• przepraszam:) Autor: ~skyrom [80.51.182.*]
    że przerwę tu ciszę ale czy ktoś wie jaki jest cel zwołanie NWZ na 25,02,15 ?
  • Re: przepraszam:) Autor: ~haha [83.30.77.*]
    Kurs  uwalili ciurkiem  z  80 -81 gr, by  "ŁADNIE"  wygląda  dodruk  dla  siebie  [swoich]  20 miljonów  akcji  po  20 gr...
    Jest to jawna  grabież  w  majestacie prawa...
  • Ciekawostka Autor: ~haha [83.30.77.*]
    Oprócz  tego. iz  25 lutego  2015 roku  uchwalą emisję  20mlnakcji    po  20 gr,   dla  SWOJAKA,  [z wyłączeniem  PP !],  to akcje
    wyemitowane  i objęte  w  2015 r,  WEZMĄ   UDZIAŁ  W  DYWIDENDZIE ZA  2014 R,  to jest  począwszy  od  1 stycznia  2014r....

Ciekawe  , co na  to  KNF...Tak  można?
  • Re: Ciekawostka Autor: tsmat [83.11.86.*]
    Daj spokój to pewno zwykły błąd ... miało być 2015r.

):c

Tu problemem jest WDM ... i wszystko w temacie, dopóki maja ten kwit można zapomnieć o wzrostach. Ponad to rozdali ulicy w tych cenach i prędko to się nie podniesie ...
  • Re: Ciekawostka Autor: ~jaro [89.229.163.*]
    Będzie ciekawostka jak zgodnie z zapowiedziami prezesa akcje kupi jakiś inwestor branżowy , np z zagranicy.
    Mnie najbardziej interesuje raport q4 i roczny. Głównie liczby i ilość akcji posiadanych przez większościowych.

Podobno KNF zaostrzyła przepisy dotyczące kontroli zagrywek na GPW.
    Więc poczytamy i zobaczymy, co w trawie piszczy.
  • Re: Ciekawostka Autor: ~skyrom [80.51.182.*]
    Dnia 2015-02-11 o godz. 13:27 tsmat napisał(a):
    > Daj spokój to pewno zwykły błąd ... miało być 2015r.

> Tu problemem jest WDM

zwykły bląd ? chyba do tej pory to by już poprawili ten błąd -tak myślę ?

eh ... powinni poprawić to fakt, ale co oni robią ... nic, tylko życie utrudniają.

Widzę, że WDM też powiększa kapitał ...

• Re: Ciekawostka Autor: ~tysmat [83.22.51.*]
    Z  TE  PRZEKRĘTY  Z  KURSEM  I EMISJAM   I[ poprzednia  12 mln po 15 gr  przy kursie  około 6 zł i  wypchniecie  tego  w rynek !]..., POWINNI TEN  WYNALAZEK  WYCOFAĆ  Z  NOTOWAŃ,  a  "miszczów"   do  odpowiednich  czynników....
    Teraz od  roku  , od  1,90  cały czas  walili w rynek,  by  se  znów  WYDRUKOWAĆ  20mln  akcji po 20 gr...
    Czy to są  BIZNESMENI,  czy  ZŁODZIEJE?
  • Re: Ciekawostka Autor: ~cyc [178.180.30.*]

ja mam nadzieje że w końcu ktoś śię tą sprawą zajmie i nie chodzi mi o żaden tam knf tylko podobny sposób jak oni to robią.

mafia i tyle i niech mi ktoś zarzuci kłamstwo.
  • Re: Ciekawostka Autor: tsmat [83.11.61.*]
    A co to da ?? Popatrz na Q3 i na cene akcji. Regulacja GPW czy kto ma więcej. Gołym okiem widać, że kursem ktoś steruje od 80gr.

Eh szkoda pisać ... i tak wszyscy są zarobieni, ale WDM nadal ma mega zysk.
  • Pytanko Autor: ~haha [83.22.51.*]
    Czy kurs  będzie  duszony  przez  "KOLESI",  tak długo,  aż  obejmą  sobie  nadrukowane akcje  w  ilości  20 mln  sztuk  po 20 gr?....
    Przecież  muszą  zadbać  o dobry  weizerunek...  Oni  sobie  przecież  wydrukują  blisko ceny giełdowej...
    Chociaż  , przy poprzedniej emisji  nie  mieli skrupułów... Kurs  giełdowy  bujał się około 6 zł, a  ONI  wydrukowali sobie ponad 12 mln po 15 gr..I  kurs  z  6 zł  "zrobili 22 gr...Jak  nazwać  takie  poczynania  "PANÓW MECENASÓW"  KTÓRZY  KIJ  BEJSBOLOWY  ZAMIENILI  NA  BIAŁĄ KOSZULĘ I KRAWAT?
  • Re:trudno jest jak jest Autor: ~skyrom [80.51.182.*]
    czas sie pogodzić  z zamrozeniem kasy chyba na b.długo :(
  • Re:trudno jest jak jest Autor: tsmat [83.11.63.*]
    Należy zapytać Zarząd ... gdzie jest program naprawczy, dlaczego kurs cały czas spada ciurkiem od 80gr, bez najmniejszych szans na odbicie i dlaczego dla podpuchy ludzie z Zarządu kupują śmieszne ilości akcji, po cenach z góry przewidzianych.

Dlaczego Zarząd milczy !!! ... a może im to na rękę i sami złodziejsko maczają w tym palce.
  • Re:trudno jest jak jest Autor: ~haha [83.30.146.*]
    Program naprawczy? A  po co?  Kasę  biorą.  Akcje drukują i puszczają w rynek...[ od  6 zł...!!!]
[x]
EKANCELAR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.