Dnia 2015-02-06 o godz. 17:15 ~aa napisał(a): > Nie wystarczylo poczekac do premiery gry, skoro i tak siedzialas tu 2 lata?
W 2012 po podbitce z 3 na 9 byl juz tylko spadek, a sama premiera nie ruszyla już kursu wszystko rozegrali samym infem o steam. Jak zaczeli walić po 1 w czerwcu to myslalam ze na zawal zejde :) ale dzikie temu ze kupilam sporo po 1 udalo sie jeszcze zarobic :) Chciałam wywalić po 7-8 ale jest jak jest moze jeszcze pojdzie do gory ale szansa na wiecej niż 50-70% jest mala a ryzyko zamrożenia kasy za duże. Gra nieby ma dobre opinie ale ja sama w nia gralam i nie mam pojecia dlaczego ocena jest taka wysoka wedlug mnie to gniot sama bym to napisala pewnie w pol roku a oni to rzeźbią 2 lata.
TERAZ lutna na 3 grosze - polowa z 3 groszy poucieka bo na pierwszym miejscu bedzie na 4 gr jeszcze 2 mln wiec blokada nie do przejscia i jak to sprzedac - jakis ulom to zrobil na fixingu
Naganiajcie na spadki dalej, moze ktos sie jeszcze skusi:) Co do zasady najwiekszy popyt ksztaltuje sie na tego typu spolkach tuz przed premiera gry lub po premierze, jezeli jest udana.
Tutaj handel dopiero sie rozpoczyna...
A swoja droga ile tych akcji sprzedalas, jak obrot dzisiaj byl znikomy?
Dnia 2015-02-06 o godz. 18:18 ~raxowdwoch napisał(a): > Dnia 2015-02-06 o godz. 18:16 ~raxa napisał(a): > > Akcje poszły kilka dni temu w sumie bylo 2 banki ale w paczkach. > > A która to raxa prawdziwa bo piszesz co chwilę z innego proxy? > Jak sprzedałaś kilka dni temu to po co potem naganiałaś na kupno? Zdecyduj się proxy
Jak sprzedałam to już nie pisałam. Nie jestem tą raxą co brała po 15 gr jak już pytasz.
Dnia 2015-02-06 o godz. 18:02 jodaw napisał(a): > jesteście nienormalni, tego już się nie da czytać, niezła ekipka
Wystarczyło spojrzec na notowania to byś widział co się działo.
5mln zrzut po 5gr Jak sypali po 5 to na 4 stało 10mln z czego 4,8mln jako pierwsze zlecenie,potem je wycofano i poleciał zrzut 4mln akcji po 4gr.
wczoraj sztuczne 3,6mln i 1,5 mln pod koniec sesji się pojawiło, rano znikło. dzisiaj sztuczne3,6mln na kupnie po 4gr Na koniec sesji wycofanie kilku zleceń, zrzut 3,5mln z tego zostało2,4 na sprzedaży po 4gr Jak sypali po 5 to na 4 stało 10mln z czego 4,8mln jako pierwsze zlecenie,potem je wycofano i poleciał zrzut
Dnia 2015-05-12 o godz. 09:52 ~haha napisał(a): > Dnia 2015-05-11 o godz. 20:53 ~raxa napisał(a): > > To co strony Wam nie działają skąd jak to znam :) > > Jak to skąd, rok minął, jest maj, jak zwykle zapomnieli opłacić domen, pewnie na dniach powrócą
Jakby domeny nie opłacili to by się strona nie wyświetlała - pewnie hostingu nie opłacili.
Dnia 2015-05-12 o godz. 12:18 ~nico napisał(a): > Dnia 2015-05-12 o godz. 09:52 ~haha napisał(a): > > Dnia 2015-05-11 o godz. 20:53 ~raxa napisał(a): > > > To co strony Wam nie działają skąd jak to znam :) > > > > Jak to skąd, rok minął, jest maj, jak zwykle zapomnieli opłacić domen, pewnie na dniach powrócą > > Jakby domeny nie opłacili to by się strona nie wyświetlała - pewnie hostingu nie opłacili.
Strona www.nicolasgames.pl mi sie nie wyświetla, możesz podac jak wchodzisz na nią?