• INFO Autor: mir_ujazd [91.233.69.*]
    No malkontenci naganiać na spadki bo nie zdążycie jutro kupić :)

Teraz tylko matoł może twierdzić, że kredytu nie będzie.

Raport Bieżący nr 6/2015

Zarząd Depend SA informuje, że otrzymał od firmy Prometheus Capital Group informacje o nadaniu numeru Syndykatu dla Depend SA .

Nr Syndykatu to : HK-0016027-12.

Firma Prometheus Capital Group poinformowała Zarząd Spółki o kończącym się procesie związanym z wypłatą linii kredytowej dla Depend SA. Szczegółowy terminarz wypłat zostanie podany przez firmę Prometheus Capital Group, natychmiast po uzyskaniu dokumentu zaakceptowanego przez Bank of America. Ten zaakceptowany przez Bank dokument powinien być przesłany do firmy Prometheus Capital Group w terminie do 16 lutego 2015.

Podstawa Prawna:

§ 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect.”
  • Re: INFO Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    z tego wynika że kolejnym infem ma być ostateczny harmonogram wypłat i to tyle w temacie...
  • Re: INFO Autor: ~lork [77.223.197.*]
    Oczywiście głąby i tak piszą o upadłości i wieszczą czarne scenariusze, tylko po to, aby dziś odkupić po taniości ;)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.72.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: INFO Autor: ~rotandflesh1 [79.191.252.*]
    KUPOWAĆ I ZARABIAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUPISZ PO 24 GROSZE SPRZEDAŻ PO 27 GROSZY MASZ KUPĘ SIANA
  • Re: INFO Autor: ~Acer [178.219.119.*]
    Info po sesji jest lepsze niż w trakcie. Każdy mógł się zapoznać. I każdy kto dzisiaj kupi robi to przemyślanie. Do piątku tutaj będzie wysoko. Ruchy powolne ale stanowcze.
  • Re: INFO Autor: ~lol [212.180.162.*]
    ile jeszcze da sie na to nabrac??
    tuż tuż, ostatnie przygotowania... ile lat to juz slysze...

czy kurs wzrosnie? byc może ale tylko spekulacyjnie, ten kredyt to sciema i wielu sie w koncu o tym przekona.
    wystarczy przeswietlic firmy biorace w tym udział..
  • Re: INFO Autor: ~dep [217.96.82.*]
    a ty to odkryłeś czy Macierewicz cię uświadamiał
  • Re: INFO Autor: ~Zbiórka [176.221.120.*]
    A ty lol jestes slepy czy chcesz byc w tym przypadku slepy ???
    "Szczegółowy terminarz wypłat zostanie podany przez firmę Prometheus Capital Group, natychmiast po uzyskaniu dokumentu zaakceptowanego przez Bank of America. Ten zaakceptowany przez Bank dokument powinien być przesłany do firmy Prometheus Capital Group w terminie do 16 lutego 2015."
    Koniec przygotowan. Kredyt stal sie faktem.
  • Re: INFO Autor: spekulant1973 [83.31.253.*]
    A odpowiedzcie na jedno pytanie czy prezes jest matołem jeżeli wie że zostanie przydzielony kredyt a on wyprzedał wszystkie akcje jakie miał i miał cały rok na zakup ponowny tych akcji dlaczego nie zrobił tego ?
  • Re: INFO Autor: ~aaa [193.108.194.*]
    własnie dlatego byz się mógł zastanawiać....

akcje sa poparkowane gdzie trzeba a po to się to robi by skupić ich jak najwięcej bez informowania o tym rynku. Wskaćniki od roku pokazuja akumulację. Po obrotach widać że ci co kupili pod kredyt to trzymają a gra garstka spekulantów.... 
  • Re: INFO Autor: mir_ujazd [91.233.69.*]
    Myślisz, że prezes jest matołem i nie kupił juz akcji ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.180.162.*]
    po co ta zmiana nicków nwa?

że Cię zacytuję:
    "(...)nie zasmiecaj tego forum bo po co??

płaci Ci ktoś za te posty czy co?"

