Jak tam marzyciele sprzedaliscie po 1.2 a po 0.50 juz kupiliscie?,haha.Naganiacze Solorza cały czas na posterunku.Ciekawe ile akcji juz Solorz skupił.Solorz was tez w bambuko zrobił
A Ty dzisiaj chociaż minutę spałeś??? W trosce o Twoje zdrowie: Odpocznij chłopie, napij się herbatki ziołowej/ tylko nie pal zioła/ a zobaczysz, że świat będzie piękniejszy, haha.
O nie. Akcje Poldka jeszcze mam ale już niewiele.Tam stagnacja w przedziale 0.08-0.09.Są tam ciekawe wypowiedzi kilku osób a tutaj pośmiać i pożartować można/ bez urazy/. .Tam rozgrywającym są " wielcy" a tutaj, oprócz mających dostęp do informacji, również spekuła, no i oczywiście CI co chcieliby rozgrywać/ Korki, info, jaza i skromnie ja/ cienias/,,,, haha
Do " infa" I tutaj po części się z Tobą zgodzę. Taka firma o prawie bankrut/ chociaż z możliwościami odbudowy, o ile pazerne banki nie zdołują ją do końca/, czego nie życzę tej spółce.
Aż tyle spółek co Ciebie to mnie nie interesuje na raz. Zwykle nawet nie piszę na forum choć czytam wpisy. Tylko na MSX się zaangażowałem i to dopiero w lipcu.
Największymi " szkodnikami" na giełdzie są fundusze, a przede wszystkim emerytalne! To przez nich wiele spółek ostro poleciało na " pysk" w 2014 roku.Nie ich kasa , nie ich ból, tak to można odczytywać, kiedy niejednokrotnie ze stratami i to dużymi wychodzili ze spółek, kiedy po jakimś czasie one rosły. To są szkodniki, nie My malutcy.
racja .. asbis oddawali po 1 zl . na chama ..ale wiesz .. moim zdaniem oni sprzedaja kolegom/lub innym prywatnym fundom w tych dolkach .. i pozniej koledzy zarabiaja na powrotach po 100-200 % ....
To już raczej przeszłość GPW. Najogorsze dla giełdy to było obniżenie minimalnej wartości nominalnej akcji z 1 zł do 1gr. Widziałem, że ugrzązłeś na Tfone też tam gniłem ok. 20 miesięcy i choć wyszedłem z zyskiem to nie warta była skórka za wyprawkę.
A co powiecie o sprawie CEDC. KNF nie zrobiła nic w sprawie anulowania akcji. Uchwałę w tej sprawie GPW podjęto już po fakcie anulowania akcji!! to granda. Tam też był jeden z funduszy emerytalnych/ nie będę nieudaczników reklamował/ i też nic nie zrobili. Nie wiem nawet, czy zdążyli wywalić akcje, bo w tej sprawie nabrali wody w usta. Tak jak ktoś powiedział. GPW to jedna granda. Tylko pytanie? to po co tutaj siedzimy?????