mam jeszcze troche,,,, co by nie sklamac, w ilosci akcji legitymuje sie 5-cioma zerami po pierwszej liczbie ;D a akcje duo posiadam od stycznia 2013 roku, wiec srednia cena akcji niezmiernie przyjemna ;)
To jak na "Drobnego" masz sporo - ale na kolana nie rzuca. Ja jestem z duonem (cpenergia) z przerwami od dnia debiutu. Właśnie wracam. Środki do zainwestowania w duona mam znaczne (jak na Drobnego) - i pewnie 5 cyfrowy wynik po pierwszej cyfrze którą będzie 1 uzyskam. Jak powychodze z innych inwestycnji nie wykluczam większej kumulacji - będzie zależeć od sytuacji. A tak z ciekawości - dlaczego wywalasz - trochę mnie to dziwi - wg. mnie jest właśnie czas na wejście.
Jaka ukryta przeciez widac ze sprzedaja. To naturalna lokalna korekta po lokalnym wzroscie. A to ze nie bylo gwaltownego spadku dobrze swiadczy o przyszlym kursie. Moze byc oczywiscie jeszcze ten gwaltowny spadek ale chwilowy do poziomu nowej lini trendu bo co odwrocenia po tej korekcie nie ma watpliwosci. Tak czy siak dobrze sie zapowiada i osobiscie czekam zeby w to wejsc w odpowoednim momencie. Pozdrawiam forumowiczow.
Jaka ukryta przeciez widac ze sprzedaja. To naturalna lokalna korekta po lokalnym wzroscie. A to ze nie bylo gwaltownego spadku dobrze swiadczy o przyszlym kursie. Moze byc oczywiscie jeszcze ten gwaltowny spadek ale chwilowy do poziomu nowej lini trendu bo co odwrocenia po tej korekcie nie ma watpliwosci. Tak czy siak dobrze sie zapowiada i osobiscie czekam zeby w to wejsc w odpowoednim momencie. Pozdrawiam forumowiczow.
Twardziele :) - Panowie jak nie będzie wojny z moskalami to duon będzie wart dużo więcej niż 3zł - wie to każdy poważny inwestor. A jak bedzie wojna to spotkamy sie wszyscy w okopach i porozmawiamy o tym na żywo.