Szanowni koledzy, Wiem, że to mnie nie powinno obchodzić, ale proszę abyście spojrzeli na wykres wigu, oraz wigu 20. Tam tworzą się lub już są, bardzo niepokojące formacje diamentu. Na wigu 20 taka formacja już się utworzyła, po czym kurs wybił się z niej dołem a obecne wzrosty były ruchem powrotnym do przebitej linii trendu tej formacji. Na Wigu zaś kurs pozostaje jeszcze wewnątrz diamentu, ale nadchodzące spadki powinny go z tej formacji wyprowadzić. Wielu zapewne zadaje sobie pytanie, po co ja to robię ? Po co piszę to wszystko, czyżbym miał kogoś wystraszyć ? Nic podobnego. Ja chiałbym aby moje teksty zwróciły waszą uwagę na piękno analizy technicznej. Rynek jest bardzo geometryczny, powiedziałbym fascynujący. Jeśli chociaż jedna osoba zainteresuje się i zacznie na poważnie uczyć się tych zagadnień, to już odniosę ogromny sukces. Wiecie, że diamenty tworzą się jako formacje kontynuacji i formacje odwrócenia, Właśnie z taką sprawą mamy tu do czynienia. Naprawdę bezinteresownie pomogę wszystkim tym, co zechcą zgłębić tą fascynującą wiedzę. To ta jak z pływaniem, czy z jazdą na rowerze. Kiedy już się tą umiejetność posiądzie, to potem do końca świata i jeden dzień dłużej zarabiać na giłdzie będziecie. Jeśli ktoś będzie chciał, powiem czego i jak można się nauczyć, żeby umieć. Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy A wiecie co chcę za to ? NIc nie chcę
Piszesz tylko dla zalogowanych by ci nie nawrzucali? Bo znają cię już wszyscy. Analiza techniczna ma nie być piękna tylko skuteczna. A w twoim wykonaniu to nie AT tylko TP - Totalna Paranoja.
twoje AT takie pozawymiarowe pokazujące inną rzeczywistość : ). A może ty je po prostu odczytujesz będąc w innym wymiarze ; ). ________________________________________________________________________
Małpa na 10 pięć razy trafi, a chodzik raz góra dwa. Człowiek kompletnie oderwany od rzeczywistości. Wszystko o nim jest na forum Sfinksa.
Owszem tu trafił - gdy mówił by po 70 gr sprzedawać. Ale nie był tu z życzliwości bo mu tak wskazało sumienie i AT, tylko pisał WYŁĄCZNIE po złości!
Zapomniał tylko ... teraz dodać (!!!), że po tym gdy spadło na 37 gr to polecał ZAKUPY. Nikt nie spodziewał się tak wielkiego spadku.
Nie wiem co będzie z MIT i niewiele mnie to już interesuje, ale przestrzegam przed braniem na poważnie jakiejkolwiek opinii czy psudoanalizy tego chodzika księżycowego - KAMERDYNERA PROFESORA. Pozdrawiam.
A teraz napisz, że ja się ty pomyliłem i kupowałem po 70 gr : ). A owszem. Myliś się jest rzeczą ludzką, ale ty się nie mylisz ty totalnie błądzisz.
ARCTIC - będzie 1,20 zl ... może za sto lat ? buhahaha On inwestuje w wirtualną przyszłość - SCIENCE FICTION : ). Człowiek zupełnie oderwany od rzeczywistości : )
Re: lepiej stracić ogon niż głowę 26.04.2014 Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*] 2014-05-06 13:35 ...Nie wiem ile te akcje będą kosztowały za 6 miesięcy i prawdę mówiąc zupełnie mnie to nie obchodzi. Wiem jedno one spadną co najmniej do poziomu 1.20 zł ! Mam to napisać słowami ? JEDEN ZŁOTYCH i DWADZIEŚCIA GROSZY a czy to będzie w tym, czy w przyszłym roku to zobaczymy." chodzik księżycowy
Do tych co na ARCTICU Autor: ~chodzik księżycowy [87.207.76.*], 2014-05-09 22:36 Szanowni Koledzy i koleżanki też. Mamy piątkowy późny wieczór. Właśnie skończyłem analizę GPW. Powiem wam szczerze, jak na spowiedzi. Uciekajcie, uciekajcie, uciekajcie !!! Tak jak pisałem kilka miesięcy temu, nie macie bladego pojęcia z jakim przyszło wam powalczyć niedźwiedziem. Jest brunatny ma ogromne pazury, nie wspominając o kłach. To największa bessa z jaką mieliście kiedykolwiek do czynienia. Kto chce przetrwać musi zostać jedynie na gotówce. Posiadacze akcji stracą wszystko, bo zanim rynek odbije, miną całe lata i wieki przeminą. Nie dotyczy to wyłącznie ARCTICA, ale wszystkich spółek, niezależnie od ich kondycji fundamentalnych.
Dnia 2015-02-09 o godz. 22:14 kamerdyner-profesora napisał(a): > Chodzik Księżycowy > Jeśli zaś chodzi o ciebie Warrenie 2, to zresetujmy naszą znajomość i zacznijmy jeszcze raz, bo ja na pewno twoim wrogiem nie jestem.
............................................................ Tak ładnie napisałeś (aż jestem w szoku) to odpuszczam. Milej zabawy ; ) Tylko pamiętaj nie pisz więcej (jak poniżej) gdy nie trafisz z AT
Dnia 2014-11-24 o godz. 13:55 kamerdyner-profesora napisał(a): > Przeciez to brednie. Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i > oddać im swoje akcje na górce. To się nazywa manipulacja, która tu na > akcjach na kontraktach odbywa się co dnia. Zawsze mam pozycje > zabezpieczone stop lossem i po to on jest aby chronić zyski i nie > Chodzik Księżycowy