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-united-przejmuje-idea-tfi,14716729.html

• Re: INFO Autor: ~dark7 [46.171.129.*]
    Dnia 2015-02-10 o godz. 11:02 ~Fifarafa napisał(a):
    > po co ta zmiana nicków nwa?
    >

Myślisz Fifa że nwa wrócił na Depka :)
    Też się ucieszyłem tym komunikatem zwłaszcza tym że podali go spokojnie po sesji a nie w trakcie :)
    Może jednak coś z tego będzie , kto wie - za chwilę mam nadzieję sprawa definitywnie się rozstrzygnie :)

uzywam 2 nicki lol i nwa na wszystkich spolkach na ktorych dziele sie spostrzezeniami

darku, sorki, ale niestety nie wrociłem, ja sie trzymam z daleka.
    powklejał bym wam maile jakie Kluba mi wysylał (np. zaraz po zakupie działki), ale na razie nie chce mu jeszcze uprzykrzyć życia.

nie tykam akcji tej spolki, za dużo nerwów mnie kiedys kosztowała, a ze jej sie przygladam to chyba nic złego.
    wszystkim wam pisałem, zebyscie trzymali sie od tych ludzi z daleka i moze przeszkadzam pisząc własne przemyslenia dla ktorych sa niewygodne(fifa ) trudniej jest wyjsc z tej inwestycji bo po infach coraz niżej wybija ta spolka..

• Re: INFO Autor: ~dark7 [46.171.129.*]
    Dnia 2015-02-10 o godz. 13:57 ~lol napisał(a):
    > uzywam 2 nicki lol i nwa na wszystkich spolkach na ktorych dziele sie spostrzezeniami
    >
    > darku, sorki, ale niestety nie wrociłem, ja sie trzymam z daleka.
    > powklejał bym wam maile jakie Kluba mi wysylał (np. zaraz po zakupie działki), ale na razie nie chce mu jeszcze uprzykrzyć życia.
    >
    > nie tykam akcji tej spolki, za dużo nerwów mnie kiedys kosztowała, a ze jej sie przygladam to chyba nic złego.
    > wszystkim wam pisałem, zebyscie trzymali sie od tych ludzi z daleka i moze przeszkadzam pisząc własne przemyslenia dla ktorych sa niewygodne(fifa ) trudniej jest wyjsc z tej inwestycji bo po infach coraz niżej wybija ta spolka..
    >

OK,
    nie wiedziałem że używasz 2 nicków :)
    Jak możesz to wyślij mi te maile - na pewno jak wiesz dotrzymuję tajemnicy - chyba masz jeszcze mojego starego maila :)
    Pozdrawiam.

Darku, nie pamietam. podeslij maila to Ci prześle.
  • Re: INFO Autor: ~laptop [46.186.2.*]
    lolek dywidenda pobierasz z psw czy pmi ? WYZEROWANY DORADCA .
  • Re: INFO Autor: ~dark7 [89.70.179.*]
    hm skoro masz zdanie na temat "tych ludzi" to chyba nie powinno zależeć Ci na ich "zyciu" ....więc śmiało wklejaj:)

"trudniej jest wyjsc z tej inwestycji bo po infach coraz niżej wybija ta spolka.." kolejna "prawda"....chyba jednak dawno tu nie byłeś...ostatnie ruchy po infach to ponad 50% wczesniej ok 20% więc faktycznie są mniejsze...

a, zapomniałem odpowiedziec na Twoje pytanie.

nie nikt mi nie płaci za ostrzeganie innych naiwnych na kupno spolek gdzie zarządy spolek pozostawiają wiele do życzenia.

to są wasze pieniądze, ale mam satysfakcje jesli ktos nie straci pieniedzy a Ci ktorzy nakrecaja innych zostana z niczym bo nie beda mieli komu wcisnąć swoich akcji.

poznałem ludzi, ktorzy sie zarabiaja w ten sposob(windujac akcje, manipulujac ludzmi za posrednictwem for internetowych itd..) i po prostu mi sie to niepodoba.

