• Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~wujek_dobra-rada [37.30.185.*]
    A gruby się cieszy i zbiera z ukrytego. A później strał i mamy +300% w 3 dni i wtedy realizacja zysków.

Myśleć trzeba samemu a nie iść ze stadem. Wtedy i zarabiać zaczniecie
  • Re: Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~ShangTsung [83.16.45.*]
    Zaraz Cię zjadą, że naganiasz ;-))) Dla mnie ta cena jest dobra do zakupów, dają to biorę ;-)
    Gdzie jest 400 kilo akcji dziś kupionych przez "ulicę" ? ;-))))))
  • Re: Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~Pankracy [86.139.186.*]
    Od A do Z sztuczne spadki.
    Może ktoś mnie oświecić ? Jaka jest wartość majątku firmy, a jak spółka jest wyceniana przez rynek ? Nie znam się może ktoś to napisać ? ;-)
  • Re: Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~masej [178.180.104.*]
    wszystko jest w raporcie te spadki to sztuczne machloje zarządu. Nikt z ulicy nie kupił na dzisiejszych poziomach juz pisałem kilka dni temu " sztuczne zbijanie kursu" sami sobie walą do wora w ten sposób nic nie tracą a ulica nie kupuje dzisiaj tylko wywala jak ulicy wywali to góra ktoś pisał że + 300 % i wcale bym się nie zdziwił bo właśnie wtedy będzie kupowała ulica
    Wiem, to było pytanie retoryczne. ;-)))
  • Re: Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~Pankracy [86.139.186.*]
    http://stooq.pl/q/g/?s=dem
    Ale tu sami "trajderzy" co kupią po 7 groszy i oddadzą po 3 grosze ;-)))))
    na giełdzie są typowi bankruci a lataja na dużo wyższych poziomach tutaj nie chcieliście oddać po 0,23 to oddacie po 0,15 a jak już wszystko zostanie odebrane jedziemy na 0,30 typowa zagrywka
    a do tego niska baza :-) i wszystko jasne
  • Re: Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~rzeznik [195.128.112.*]
    Nie rozumiem, papier pokazywał silne dywergencje które ładnie zapowiadały odbicie a tu taka niespodzianka. CWK 0,06 i chłodzenie wskaźników. Brałem po 22, 21 grosza. Rozum mowi uśredniaj... Bardzo ciekawa rozgrywka. Papier wg mnie w wiekszosci wyzbierany, obecnie mielenie miedzy sobą i okazyjne zbieranie resztek od panikarzy. Taka moja opinia.
  • Re: Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~masej [46.204.191.*]
    TU JEST TAKA DZIWNA SYTUACJA ŻE ULICA STOI I SIĘ PRZYGLĄDA ONI NA CHAMA GRAJĄ MIĘDZY SOBĄ - UWALANIE KURSU I PRZEJĘCIE FIRMY TO SIĘ SZYKUJE !!!
    A jednak puściły zwieracze ;-) No nic czekam znów na 12 groszach.
  • Re: Drobnym zwieraczy puszczja Autor: ~hg [78.8.203.*]
    Spółka De Molen S.A. z siedzibą w Wysogotowie, reprezentowana przez Prezesa Zarządu Pana Wojciecha Skibę, na podstawie art. 70. pkt 1 Ustawy z dnia 29.07.2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych (Dz.U. Nr 184, poz. 1539 z późn. zmianami) niniejszym informuje, iż w dniu wczorajszym tj. 19 stycznia 2015 roku otrzymała zawiadomienie od spółki Powszechne Towarzystwo Inwestycyjne S.A. z siedzibą w Poznaniu (dalej: "Akcjonariusz") o zawarciu w dniach 14-16 stycznia 2015 roku transakcji sprzedaży akcji na rynku NewConnect w wyniku których nastąpiła zmiana poziomu zaangażowania Akcjonariusza w kapitale zakładowym oraz w głosach na walnym zgromadzeniu spółki De Molen S.A. z siedzibą w Poznaniu (przekroczenie progu 5% ogólnej liczby głosów).

Przed dokonaniem wskazanych powyżej transakcji Akcjonariusz posiadał łącznie 2.074.789 sztuk akcji na okaziciela spółki De Molen S.A., uprawniających do 44,14% w kapitale zakładowym i jednocześnie uprawniających do wykonywania 44,14% głosów na walnym zgromadzeniu. 

Po dokonaniu w/w transakcji Akcjonariusz nie posiada obecnie żadnych akcji spółki De Molen S.A.

komu sprzedali
[x]
DEMOLEN 50,00% 0,13 2015-05-18 17:03:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.