Jak widać nasza spółdzielnia nie odpuszcza. Parcie na oskubanie drobnych jest coraz większe. Wymienili naganiaczy, bo starzy dostarczali jedynie kupę śmiechu. Przesypywanie z wora do wora już nie robi wrażenia. Drobni przestali reagować na te wyświechtane sztuczki. W takim razie co jeszcze wymyślą nasi oszuści???
Wasze kwiczenie na spadki nic nie daje niudacznicy,bredzicie długi czas o wywalamiu akcji a info jak nie było tak nie ma.Ciekawe ile grubasy akcji skupili
Ciekawe kto do rady wejdzie.Mozliwe ze do Rady wejdzie jeszcze ktos z Elektrimu.Elektrim szykuje się na giełde i moze to zrobic poprzez MSX,Bozena Grybałow jest juz w MSX,Moze elektrownia w Mongoli albo w Chinach.MSX skazany jest na wzrosty.Kilkanascie albo kilkadziesiat złotych.
Bożena Grybalow – Sekretarz Rady Nadzorczej Absolwentka Wyższej Szkoły Zarządzania oraz Oxford Brookers University. Jest Dyrektorem Biura Zarządu Elektrim SA. Wcześniej pracowała m.in. w Foto-World joint venture with Kodak, Ministerstwie Współpracy Gospodarczejz Zagranicą oraz Ministerstwie Gospodarki. Członek rad nadzorczych Elektrim Megadex SA, Energia Nova SA, Megadex Serwis Sp. z o.o..
Kaziu, czekamy na pozwy od adwokata za duuuże pieniądze. Zapomniałeś o nas??? I bym zapomniał, jak tam serduszko??? Może trochę mniej krętactwa pomoże w redukcji stresu . Spróbuj, więcej spacerów, mniej kombinowania.
Z tym sercem to prawda.Byłem wczoranj u kardiologa na kolejnekj wizycie.Mniej tłustego żarcia,mniej stresu/ też związanego z giełdą/i będę żył.Adwokat musi popracować ,żeby wziąć kasę.Na razie z Wami radzę sobie sam.Dzięki za troskę o moje zdrowie. Tobie też życzę zdrowia.
Ja mam zdrowe,dziwie sie tylko jak mozna całymi dniami siedziec na forum spólki której akcji sie nie ma i jeszcze zgrywac poszkodowanego.Tylko nie piszczie bzdur ze macie akcje.Ktos kto ma akcje nie nagania na spadki wiec nie opowiadajcie bajek