Dnia 2015-02-11 o godz. 16:29 ~korki napisał(a): > Twoje smieszne posty dzieciaku xxx nic nie daja bo kurs coraz wyzej i znowu bedzie wyzej
Dnia 2015-02-11 o godz. 16:39 ~korki napisał(a): > A cena akcji bardzo niska,te ceny to wciaz historyczne minima
Sam sobie zaprzeczasz? "...kurs coraz wyżej", a jednocześnie ".... ceny to historyczne minima" to jak to jest z tym kursem? rośnie czy jest na historycznych minimach?
Od 1.2 to piszecie niedojdy,zmieniacie nicki i nic wam to nie daje,a pisałem wam wtedy.Te ceny sa wciaz bardzo niskie,to histryczne minima.Przygladaj sie dalej i sie ucz ja kurs rosnie i będzie rósł,hehe
Dnia 2015-02-11 o godz. 16:21 ~inf napisał(a): > 'od zeszłego roku spółka jest właścicielem zarejestrowanej w Luksemburgu firmy Mineral Resources Holding " > > http://www.parkiet.com/artykul/1410093.html
SOLORZ i JEDRZEJEWSKI WIEDZIELI CO ROBIA KUPUJAC AKCJE MSX, SOLORZ ZAWSZE CHCE BYC WIEKSZOSCIOWYM a to by znaczylo ze trwa zbieranko
Kolego,jesli mnie wywołujesz do tablicy to pokaz tez co pisałem np. 9 grudnia 2014 gdzie potem urosło 100 % i ludzie mogli spro zarobic, nigdy nie kłamałem bo wtedy aktywa były w MSX.To moze ty pokaz swój prawdziwy nick jesli sie nie wstydzisz,jestem przekonany ze pisałes ze spadnie a urosło
nigdy nie urosło,co najwyżej znaczący(troszke znaczący podbił, aby wywalic i nikt tu nie śmiał zarobić bo obkupieni są na wyższych poziomach)/ Teraz sobie pisze jako deg, zmieniam ip przez zenmate i pisze szybko jako wywołany do tablicy inf. I tak sobie pisze,bo jestem mądry i mam 22 lata
Nie urosło?,a z 1.3 na 2.2 nie urosło,wszystkich facet oczerniasz,zmieniasz karty mobilnego inernetu i udajesz madrale.Nie wstydz sie i pokaz swój prawdziwy nick