'Szef rady Tomasz Pańczyk powiedział „Parkietowi", że w najbliższych dniach spółka poinformuje w komunikacie o dalszych planach (w tym pomysłu na debiut na giełdzie w Londynie), współpracy z Tarantogą oraz uzupełnieniu składu rady."
'- Jesteśmy w stałym kontakcie ze spółką. Na obecną chwilę realizuje ona stopniowo list intencyjny – mówi Maciej Krzysztoszek z biura prasowego KNF."
Uff. jestem w końcu u siebie/nie utożsamiać z psychiatrykiem, czego mi niektórzy życzyli/.Serducho nadwyrężone - wymagające rekonwalescencji!!!ale kiedy to wykonać??? jak larum się dzieje w MSX / czyt, Pana Wołodyjowskiego/. A taak na poważnie. Kisimy i czekamy. Moje prognozy się nie sprawdzają ale wasze też. Zobaczymy na Koniec sesji.
Jak tam Kazik, wpadłeś do swojego prawnika? Czekamy z niecierpliwością, bardzo wystraszeni. Z drugiej strony to się tobie dziwię ze po takim blamażu tutaj się jeszcze pokazujesz. Piszesz ze posiadasz akcje??? Znowu mnie boli brzuch ze śmiechu.
Zmiany profilu to tu nie bedzie a wszystko na dobrej drodze
'Szef rady Tomasz Pańczyk powiedział „Parkietowi", że w najbliższych dniach spółka poinformuje w komunikacie o dalszych planach (w tym pomysłu na debiut na giełdzie w Londynie), współpracy z Tarantogą oraz uzupełnieniu składu rady."
'- Jesteśmy w stałym kontakcie ze spółką. Na obecną chwilę realizuje ona stopniowo list intencyjny – mówi Maciej Krzysztoszek z biura prasowego KNF."
Proponuję przeglądnąć arkusz nie ograniczając się do dogrywki, a będzie ku temu okazja przez cały weekend. Niestety dla niektórych drobnica nie dała się zmanipulować i zostali z rączkami w nocniku (i dostają szału). Teraz żeby kupić sami będą musieli wyciągać kurs. Jest to pewna namiastka sprawiedliwości.