Nie kupuje kota w worku, piszę tutaj ze względu na sentyment bo miałem kiedyś Vedie i miewam ją czasem na krótko.
Zdania do kwartalnego nie zmieniłem to kpina i powinno być wstyd zarządowi, że wydaje tak nietransparentny raport.
O zrewidowanym napisałem bo wtedy operacje księgowe będa przeglądali osoby z zewnątrz ale czasem i to bywa niewiarygodne, nie jednokrotnie już były przypadki jak rewident nie widział zagrożenia dla prowadzonej działalności a za chwile był wniosek o upadłość.
Dla przypomnienia w 2013 też niby zrobili ponad 1 mln ale się okazalo po zrewidownym rapocie, były przeszacowania i tak na prawde zarobili koło 500k.
A co do kursu na dziś to przewidywanie jest takie, że Ci który potrafją czytać raport w przeciwieństwie do Ciebie, wiedzieli, że będzie branie z rana jak widzą takie wpisy Twoje albo innych którzy nie widzą nic złego w raporcie a później powolne wychodzenie z papieru, żeby nie zrazic strone popytową.
Pytałeś czemu nie piszę o aktywach obrotowych no i kolejny raz się pogrążasz co z tego, że im się zwiększają należności jak za tym idą zwiększone zobowiązania no i brak informacji o rezerwach hehe...