'Szef rady Tomasz Pańczyk powiedział „Parkietowi", że w najbliższych dniach spółka poinformuje w komunikacie o dalszych planach (w tym pomysłu na debiut na giełdzie w Londynie), współpracy z Tarantogą oraz uzupełnieniu składu rady."
Dnia 2015-02-06 o godz. 11:13 ~inf napisał(a): > Nie umiesz czytac czy jestes tak blokniety > > 'Szef rady Tomasz Pańczyk powiedział „Parkietowi", że w najbliższych dniach spółka poinformuje w komunikacie o dalszych planach (w tym pomysłu na debiut na giełdzie w Londynie), współpracy z Tarantogą oraz uzupełnieniu składu rady." > > http://www.parkiet.com/artykul/1410093.html I WTEDY NASTAPI OSTRE ZBIERANKO NA DUZO WYZSZYCH POZIOMACH CENOWYCH
Pytałeś niezrzeszony gdzie dzisiaj pracują 22,baltazar i baloniarz ( podoba mi się to określenie ). Pokazanie się kolejnego "inteligenta" arnolda , wyjaśnia sporo w tej kwestii.
Piszcie co chcecie ale nikt normalny nie opuszcza "złotego okrętu" tuż przed, a mamienie giełdą w Londynie ma na celu odwrócić od tematu "co dalej" niech w końcu przedstawią info co konkretnie zrobili a nie uniki i zabawy, widocznie ta trójka wiedziała że pewne plany nie zostaną zrealizowane bo nie ma możliwości itp.
Mozecie sobie pisac co chcecie a fakty sa takie, iwazaj naganiaczu bo ty tu przesiadujesz ale równie dpbrze mozna isc na twój duon i tam popisac,oczywiscie napisze tam co o tej spólce mysle.Pewnie tam na górce kupiłes i w portki robisz ze strachu.A tu fakty sa takie
'- Jesteśmy w stałym kontakcie ze spółką. Na obecną chwilę realizuje ona stopniowo list intencyjny – mówi Maciej Krzysztoszek z biura prasowego KNF"
Dnia 2015-02-06 o godz. 12:33 ~zeg napisał(a): > jw
UWAZAM ZE JESTES BANKRUTEM ktory utopił wszystko kase i teraz chce sie MSCIC a raczej probuje uspokoic swoje sumienie.MYSLISZ ZE TO CI COS POMOZE, LEPIEJ UDAJ SIE DO PSYCHOLOGA ON ,,MOZE CI POMOZE''JAK MOZNA TRACIC SWOJ CENNY ZYCIOWY CZAS NA JAKAS SPÓLKE KTOREJ SIE NIE POSIADA I PIERNICZYC TAKIE FARMAZONY.CHŁOPCZE NAPRAWDE UDAJ SIE DO LEKARZA BO TO JUZ NIE SA ZADNE ZARTY A CHOROBA KTORA CIE PODSTEPNIE NISZCZY.CZY TY ODROZNIASZ RZECZYWISTOSC OD BAJEK i czy nie masz w nocy omamy?
Pudło Arnold. Na United po prostu nie zarobiłem. Moja strata tam, to kilkaset złotych. Niestety, mieliście tam za dużą przewagę i gra spekulacyjna wychodziła wam tam bardzo dobrze. Ale jak widzisz nie wszędzie da się oszukiwać i mataczyć. Tutaj zebrało się kilku ludzi którzy w bardzo prosty sposób uwidaczniają waszą próbę manipulacji, dyletanctwo i głupotę.
niezrzeszony ty juz sie lepiej nie odzywaj bo jedynie linki potrafisz wklejac jak konfident i naganiacz zero swojego zdania tylko innych rozliczasz patalachu
Jak ci tak zależy to mogę złamać zasady i napisać o twoich wyczynach do KNF - skoro twierdzisz, że jestem konfidentem to jest mi wszystko jedno. Chcesz?
Poza przekręcaniem i słomy z butów nic ci w życiu nie wyszło. Wszyscy wiedzą czym się parasz na forum i po raz trzeci dostałeś od kursu po nosie. Zamiast jak mężczyzna przyjąć porażkę na klatę płaczesz jak baba na forum i szukasz winnych własnego nieudacznictwa.
A wszyscy pisali nie kombinuj najpierw 1 zł, potem 1,50 zł. Przedwczoraj też 1,50 zł. Trzy zero. I cieszy mnie to, że tą drobną spekułę ktoś w końcu skupił.
Buuu... chamstwo, nie hamstwo inteligencie. Pa, pa czekam z chlebem i solą oraz akcjami na wyższych poziomach. Mam nadzieję że kolega kolo_msx też czeka będzie miał okazję wziąć na tobie odwet.
Nie rozumiem cię mongoł. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. Sam swoim zachowaniem na tym forum sprowokowałeś do takich opinii. Udajesz zdziwionego? Zaskoczonego? Jeżeli ktoś przybiera szaty pajaca, nie może się dziwić że go nazywają klownem.
To najgorszy rodzaj pasożytnictwa bo na drobnych ciułaczach. Nie potrafi w życiu nic sam zrobić tylko cwaniaczka udaje. Za takie słowa bez potwierdzenia białkiem mu łeb by urwali. Wielki inwestor od afer koperkowych.
Fakty są takie, że jesteś krętacz i zmieniasz tutaj zasady gry wyłącznie pod siebie, udając oczywiście przy tym że nic się nie stało. Jeżeli ktoś pokazuje ci to dobitnie, cytując twoje pokrętne wypowiedzi, to się bulwersujesz. Ty chyba na prawdę mierzysz nas swoja bardzo skromną miarą. Oprzytomniej trochę i zrozum że masz do czynienia z ludźmi którzy poznali w co grasz.
A ja przez ten 3 miesięczny ores co nosiłem tego MSX jak Frodo Bagins pierścień wyczułem że Mongoł dużo wie o spółce i często pisze ciekawe fakty. Walnałem z małą stratą i tyle co będe dalej nosił. W końcu to tylko zabawa i nie będe płakał.