje dzisiaj tylko wywala jak ulicy wywali to góra ktoś pisał że + 300 % i wcale bym się nie zdziwił bo właśnie wtedy będzie kupowała ulica
na giełdzie są typowi bankruci a lataja na dużo wyższych poziomach tutaj nie chcieliście oddać po 0,23 to oddacie po 0,15 a jak już wszystko zostanie odebrane jedziemy na 0,30 typowa zagrywka
Nie rozumiem, papier pokazywał silne dywergencje które ładnie zapowiadały odbicie a tu taka niespodzianka. CWK 0,06 i chłodzenie wskaźników. Brałem po 22, 21 grosza. Rozum mowi uśredniaj... Bardzo ciekawa rozgrywka. Papier wg mnie w wiekszosci wyzbierany, obecnie mielenie miedzy sobą i okazyjne zbieranie resztek od panikarzy. Taka moja opinia.
Spółka De Molen S.A. z siedzibą w Wysogotowie, reprezentowana przez Prezesa Zarządu Pana Wojciecha Skibę, na podstawie art. 70. pkt 1 Ustawy z dnia 29.07.2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych (Dz.U. Nr 184, poz. 1539 z późn. zmianami) niniejszym informuje, iż w dniu wczorajszym tj. 19 stycznia 2015 roku otrzymała zawiadomienie od spółki Powszechne Towarzystwo Inwestycyjne S.A. z siedzibą w Poznaniu (dalej: "Akcjonariusz") o zawarciu w dniach 14-16 stycznia 2015 roku transakcji sprzedaży akcji na rynku NewConnect w wyniku których nastąpiła zmiana poziomu zaangażowania Akcjonariusza w kapitale zakładowym oraz w głosach na walnym zgromadzeniu spółki De Molen S.A. z siedzibą w Poznaniu (przekroczenie progu 5% ogólnej liczby głosów).
Przed dokonaniem wskazanych powyżej transakcji Akcjonariusz posiadał łącznie 2.074.789 sztuk akcji na okaziciela spółki De Molen S.A., uprawniających do 44,14% w kapitale zakładowym i jednocześnie uprawniających do wykonywania 44,14% głosów na walnym zgromadzeniu.
Po dokonaniu w/w transakcji Akcjonariusz nie posiada obecnie żadnych akcji spółki De Molen S.A.