a pamiętacie jak Wiśniewski po powrocie z wyjazdu do Chin mówił że dla tych wierzycieli którzy otrzymają emisje akcji a będą chcieli ją zbyć ma inwestora strategicznego, to było dość dawno
Ciężko będzie wciągnąc skośnych do tego bagienka, przecież to samo mogą nabyc od syndyka, moim zdaniem ........układ jeżeli przegłosują to i tak toto musi upaśc bo niema kasy na najdrobniejsze spłaty, wczytaj się na spokojnie w propozycje do zatwierdzenia........oddamy 20%po sześciu latach starych długów ,ale wy musicie wykupic obligacje, bo nie będziemy mieli kasy na zwrot tych 20% , a prościej pożycz mi sto złotych, to ci oddam 20 w ratach przez 6 lat, no wiesz tego starego długu, czekam i może się doczekam chwili, kiedy to syndyk likwidując mamusię, będzie wystawiał pakiet około 40% habetki ,chory jestem z ciekawości czy na taki pakiecik znajdzie amatora i kto nim będzie .........to pogdybajmy sobie co by było gdyby tak się ziściły moje marzenia, ja już kupca widzę na horyzoncie
Jak robili że prawie każdy miał tu wpakowaną gotówke a teraz uczciwie jej nie ma ( niki - a przed nimi trzeba robic uniki heeee.. heee.. jutro ci napisze z inny maszyny a pojutrze jeszcze z innej ... nie jestem od czereśni mnie by się przydało to 7-zeta , pieniądze są chocby te co na zakup farmy wzieli tylko je trzeba spowrotem wytargac a z tym jest ciężko )
Dnia 2015-02-19 o godz. 13:59 ~Matoł napisał(a): > Dnia 2015-02-19 o godz. 11:25 ~hbp napisał(a): > > Odkupię od Ciebie te papiery. > > Napisz ile masz? > > > > A MASZ PIENIĄDZE ????? UKASZ heeee... heeee... ŻEBY KUPIĆ TO TRZEBA MIEĆ ????
Macie racje troche folkloru tak ? to wam i mnie zrobili wyrombali nas z kasy bez skrupułów i smieją się wam w pysk będą likwidować latami aż kasa wyschnie to powiedzą że jeszcze do tego dołożyli ..... ciekawi mnie ta kasa czy już ją dobrze zamazali co czereśnia wzioł na zakup farmy heeee.. heee... a było by z 4zeta na łeb....
Nie denerwuj sie tak. Mnie Twoje wpisy absolutnie nie przeszkadzaja , wrecz przeciwnie , banana od ucha do ucha mam jak co niektore czytam. Wnosza troche koloru ( modyfikujac pewien filmowy tekst ) w ta smutna jak p .... sprawe.
Szalonej radości po ogłoszeniu terminów głosowania na parkiecie nie widac, a i prezes taki jakiś bez entuzjazmu, wymęczyły biedaka te zawiłe propozycje ukladów
Dnia 2015-02-23 o godz. 12:44 ~Kr napisał(a): > Szalonej radości po ogłoszeniu terminów głosowania na parkiecie nie widac, a i prezes taki jakiś bez entuzjazmu, wymęczyły biedaka te zawiłe propozycje ukladów
A Z CZEGO MA BYC ZADOWOLONY JAK KASE MUSI WYCIĄGNC I WPŁACIC NAM PIENIĄCHY - CIĘŻKO SIĘ ODAJE ALE ZA TO LEKO BIERZE heeee... heeee...
No to ile będziecie się godzić a ja czekam na pieniądze który mi to przyniesie chyba do lata doczekam i będe siedział na ławeczce pod czereśnio aż mi coś do kapelusza wleci oby nie ciężarek 5kg tylko po 7-zeta za sztuke .....
Jak już dostaniemy kasę to proponuję założyć firmę deweloperską / specjalizacja ; bud. penitencjarne / pod nazwą "PIERDEL" sp. z o.o. w której będziesz przez aklamację prezesem.
Cel budowy i dla kogo oczywiście wiadomy.
Obecnie to tylko c z a s u mamy pod dostatkieeeeeeeeeeeeeeem.