u Data ogłoszenia Oferty: 3 lutego 2015 r. Termin rozpoczęcia przyjmowania Ofert Sprzedaży: 4 lutego 2015 r. Termin zakończenia przyjmowania Ofert Sprzedaży: 10 lutego 2015 r. Przewidywany dzień przeniesienia własności Akcji Nabywanych poza rynkiem r regulowanym oraz rozliczenia transakcji nabycia Akcji Nabywanych za pośrednictwem KDPW: nie później niż 13 lutego 2015 r. MOZNA POWIEDZIEC EKSPRESEM
Ja akurat nie sprzedaję potrzymam sobie, liczę na lepsze lata - firma ma potencjał, musi ogarnąć się ze spółką zależną w Brazylii, poczekam - za dwa, trzy lata cena powinna być lepsza - w końcu sytuacja się poprawia, świat wychodzi z zastoju.
ja tez nie sprzedaje mysle ze nie skupia 10% to nierealne a cena 25zł tez nie robi szalu.. szczegolnie jak sie kupowalo po 23 czy tam 23,5 :) czekajmy a na pewno samo urosnie
Możliwe, że jakiś OFE podupadający odsprzeda trochę akcji po tak niskiej cenie, ja nie sprzedaję , spółka ma potencjał - i dobrze działa, nie licząc problemów w przejętej spółce w Brazylii i Indiach - pozostałe spółki córki dobrze działają. Prezes powinien bardziej ścisnąć się za jaja i wyprowadzić na prosto Brazylię i Indie a zyski same przyjdą.....
Kupilem dawno temu po 34 zl po pierwszej fali spadkowej z 52 nam czas poczekam. Piec do otrzymywania grafenu to tylko mala czesc oferty. Domyslac sie mozemy ze powstanie spolka córka jak juz będzie konkretny produkt do sprzedaży. Czas usrednic kurs chyba. Skup też skuerowany do konkretnego oferenta, dogadali sie przy stole Dali krotki termin. Raczej pewne jest ze taniej juz jak 22 zl na SWG nie będzie. pozdro dla rozsadnego akcjonariatu