• bagno Autor: ~japuk [37.209.159.*]
    a cóz tak spadło????? czyzby w raporcie był gnijący błotnisty wampir????;-) czy w ogóle dzisiaj sie ukaze , czy z przyczyn obiektywnych zostanie przesunięty termin raportu? oj chlupie woda pod wysokim torfem....
  • Re: bagno Autor: ~luzik [83.4.74.*]
    ciekaw jestem tylko kto tak notorycznie uwala kurs wywalając po kilkanaście akcji za śmieszne pieniądze,
    co to da temu komuś?
  • Re: bagno Autor: ~inwestor [78.30.95.*]
    leszcze wymiękają, utopili kupę kasy i myślą, że coś uratują..... tu trzeba cierpliwości i spokoju
  • Re: bagno Autor: ~luzik [83.4.74.*]
    ale powiedz mi co ta za leszcze wywalający po 200-400 akcji, widziałem nawet takie zagrania za 20 akcji co to ma być?

• Re: bagno Autor: ~inwestor2 [76.73.41.*]
    Za spekulacyjne spadki zawsze odpowiedzialny jest mityczny leszcz. Problem w tym, że rozgrywający ten papier nie potrafią stworzyć iluzji leszcza i wszystko widać gołym okiem, nawet ten prawdziwy leszcz to widzi i papiera nie tyka. Dziwię się tylko, że ktoś na takie amatorskie zagrania pozwala i to właściwie tuż po debiucie, na starcie mieszając spółkę z gwnem.
  • Re: bagno Autor: ~JJ [193.200.47.*]
    apanet bis,jeszcze długo będziecie czekac na wzrosty,jak ktos ma stalowe nerwy juz moze zbierac -TYLKO ROZSĄDNIE!
  • Re: bagno Autor: ~me_net [92.251.255.*]
    A dla zainteresowanych pisze o comeco na www.investuje.pl Pozdrawiam
  • Re: bagno Autor: ~japuk [78.30.100.*]
    stary....wiekszosc tych "analiz" to przepisanie innych, poddanie redakcji i obróbce,,,własnej inwencji i prawdziwej analizy opartej na jakiejs metodologii to nie widze a poza tym nic ponad to co wiem
  • Re: bagno Autor: ~Cx [89.72.198.*]
    Jakie analizy taki design...
[x]
COMECO -2,45% 0,10 2026-07-01 11:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.