Pewnie do Rady wejdzie jeszcze ktos z Elektrimu.Elektrim szykuje się na giełde i moze to zrobic poprzez MSX,Bozena Grybałow jest juz w MSX,Moze Elektrownia w Mongoli albo w Chinach.MSX skazany jest na wzrosty.Kilkanascie albo kilkadziesiat złotych.
Bożena Grybalow – Sekretarz Rady Nadzorczej Absolwentka Wyższej Szkoły Zarządzania oraz Oxford Brookers University. Jest Dyrektorem Biura Zarządu Elektrim SA. Wcześniej pracowała m.in. w Foto-World joint venture with Kodak, Ministerstwie Współpracy Gospodarczejz Zagranicą oraz Ministerstwie Gospodarki. Członek rad nadzorczych Elektrim Megadex SA, Energia Nova SA, Megadex Serwis Sp. z o.o..
Jaza vel..... itd co tak cienko. Po kilka akcji kupujecie, żeby podnieść kurs. Jeb.......cie dobry zakup , to będzie coś, bo tak na chleb nie zarobimy, haha.
Oczywiście,że wiele z moich wpisów, to skróty myślowe. A co? miałem Wam wprost napisać, że dzisiaj będzie zwała!!! Zaraz byście mnie opluli i zapytali, skąd wiem???? Ono wiem. Do jutra.
To rzuc kazik,mongoł znowu jakas cyfra.Przy 1.2 pisałes ze kupisz po 0.50 ,nie kupiłes bo nie było,przy 1.61 pisałes ze kupisz po 1.5 ,nie kupiłes.Rzuc nastepna cyfra gamoniu,haha
Niestety pudło Kaziu. W przeciwieństwie do ciebie ja tu pisze od zawsze z pod jednego nicka. Ale nie martw się nie wymagam za wiele od fajtłapy który jedyne co potrafi robić, to oszukiwać i kręcić.
Dodam jeszcze Kaziu, żebyś trzymał fason. Akcjonariuszowi spółki nie wypada pisać, że jutro będzie sprzedaż w popłochu. Zresztą o ty popłochu to już coś wspominał twój kolega baltazar, kiedy przepowiadał dzisiejszą zwałę o 40%. Coś pominąłem Kaziu???
Przy tym spadku ja też przecież straciłem , jak inni. Spółkę wzięliśmy z "całym inwentarzem" jak to jest przy spadkach / KC/. Do jutra. Mimo wszystkiego Pozdrawiam.