• Re: INFO Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    Do LOL albo NWA
    Byles kiedys na PSW i nie wiedziales kto to Krawce? Umoczyles tam kase i ciagle madrego rzniesz.Gdy tylko tu urosnie natychmiast ostrzegasz przed zarzadem, prezesem. Idz na KGHM, PKO czy inne stabilne spolki a nie na NC siedzisz i chcesz zarobic tysiace procent, jednoczesnie perfekcyjnych spolek tu szukajac. Nie ma takich.
    za to w 20 są...np. jsw
  • Re: INFO Autor: ~rotandflesh1 [79.191.252.*]
    takie super info i to już koniec? pewnie popołudniu zacznie prezes kupować akcje ;) hahahahaha a my wtedy siup i wyskakujemy zarobieni ;)
  • Re: INFO Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    taki info macie oczekiwane od tylu lat i teraz nie kupujecie? hehe przecież tutaj ewidentnie prezes napisał ze kredyt stal się faktem a wy mielicie po 25gr akcje które w tej sytuacji miały kosztowac 1pln....jak już dziś nie kupicie to będziecie brac dużo dużo drożej...ale wasza sprawa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.253.*]
  • Re: INFO Autor: ~pasza1 [218.212.235.*]
    Jak sie maja do siebie komunikaty z 10.12.2014 i 09.02.2015?
    Ten pierwszy poruszal trzy kwestie:
    1. Zrestrukturyzowanie syndykatu.
    2. Napelnienie funduszu kredytowego przez banki bedace uczestnikami konsorcjum.
    3. Sformulowanie i sformalizowanie Harmonogramu wyplat.
    Przejscie do kolejnego punktu bylo uzaleznione od wykonania poprzedniego.
    Ostatni komunikat mowi o:
    1. Nadaniu numeru Syndykatu dla Depend (mozna domniemywac, ze jest to spelnienie pierwszego punktu z poprzedniego komunikatu).
    2. Oczekiwaniu na dokument, zaakceptowany przez BoA (bardzo tajemnicze sformulowanie; mozna domyslac sie, ze skoro od tej akceptacji zalezy podanie szczegolowego harmonogramu wyplat, dokument dotyczy napelnienia funduszu hredytowego). Spodziewany termin przeslania dokumentu z BoA do PCG to 16 lutego.
    3. Podaniu szzczegolowego harmonogramu wyplat.
    Watpliwosci? Jak zwykle sa. Po pierwsze daty. Informacja na temat postepu czynnosci z pierwszego komunikatu miala byc podana do 19 grudnia a zostala podana 9 grudnia (wiem, to sa informacje od PCG a nie Dependa, ale licza sie fakty) czyli poltora miesiaca opoznienia. I po drugie, harmonogram juz raz byl zapowiadany a nawet opublikowany. Tylko, ze okazal sie wielkim niewypalem. Jak bedzie teraz?
  • Re: INFO Autor: ~wawiak [77.254.194.*]
    Zobaczcie na ten numer on został nadany 2012 roku a nie teraz
    Nr Syndykatu to : HK-0016027-12.
  • Re: INFO Autor: ~wawiak [77.254.194.*]
    dodam jeszcze tyle że
    Jeśli Depend dostał Nr Syndykatu to : HK-0016027-12. to inni z tego syndykatu powinni mieś numer np:HK-0016028-12. lub BR-0016028-12 lub coś podobnego
    A więc prosiłbym w internecie znaleźć podobny numer związany z tym syndykatem wtedy uwierzę że to nie ściema
    Chyba w tym syndykacie nie jest tylko Depend
  • Re: INFO Autor: ~1916 [46.186.0.*]
    INFO luka była !!!
  • Re: INFO Autor: ~dep [217.96.82.*]
    kolejna spokojna sesja się zapowiada pomimo że wskaźniki pokazują mocne kupuj kupujących brak wyczekiwania ciąg dalszy
    chyba chciałes napisac .... " naiwnych brak"
  • Re: INFO Autor: ~Aleks [85.222.108.*]
    Myślę, że nie został ona nadany w 2012 roku, tylko teraz a ta 12 oznacza rok rozpoczęcia procedury przyznawania kredytu.
  • Re: INFO Autor: ~darek [46.113.209.*]
    no
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.129.235.*]
  • Re: INFO Autor: ~Olo [194.153.119.*]
    Ile już zarobiłeś na Demolenie?
  • ehhehehehh 26 gr Autor: ~re [95.171.199.*]
    a poeci i piewcy o kokosach wyskoczą jak urośnie o 3 gr ??????????????
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.