• PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~mongolgold [83.9.242.*]
    czy msx podzieli los dwoch poprzednicz ????? luzna dyskusja
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~korki [199.217.118.*]
    Ty na pewno podzielisz swój los,do zobaczenia na wyzszych poziomach,hehe
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~mongolgold [83.9.242.*]
    to jest bardzo merytoryczny tekst zachecam do wypowiedzi oprocz tego przyglupa korki
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~FREDEK [83.24.207.*]
    Dnia 2015-02-06 o godz. 13:36 ~mongolgold napisał(a):
    > czy msx podzieli los dwoch poprzednicz ????? luzna dyskusja

UWAZAM ZE JESTES BANKRUTEM ktory utopił wszystko kase i teraz chce sie MSCIC a raczej probuje uspokoic swoje sumienie.MYSLISZ ZE TO CI COS POMOZE, LEPIEJ UDAJ SIE DO PSYCHOLOGA ON ,,MOZE CI POMOZE''JAK MOZNA TRACIC SWOJ CENNY ZYCIOWY CZAS NA JAKAS SPÓLKE KTOREJ SIE NIE POSIADA I PIERNICZYC TAKIE FARMAZONY.CHŁOPCZE NAPRAWDE UDAJ SIE DO LEKARZA BO TO JUZ NIE SA ZADNE ZARTY A CHOROBA KTORA CIE PODSTEPNIE NISZCZY.CZY TY ODROZNIASZ RZECZYWISTOSC OD BAJEK i czy nie masz w nocy omamy?
    mscic ????? pokazuje wam ze juz dwa razy probowal a skonczylo sie puszczniem z torbami akcjonarjuszy i tu tak bedzie
    widac ze moja osoba naganiaczom nie pasuje prawda
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~jaza [77.253.25.*]
    Mongoł, nie schlebiaj sobie. Ty tu na prawdę nie robisz na nikim wrażenia. Jakie masz zamiary, co tu robisz, już każdy wie. Kup sobie w końcu te akcje i się nie męcz. Zdrowie stracisz. Oczywiście nie pisze o psychicznym, bo tu już pozamiatane.
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~art [77.254.96.*]
    ale nerwy, nakupili śmiecia i wystarczy im powiedzieć coś negatywnego o spółce i już wyzywają, info widać nic nie dało do myślenia to czekajcie sobie na papierowe plany, ja tu siedzę już długo i liczyłem że spółka w końcu przedstawi coś konkretnego a tu ludzie będący przy korycie rezygnują - a wy dalej że to złoty interes, teraz pewnie wypuszczą info że wszystko jest w porządku, w raporcie zachachmęcą cyferkami i następny rok przekisimy no może jeszcze Lądek po drodze będzie, wydadzą info i wcisną wam z 500k papierzaka a później znowu łup na gębę... czekam z zainteresowaniem na to najbliższe info... te podrygi to standardowe kawały właśnie ctc, pcguard i wielu innych tak w PL robi się biznes na giełdzie a można latami to ciągnąć...
    ladek to bedzie jak slodowego zatrudnia bo sami nie wiedza jak to zrobic
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~inf [185.26.182.*]
    Nie denerwujcie sie tak ,w dołku sprzedaliscie ale to juz wasza wina
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~korki [199.217.118.*]
    Dzisiaj to tylko mały wstep,prawdziwe wzrosty w przyszłym tygodniu
  • Re: PANCZYK ctc pcguard msx Autor: ~jaza [77.253.25.*]
    Art, w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś, dlaczego spędzasz tak dużo czasu na nic nie wartym walorze. O tym że posiadasz akcje proszę nie pisz, bo jestem po obiedzie i śmiech nie jest dla mnie dobrym rozwiązaniem.
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.