• przebijemy 4 zl ? Autor: ~janek [94.254.209.*]
    Wystarczy zapalnik
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~trick [213.158.221.*]
    normalnie, to kurs winien wybić powyżej ceny emisyjnej (20PLN:) i jakiś czas po objęciu emisji tam bujać ... ale nie na WBY
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~lopez [213.238.75.*]
    Dnia 2015-02-10 o godz. 22:15 ~trick napisał(a):
    > normalnie, to kurs winien wybić powyżej ceny emisyjnej (20PLN:) i jakiś czas po objęciu emisji tam bujać ... ale nie na WBY

Na WBY nie taki kurs jak 20 zl juz byl. Wszystko zalezy od dochodow firmy,a tu sie ostatnio duzo dzieje.

• Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~trick [188.147.250.*]
    WBY i po grosiku długo leżakował i nikt kijem tego nie tykał... - aż tu nagle zryw!!! - nowa emisja po dwie dychy WOW :):):)
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~przemysław [85.221.174.*]
    spokojnie, zobaczymy jaki będzie raport. Jeśli będzie pozytywny tzn. że w spółce zaczyna się dziać dobrze. Spłacili już wszystkie zobowiązania długoterminowe a teraz jeszcze kasa z emisji (zobaczymy na co ją przeznaczą). Nowa działalność, ciekawe co jeszcze. Myślę, że jak tak to będzie szło to w tym roku będzie spokojnie powyżej 20 zł chodziło. Moje zdanie. Raport w piątek!!!!!
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~trick [213.158.219.*]
    Tu raczej wszyscy są spokojni ,no może oprócz Ciebie ;) - wieszczysz cuda i wianki, a jest jak jest i wszyscy to widzą.
    Na tej spółce rozgrywający raczej nie myśli o jakiejkolwiek produktywnej działalności ale jak w wuja robić drobnych akcjonariuszy ... ...i myślę, że podmiot który objął nową emisję po 20PLN (a ile tego było...?) wprzódy zebrał z rynku te akcje po groszu i wszczepia naiwnym od 7,50 do teraz ;)
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~lopez [79.191.148.*]
    Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Jeżeli uważam spółkę za przegraną nie zaglądam na jej forum a na pewno nie wypisuję tam żadnych bzdur. Ty zaś piszesz tu o każdej porze. Jest tylko jedno wytłumaczenie albo ci ktoś za to płaci, albo chcesz kogoś zniechęcić i zebrać jak najwięcej tanich akcji
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~trick [37.31.62.*]
    Ja zaś nie rozumiem takich "chciejów" jak ty. Nie piszę głupot jak tu wspaniale będzie, a pisze jak jest i jak było.
    - a jak będzie, to nie wiem (?) - historia tej spółki pogrążyła już nie jednego, pociągający za sznurki manipulują i nie wierzę w ich szczere intencje, a ty przyklasku sugerujesz innym, że zrobią tu wspaniały interes - może zrobią i fajnie, a jak udupią to się już nie wychylisz...
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~Jan [77.255.200.*]
    Jw.
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~wby [31.61.129.*]
    piękna przecena ...... Karol3 miał rację w grudniu
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~wby [31.61.129.*]
    prezes cwanszy niż zwykle. Kupuje sprzedaje a te jego spółeczki siebie warte. Pewne nazwiska nasz ciężko zarobiony kapitał powinien omijać żeby nie wiem co obiecywali!
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~trick [213.158.217.*]
    Wiaderek i s-ka wszystkich tu w wuja ładuje - i to jest ten cały jego dochodowy biznes, reszta w raporcie.
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~Jan [164.126.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: przebijemy 4 zl ? Autor: ~Jan [164.126.81.*]
    I tak będzie
[x]
WBAY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.