• Jakie jutro otwarcie Autor: ~abc [95.160.90.*]
    proszę o propozycje
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~makler [87.207.75.*]
    24 grosze...zakończą tym samym, lub lekki spadek
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~abc [95.160.90.*]
    a ja obstawiam 0,27-0,28
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~ABC [176.221.120.*]
    Nie liczy się otwarcie, a jak zakończy ... ja obstawiam 0,34-0,35

• Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~figi [164.127.12.*]
    Trudno sobie wyobrazić otwarcie poniżej 30gr po takich wynikach.
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    nie ma co prognozowac jutro sie okaze:))))
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~jerry [164.127.41.*]
    Nie ma co sie sugerowac tylko jutrzejszym dniem,ale tym co bedzie w niedlugiej przyszlosci jak zaczna splywac informacje o zleconych zamowieniach z pierwszego kwartalu,a jest ich sporo.Jutro ostatnia chwila na dobranie w dobrej cenie czego wam i sobie zycze.
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    Dnia 2015-02-15 o godz. 20:05 ~jerry napisał(a):
    > Nie ma co sie sugerowac tylko jutrzejszym dniem,ale tym co bedzie w niedlugiej przyszlosci jak zaczna splywac informacje o zleconych zamowieniach z pierwszego kwartalu,a jest ich sporo.Jutro ostatnia chwila na dobranie w dobrej cenie czego wam i sobie zycze.

zgadza sie ale wazne zeby tu wkoncu sie jakis ruch zrobil(obrot),bo to straszna kiszona byla pozdr
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~jerry [164.127.41.*]
    A to dlatego,ze trzy pierwsze kwartały 2014 roku były słabe,a teraz jest zielone swiatło 4Q 2014 dobre wyniki i do tego zamowienia na IQ 2015 roku.
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~wiki [78.131.193.*]
    jutro może się nie otworzyć,jak tak będzie to Ja za to się otworzę ..
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~cierpliwy [93.154.135.*]
    myślę że otworzy się normalnie na 0,25
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Myślę że mogą dalej blokować tyle że kilka groszy wyzej, no zobaczymy.
    Masakra ... nic już nie rozumiem, zamówienia, dobry raport ... a dalej kaszana. Dzisiaj kurs powinien otworzyć się powyżej 0,30, a stoimy w miejscu.
    Nie sądzę by ktoś blokował kurs, tutaj niema popytu. Nie wiem co musiało by się stać, jakie info musiało by się pojawić by kurs wrócił na poziomy, które mu się należą.

• Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~xl [31.182.81.*]
    cierpliwości, poczekaj chwile.
    Na co ? ... aż spadnie na 0,24 ?
    Trzeba na obecną sytuację spojrzeć trzeźwo i realnie. Niema popytu, kurs kisi się na poziomie 0,25 i prawdopodobnie nie szybko się to zmieni (było ku temu wiele okazji i nie wiele się zmieniło).

• Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~figi [109.243.135.*]
    Śmiech na sali, po takim raporcie ludzie wywalają po 26gr. Coś tam dokupuje bo to musi w końcu wystrzelić bo jak nie teraz to kiedy? Kolejne infa o zamówieniach też będą podbijać kurs.
    Jeżeli spółka nie skończy dzisiaj kursem powyżej 0,31 to będzie to ewidentna porażka.

• Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~ula [5.172.252.*]
    Niedlugo wybicie z trojkąta o ile at sie sprawdzi. 31 gr bedzie początkiem wybicia nad górną przyprostokątną :)
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~zetafon [83.9.163.*]
    coś blaknie ta gwiazda. 1 zeta w tym tyg. raczej nie bedzie.
    To jest gwiazda i przyzna to największy malkontent, ale szczerze wątpię by w tym tygodniu było tu 0,30 o 1 zł nie wspominając.
    Dokupiłem dzisiaj kilka tysięcy po 0,26 zł, ale chyba się pośpieszyłem.

• Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~xxl [83.29.177.*]
    zakop nie patrz wyluzuj się za rok wejdź i sprawdź
    Wybicie będzie jak nikt nie będzie się tego spodziewał. Ale to, że dzisiaj się kisi to zaskoczenie. Po południu może lekko szarpnąć ale pewnie 30gr to max co może dzisiaj być.
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~Kpina [31.182.210.*]
    Oj szarpną, zwłaszcza po zrewidowanym raporcie rocznym ale do tego czasu jeszcze wielu będzie żyła w nieświadomości.
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dalej swoje filozofie snujesz. Nie udało się kupić tanio i żal ściska?
    Już kwartalny Ci nie przeszkadza tylko do rocznego się przyczepiasz. Skąd ta zmiana strategi? Tamta nie podziałała?
    Nie kupuje kota w worku, piszę tutaj ze względu na sentyment bo miałem kiedyś Vedie i miewam ją czasem na krótko.
    Zdania do kwartalnego nie zmieniłem to kpina i powinno być wstyd zarządowi, że wydaje tak nietransparentny raport.
    O zrewidowanym napisałem bo wtedy operacje księgowe będa przeglądali osoby z zewnątrz ale czasem i to bywa niewiarygodne, nie jednokrotnie już były przypadki jak rewident nie widział zagrożenia dla prowadzonej działalności a za chwile był wniosek o upadłość.

Dla przypomnienia w 2013 też niby zrobili ponad 1 mln ale się okazalo po zrewidownym rapocie, były przeszacowania i tak na prawde zarobili koło 500k.

A co do kursu na dziś to przewidywanie jest takie, że Ci który potrafją czytać raport w przeciwieństwie do Ciebie, wiedzieli, że będzie branie z rana jak widzą takie wpisy Twoje albo innych którzy nie widzą nic złego w raporcie a później powolne wychodzenie z papieru, żeby nie zrazic strone popytową.
    Pytałeś czemu nie piszę o aktywach obrotowych no i kolejny raz się pogrążasz co z tego, że im się zwiększają należności jak za tym idą zwiększone zobowiązania no i brak informacji o rezerwach hehe...

Hehe? Kolego Ty jesteś kompletnym laikiem. Odpowiadam Ci skąd taki cash flow a Ty mi wyskakujesz z innym tematem. Nie przytaczaj mi poszczególnych pozycji tylko ustosunkuj się do aktualnie poruszanego tematu. Kompletnie nie wiesz o czym piszesz. Chcesz zasiać panikę twierdząc, że sfałszowano raport. Może coś wiarygodnego wymyślisz albo przyznaj, że się wygłupiłeś. Przynajmniej zachowasz honor. Z tym, że przy takiej reakcji trzeba ten honor posiadać.
    Moja cierpliwość co do tłumaczenia tobie dobiegła końca, nie masz kompletnie podstawowej wiedzy i zarzucasz mi laictwo.
    Mam nadzieję tylko, że dzięki moim wpisom kilka osób zdejmę różowe okulary.
    Coś chyba przeoczyłem bo nie zauważyłem, żebyś coś pisał o cashflow. Ja nie sieje paniki tylko przedstawiam fakty na temat przedstawionego raportu. Wygłupiasz się Ty i cała reszta, która ma klapki na oczach. Przyznasz mi honor po raporcie zrewidowany, ale znając życie nie będziesz mieć odwagi po sprzedaniu ze stratą.
    Nie ma sensu tłumaczyć Ci podstaw. Zacznij korzystać ze szkoleń. Poucz się kilka lat i wtedy zaczniemy dyskutować.
    Sam kilkakrotnie poruszałeś temat cash flow a jak odsyłałem Cię byś przyjrzał się aktywom obrotowym i wyciągnął wnioski to nie podjąłeś tematu tylko wracałeś do twierdzeń o sfałszowanym raporcie.
    Nie da Ci się nic wytłumaczyć bo Ty nie wiesz o czym piszesz. Dowiedziałeś się co oznaczają pewne wartości w raporcie i wszystkie je przesiewasz przez takie same ramy. Pewnie też nie uwzględniając rodzaju działalności prowadzonej przez poszczególne spółki. Musisz jeszcze dużo się nauczyć.
    Ode mnie się już nic więcej nie dowiesz. Próbujesz zgrywać wszechwiedzącego a wykładasz się na podstawach.
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~Zen [83.145.174.*]
    kpiący koleżko, a co cię obchodza czyjeś różowe okulary? nie rób z ludzi i siebie głupków. pilnuj własnego portfela ale nie pisz głupot. ech w naganiacze. i tak kazdy widzi że akcje sa skupywane bo sa obecnie na wartosciach groszowych.
  • Re: Jakie jutro otwarcie Autor: ~Robert [31.61.140.*]
    Te kpiny to naganiacze siedzacy caly dzien za 20zl i piszacy z kartki na ktorej maja wskazowki co do tresci.
    Figi odpowiada mu na zarzut a w efekcie riposta z calkiem innej beczki i w koncu kpina sie zaplotal. Cyrk z takimi kolesiami.
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.